Înapoi la școală: Top reduceri în magazinele online preferate

back to school

Cumpărarea rechizitelor școlare poate fi un coșmar pentru unii părinți. Dar nu trebuie să fie așa. Iată ce pregătim pentru voi! Vă promitem că nu numai dumneavoastră, dar și portofelul vostru o să vă fie recunoscător.

 

Începând cu penarul până la tabletă

Deși printre noi se află părinți care deja au cumpărat tot ce le trebuie copiii lor pentru școală, pe mulți dintre noi încă îi așteptă acest pas. Ghiozdane sau rucsacuri, penare, creioane, caiete, acuarele, carioci, teniși, trening sau până la urmă chiar și o tabletă sau un laptop nou. Lista este plină de luciuri necesare, dar cu ce să începem?


 Întocmiți-vă o listă

Dacă școala copilului vostru vă oferă o lista cu necesarul de rechizite școlare, respectați-o. Acest lucru vă v-a economisi nu numai timp, ci veți evita să cumpărați lucruri inutile pe care copilul vostru nu le va folosi deloc. La urma urmei, nu doriți să încărcați nu numai bugetul familiei, ci și spatele elevului cu lucruri inutile. Dacă școala nu oferă o astfel de listă, nu aveți altceva de făcut decât să vă așezați și să întocmiți voi una. Concentrați-vă doar asupra elementelor esențiale, puteți cumpăra mărunțișurile mai târziu.

Cupoane și coduri de reducere

Lista este făcută acum ce urmează? Nu, cu siguranță nu alegați în cel mai apropiat centru comercial sau librărie. Puteți să vă faceți cumpărăturile foarte convenabil și fără a părăsi confortul locuinței. În data de 14. august, lansăm o campanie specială, numită Înapoi la școală, unde veți găsi oferta actuală de coduri și cupoane de reducere nu numai pentru achiziționarea de rechizite, ci și pentru achiziționarea de îmbrăcăminte și încălțăminte sau chiar electronice. La urma urmei, fiecare elev, indiferent dacă este boboc sau adolescent, are nevoi diferite.


Unde se merită să ne facem cumpărăturile?

Cum am menționat și mai sus dăm startul secțiunii speciale în data de 14 august și chiar dacă lista magazinelor încă nu este completă vă oferim o mică parte cu ceea ce puteți găsi la noi:

    

      

      

...