Footshop.ro – Teniși, nu doar pentru sportivi

footshop online

Și voi preferați confortul? Atunci, cu siguranță din garderoba voastră nu lipsesc clasicii teniși. Nu este necesar să-i încălțați, doar atunci, când mergeți la sală. Uitați de stereotipuri, posibilitățile de a le purta sunt mai mult decât suficiente. Citiți pe Kuplio.ro

 

Timpurile se schimbă, iar tenișii nu mai sunt doar o chestiune a sportivilor. Se poate considera, că au devenit literalmente o piesă "must-have" din fiecare garderobă modernă. Clasicii albi simpli, colorați, cu motive, decorate cu paiete, brodate, metalice, din piele, din cauciuc sau din material textil cu flori. Vizitați Footshop.ro, navigați printre ultimele colecții sau chiar și printre legende nemuritoare și alegeți-vă dintr-o varietate de mărci și modele.

 

 

La serviciu, la antrenament sau la prima întâlnire

Căutați pantofi universali pe care să-i puteți purta la orice ținută? Și cine a spus, că nu pot fi chiar tenișii? Rezistați în ei toată ziua și, în plus, la prima vedere oferă chiar și unei ținute plicticoase o strălucire aparte. Nu vă fie frică să experimentați. Fanteziile sunt fără limite și le puteți combina în toate modurile posibile. Aceștia vor ieși în evidență purtați cu o fustă sau rochie, la paltoanele elegante, dar și paltoane oversize, ba chiar cu pantaloni sau jachetă. Alegerea corectă a materialului și a culorii face miracole.

 

Tenișii murdari nu sunt „IN“

Cu siguranță nici nu trebuie să vă reamintim, așa cum ne îngrijim pantofii cu toc sau altă încălțăminte elegantă, nu trebuie să omitem să îngrijim nici pe cea sport. Tenișii plini de noroi sau zgâriați sunt total „out“. Problema apare mai ales la cei de culoare albă ca zăpada. Dacă vă plac tocmai aceia sau alte culori pastelate, atunci cu siguranță știți, că păstrarea lor în starea inițială este aproape imposibilă.  Numai în cazul în care v-ați plimba în ei doar în camera de zi :).

 

 

Toamna a sosit deja și de asemenea a adus cu ea și vremea ploioasă. Și unde este ploaie, acolo sunt și bălți cu apă, deci și noroi. Pantofii sport din piele sau piele întoarsă se poartă în momentul actual. Dar ați pășit în ei într-o dimineață ploioasă? Fără o îngrijire corectă, nu numai că se murdăresc rapid, dar până la urmă intră apa în ei și formează un mic bazin din pantofii voștri, și nu cred că tânjiți după acest lucru.

Știți cum să curățați corespunzător tenișii? Nu? Nu contează, în magazinul online Footshop s-au gândit și la acest aspect. În afară de teniși de calitate, aici veți găsi și diferite produse pentru îngrijire, impregnare sau alte tratamente, care vă facilitează îngrijirea lor. Aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru a păstra încălțămintea cât mai mult timp, ca nouă. Îngrijiți-vă teniș și picioarele voastre o să vă fie recunoscătoare.

 

Datorită voucherelor economisiți

Deși investiția în încălțăminte de calitate se merită fără doar și poate, cu toții putem cădea de acord, că nu este vorba de o investiție ieftină. Cu toate acestea pe Footshop puteți cumpăra încălțăminte de calitate fără a cheltui o avere. Să nu vă fie frică, ocupă doar câteva secunde din timpul vostru. Este de ajuns să profitați de diferitele reduceri, cum ar fi voucherul Footshop sau orice altă promoție oferită de magazinul online și portofelul vostru o să vă fie recunoscător. Datorită acestora puteți economisi până la zeci de Ron. Chiar se merită, nu-i așa?