Folosește măști de păr făcute în casă și economisește pe îngrijirea părului

femeie-maini-in-par

Vrei ca părul tău să arate uimitor? Pentru o îngrijire exemplară folosește măști de păr. Prepară-le acasă și oferă părului tău frumusețe și sănătate naturală.

Scurt sau lung, des sau rar și de diferite culori. Se spune că părul este cartea de vizită a unei femei. Pentru ca acesta să fie nu numai frumos, ci și foarte sănătos, trebuie să îi oferi toate substanțele nutritive necesare. Dar nu trebuie să cumperi totul. Poți să faci propriile măști de păr, în confortul propriei case.

Cauți un magazin online sigur? Cumpără toate produsele legate de frumusețe  în magazinul popular online Notino.

bombe-pentru-baie-spuma

 

De ce să folosești măști de păr?

 

Rolul măștilor de păr este de a hidrata, de a oferi strălucire și de a preveni încrețirea părului. De asemenea, după aplicare , măștile facilitează pieptănarea și părul e mai mătăsos la atingere. În comparație cu balsamurile, compoziția lor este mai bogată.

Răspunsurile la întrebarea cât de des trebuie folosită o mască de păr sunt diferite. Are de-a face cu starea părului, dar și cu alți factori, cum ar fi sezonul. Hairstylerii recomandă aplicarea măștii o  dată pe săptămână.

Cu toate acestea, aveți grijă să nu o folosiți prea des. Efectul ar putea fi invers, de exemplu, făcând firele de păr nefiresc de încărcate.

Cumpără produse suplimentare de îngrijire a frumuseții părului la prețuri mai mici cu oferte din categoria și frumusețe și cosmetice.

 

femeie-vana-costum-de-baie

Beneficii pentru păr

 

Dacă te întrebi dacă o mască de păr este importantă, aceste beneficii cu siguranță te vor convinge:

__check

conferă hidratare

__check

reduce încrețirea părului

__check

îmbunătățește sănătatea scalpului

__check

previne ruperea părului și apariția vârfurilor despicate

__check

îmbunătățește calitatea părului

__check

stimulează creșterea părului

__check

întărește părul

femeie-fericire

Aplicarea măștii de păr

1

Spală părul (cu șampon și balsam) și usucă-l ușor cu un prosop.

2

Pregătește masca de păr.

3

Aplică masca pe părul umed.

4

Lasă să acționeze timp de aproximativ 10 - 15 minute.

5

Clătește părul cu apă.

produse-cosmetice-plante

 

Cea mai bună mască de păr făcută în casă

 

Îți poți face propria mască de păr din orice ingrediente pe care le ai acasă. Le poți alege pe cele potrivite pentru efectul pe care îl dorești de la masca de păr. Le vei avea gata în câteva minute și nu te vor costa aproape nimic.

 

Mască de păr făcută în casă pentru părul uscat și creț

 

Îi lipsește părului tău catifelarea? O mască de păr cu avocado îl va salva. Avocado este unul din fructele cele mai bogate în vitamine, antioxidanți sau diverși acizi care au efecte benefice asupra întregului organism. Este un ingredient des folosit în creme, uleiuri și măști.

Suntem siguri că această mască de păr hidratantă făcută în casă va deveni preferata ta. Îi vei vedea efectele cel mai mult atunci când o veți folosi vara. Aceasta este perioada din an în care calitatea părului tău este foarte afectată de soare și de apă.

Pentru a o pregăti ai nevoie de:

__check

1 avocado copt

__check

1 linguriță de ulei de măsline

__check

1 linguriță de miere

După ce amesteci toate ingredientele, aplică masca pe păr și clătește-o după 30 de minute.

O mască de păr cu miere pentru părul uscat sau o mască de păr cu banane este, de asemenea, populară. Încearcă mai multe și vezi care are cel mai bun efect asupra părului tău.

Vrei să introduci cât mai multe produse cu ingrediente naturale în rutina ta de îngrijire? Citește despre avantajele și dezavantajele produselor cosmetice naturale.

 

femeie-dus-par-ud

 

Mască pentru creșterea părului făcută în casă

 

Nu toate femeile au norocul ca părul să le crească rapid. Ești una din ele? De exemplu, poți stimula creșterea părului cu o mască făcută din cafea. Completează-ți ritualul cafelei de dimineață cu acest mic miracol. 

Efectele cofeinei asupra organismului sunt multiple, iar părul nu face excepție. Aceasta crește circulația sanguină la nivelul scalpului și contribuie, de asemenea, la creșterea părului și hrănește părul. De asemenea,  îmbunătățește textura părului și îl netezește. Cu o utilizare regulată, rezultatul va fi un păr mai moale și mai strălucitor. Convinge-te singură.

 

Mască de păr cu cafea

 

O mască de casă pentru creșterea părului poate conține o varietate de ingrediente pe lângă utilizarea cafelei. De exemplu, o puteți încerca pe aceasta.

 

Ai nevoie de:

__check

1 lingură de cafea instant

__check

1 lingură de apă

__check

100 g iaurt cu conținut scăzut de grăsime

Aplică amestecul pe păr dar și pe scalp și masează ușor. Clătește bine după 20 de minute.

Ce zici de și de alte măști pentru creșterea părului? Masca cu muștar este una dintre cele mai frecvent folosite. O mască pentru creștere a părului extrem de eficientă se prepară și din ghimbir.

 

pensulă-bol-crema

 

Mască de păr făcută în casă împotriva căderii părului

 

Problema căderii părului deranjează foarte multe femei. De obicei, acestea încearcă diverse produse cosmetice, uneori foarte scumpe, pentru a rezolva acest inconvenient.

Încercă să întărești părul în mod natural cu aceste măști.

 

Mască de păr din ouă

 

O poți folosi pe toate tipurile de păr. Dacă ai părul uscat, fă o mască cu gălbenuș de ou. Pentru părul gras, folosește albușul de ou. Pentru părul normal, poți amesteca un ou întreg.

 

Ai nevoie de:

__check

1 ou

__check

câteva picături de suc de lămâie

Se aplică pe păr și se lasă să acționeze timp de aproximativ 15 - 20 de minute. Clătește cu apă rece sau călduță.

Poți face o mască similară cu ulei de ricin, care poate preveni căderea părului. Amestecă-l cu un ou, înfășoară părul într-un prosop și clătește bine după aproximativ 30 de minute.

O mască, având la bază lămâia, va întări, de asemenea, rădăcinile părului.

 

 

Nu ai încercat încă o mască de păr făcută în casă? Începe chiar astăzi prima aplicare. Vei vedea rezultatele aproape imediat.

__bulb
Celulita, cum scăpați de ea în câteva luni? Încercați următoarele sfaturi

Vă întrebați cum să scăpați de celulită în cel mai eficient mod? Poate că sfaturile noastre vă vor ajuta să o combațeți. Aflați cum o puteți preveni eficient.