Flori, bijuterii și ciocolată: Cum să faceți un cadou original de Valentine's?

inima-valentinesday-femei

Știți cu ce să vă răsfățați jumătatea de Ziua Îndrăgostiților? Flori, bijuterii, dulciuri sau o excursie romantică la spa? Din 1.2. până pe 25.2. puteți face cumpărături cu 30% mai ieftine

Valentinesday, unii o consideră inutilă, alții, pe de altă parte, o sărbătoresc cu cea mai mare bucurie. Sunteți un susținător al cadourilor tradiționale sub formă de flori, bijuterii sau dulciuri? Sau sunteți în căutarea unei idei originale?

Vă aducem câteva idei despre ce să alegeți pentru partenerul dv, jumătatea dv. dar și pentru amândoi.

Ziua Îndrăgostiților nu este doar o sărbătoare pentru sufletele îndrăgostite. Faceți cadouri părințitilor și celor mai buni prieteni. Căutați reduceri Valentinesday și faceți cumpărături cu un buget redus.

 

trandafiri-buchet

 

Pentru ea

 

Luați prea în serios Ziua Îndrăgostiților? Inventați un gest măreț sub forma unei activități romantice în câteva minute? Cu siguranță un buchet cu flori frumoase sau cutia preferată de ciocolată o vor încânta. Ridicați la alt nivel cadourile romantice anul acesta.

 

Frumusețe și produsele cosmetice

 

Știți ce marcă de cosmetice sau de parfum folosește jumătatea dv.? Un pas sigur este alegerea mărcilor ei preferate. Dar dacă nu aveți nici o idee despre ce ar putea să o facă fericită, avem sfatul perfect pentru dv. Încearcați produsele clasice cunoscute, încercate și testate în întreaga lume.

Parfumuri populare

__check

Channel No. 5

__check

Dior Eau Sauvage

__check

Tom Ford Black Orchid

__check

GIorgio Armani Acqua di Giò

__check

Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette

cosmetice-parfum

TOP rujuri chic

__check

Charlotte Tilbury Pillow Talk

__check

Dior Rouge Lipstick 999

__check

Chanel 99 Pirate

__check

YSL Le Rouge No. 1

__check

Armani Rouge 400

makeup-farduri

Accesorii beauty & wellness

__check

Elastic de păr elegant din mătase

__check

Față de pernă din mătase

__check

Mască de somn din mătase

__check

Lumânare parfumată

__check

Perle pentru baie

bijuterii-cercei

Ceasuri și bijuterii

 

În comparație cu produsele de înfrumusețare și cosmetice, acestea sunt cu siguranță unul dintre cele mai scumpe cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Dar cum să găsești bijuterii versatile care să placă fiecărei femei? Încercați câteva dintre piesele atemporale.

Ceasuri de firmă

__check

Nordgreen Unika

__check

Vintage Rolex Oyster

__check

Tiffany & Co. Limited Edition Rectangle Watch

__check

Cartier Tank Française stainless steel watch

__check

Michael Kors Pyper Rose Gold-Tone Leather Watch

ceasdama-cosmetice

Bijuterii atemporale

__check

Pandantive Pandora

__check

Bijuterii Teilor

__check

Cercei Swarowski

__check

Cercei Vivantis

__check

Inel Meli Melo

lenjerie-femeie

 

Lenjerie intimă netradițională

 

Când vine vorba de lenjerie intimă, nu o cumpărați doar pentru dv, ea poate fi și un cadou din partea partenerului dv. Valentinesday este cel mai bun moment pentru a experimenta. Surprindeți-vă partenerul cu decupaje neconvenționale. Înveseliți ținuta de seară cu materiale de lux. Culorile pe care nu le purtați în mod normal pot fi cireașa de pe tort.

Credeți că pentru Ziua Îndrăgostiților doar lenjeria intimă este un cadou potrivit? Ridicați la nivelul următor cadoul de Valentinesday și oferiți-i jumătății dvs. un costum de baie unic pentru vacanța de vară. Inspirați-vă aici.

crizanteme-vaza-flori

 

Cadouri și flori

 

Jumătatea dv. așteaptă flori pe data de 14 februarie? Pentru majoritatea femeilor, ele sunt cea mai frumoasă atenție. Un buchet din florile preferate este o alegere sigură. Dar, dacă doriți să vă surprindeți jumătatea, încercați cu un buchet de flori unice, legate neconvențional.

barbat-cu-ceas

 

Pentru el

 

Atunci când alegeți un cadou pentru partenerul dvs., este destul de dificil să nu dați greș. Căutați ceva deosebit, unic și elegant?

 

Sfatul nostru: Cumpărați din lista noastră de idei de cadouri pentru soț, iubit sau orice alt bărbat special din viața dumneavoastră. Veți găsi mai multe idei creative adaptate la diferite categorii de prețuri.

 

Ceasuri și bijuterii

 

Cadoul versatil, atemporal și unic. Cu atât mai mult dacă aveți ceva sofisticat gravat pe accesorii. Nu știți ce accesorii sau ceasuri să alegeți? Acestea sunt câteva idei de cadouri de lux, dar și creative pentru un bărbat. Căutați reduceri Valentinesday și cumpărați la prețuri convenabile.

ceas-fara-logo

Ceasuri de lux

__check

Rolex Day-Date

__check

Swatch X Omega

__check

Nomos Glashütte

__check

Jaeger-LeCoultre Reverso

__check

Hermès H08

play-station

Electronice de divertisment și accesorii

__check

Nabíjacie stojany na mobil a smartwatch

__check

Play Station 4, 5 și altele

__check

Breloc AirTag

__check

Brățară pentru ceas  smart

__check

Mini Dronă

 

Pentru mândoi

 

Plănuiți o activitate romantică împreună de Ziua Îndrăgostiților? Și în acest caz avem câteva idei unice pentru dumneavoastră. Filme, muzică, cărți, animale, jocuri de societate sau o vacanță romantică sau relaxare la spa. Toate acestea sunt idei foarte bune pentru a petrece timp împreună. Folosiți și reduceri de Dragobete pentru a a beneficia de cele mai atractive prețuri.

 

Visezi la o aventură cu rulota? Aici vei găsi tot ce trebuie să știți despre o astfel de vacanță.

__check

Jocuri sociale (Humanity, Depth, ...)

__check

Animale de companie

__check

Filme, muzică și cărți

__check

Mini-proiector pentru seri de film

__check

Gramofon cu difuzoare

plaja-ocean-palmieri

Ce zici și de alte sfaturi pentru cadouri pentru bărbați în Ziua Îndrăgostiților? De asemenea, am sintetizat sfaturile noastre pentru cadouri într-un articol de Crăciun. Nu ezitați să le folosiți și cu această ocazie. 

rulota-mare-plaja

Călătoriile-destinații romantice și wellness

 

Parisul romantic, Scandinavia minimalistă, Asia exotică sau fermecătoarea Românie? Ce destinație râvnită ați alege? La urma urmei, nu există niciodată suficientă odihnă și relaxare. Începeți anul cu călătorii și experiențe unice

 

Ați uitat să cumpărați un cadou de Valentine's? Sau pur și simplu nu aveți timp pentru această activitate? O puteți rezolva printr-o experiență de cumpărături online fără griji. Comandați din confortul casei dvs. și primiți direct la domiciliu, nu uitați de promoții Valentinesday.

 

Căutați și alte inpirații de cadouri pentru Valentinesday pentru jumătatea dv? În acest articol veți găsi și mai multe idei

reduceri-valentinesday