Descoperiți surprizele din calendarul nostru și economisiți

calendar de advent

Calendarul de Advent vă așteaptă deja în mod tradițional și pe portalul nostru Kuplio.ro. Descoperiți împreună cu noi reduceri și promoții exclusive și economisiți la cumpărarea cadourilor de Crăciun!

 

Și voi simțiți deja miosul de brad, turtă dulce, portocale și scorțișoară? Crăciunul ne bate la ușă deja. Acum este momentul potrivit pentru cumpărarea cadourilor de Crăciun. Nu știți ce să cumpărați? Lăsați-vă inspirați de calendarul nostru!

 

Vă plac surprizele?
 

Cui nu-i plac? În fiecare dintre noi încă se ascunde un copil. Și din acest motiv a apărut această tradiție a calendarelor de Advent – pentru ca așteptarea Crăciunul să fie una mai ușoară pentru ei. Astfel în fiecare zi își vor deschide o fereastră unde îi așteaptă o surpriză.

Știați că, tradiția calendarelor de Advent își are originilie încă din secolul 19? Băiețelul Gerhard Lang a avut o mămică inventivă. La începutul lunii Decembrie a pregătit pentru el un carton unde a agățat 24 de bomboane. Băiețelului i-a fost permis să mănânce doar o singură bomboană pe zi. Această idee Gerhard a adoptat-o mai târziu când a devenit adult, sub formă primului calendar tipărit. Calendarul a fost compus din două părți, prima parte a conținut 24 de căsuțe unde s-au regăsit poezii și în partea a doua, copii au putut decupa poze, pe care mai apoi le-au lipit în căsuțe. 

 

cadouri sub pomul de craciun I Kuplio.ro

Tradiția calendarelor de Advent a ajuns cunoscută într-un mod rapid în lumea întreagă, foarte îndrăgite sunt spre exemplu calendarele umplute cu ciocolată. Nu-i așa că nici voi nu vă puteți abține să nu mâncați bucățile de ciocolată înainte de sosirea Crăciunului?

Un calendar de Advent asemănător am pregătit și noi pentru voi. Dar fără poezii, poze sau ciocolată. Dimpotrivă cu reduceri semnificative în magazinele voastre online preferate :-)

 

Calednarul de Advent KUPLIO.ro

La fel ca în fiecare an și în acest an ma pregătit pentru voi 24 de surprize pentru cele mai avantajoase cumpărături. În fiecare zi vom descoperi o fereastră nouă sub care se va ascunde o reducere, un voucher sau un cod de reducere exclusiv.

Care vor fi acestea? Acest lucru nu o să vi-l divulgăm decoamdată – astfel nu ar mai fi o surpriză. Dar vă putem spune doar atât că, în ofertă se vor găsi cele mai bune vouchere și coduri de reducere din magazinele voastre favorite printre care se numără Cărturești.ro, Myprotein.ro, Watchshop.ro, Electronic Star, Footshop și multe altele. Prin intermediul lor puteți cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte, electronice, jucării, cosmetice, mobilier, decorațiuni interioare astfel veți putea oferi cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi :-) Dar atenție promoțiile vor dura o perioadă limitată.

 

calendar de advent kuplio

Deci am reușit să vă convingem? Toate acestea le veți găsi foate curând pe portalul KUPLIO.ro. Urmăriți pagina noastră Calendar de Advent și urmăriți cele mai bune coduri de reducere în magazinele voastre online favorite. Dacă nu doriți să ratați nici o reducere de Crăciun, lăsați-ne adresa voastră de e-mail și în fiecare zi veți primi informații despre reducerea actuală. Fiți printre primii care află despre reducerile noastre și economisiți cu oferta noastră de vouchere pentru Crăciun! Începem în data de 27. noiembrie.