De Ziua Copilului alegeți cel mai frumos cadou!

ziua copilului

Le-ați pregătit deja copiilor voștri o surpriză de Ziua Copilului? Dăruiți-le de 1 iunie ceva special, ceva care să le bucure inimioara de copil. Vă sfătuim cum să faceți rost de un cadou care să le ofere bucurie dar în același timp să fie și foarte util.

 

Un album plin cu amintiri

Dacă căutați un cadou valoros din punct de vedere sentimental și în același timp durabil atunci vă aflați la locul potrivit. O fotocarte compusă din cele mai bune momente din viața copilului vostru o să fie o amintire frumoasă pe durata întregii vieți. Acum puteți beneficiați de transport gratuit la cumpărături folosind voucher Cewe pe care îl veți găsi în categoria Ziua Copilului.

 

 

Cărți și DVD-uri pentru copii 

Cărțile sunt un cadou atemporal și le puteți alege în funcție de vârsta și interesele copilului. Pe cei mai mici o să-i încânte o carte tip leporelo sau carte ilustrată cu pagini cartonate, pe majoritatea copiilor îi va captiva de exemplu o enciclopedie pentru copii din diferite domenii. Copii care deja citesc foarte bine le puteți oferi cărți cu povești sau beletristică în funcție de vârstă sau dacă preferă să vizioneze poveștile puteți alege din sute de DVD-uri cu povești și basme pentru copii în plus dacă veți folosi voucher Cărturești acum le puteți cumpăra de până la – 15% la mai ieftin.

 

 

Jocuri și jucării

Cum ar fi lumea copiilor dacă n-ar exista jucării? Mai mult decât sigur copii voștri au deja foarte multe jucării. De aceea alegeți cu cap. Spre exemplu puteți opta pentru jocuri de societate, astfel vă puteți juca cu toată familia. Jucării destinate pentru joaca afară spre exemplu căsuțe de grădină, leagăne sau vehicule pentru copii pot fii o alegere foarte bună.

 

Mobilier pentru copii

O surpriză foarte plăcută pentru fiecare copil este un mobilier nou pentru cuibușorul său. Nu trebuie să renovați toată camera nici să investiți sume foarte mari. Gândiți-vă la nevoile copilului vostru. Poate cum crește în curând va avea nevoie de un pat nou. Sau poate în curând începe școala și încă nu are un birou cu scaun? Ar avea nevoie de două – trei rafturi pentru lucrurile sale. Variantele sunt nelimitate. În plus dacă aplicați voucher Somproduct puteți economisi la cumpărarea mobilierului pentru copii.

 

 

Modă pentru copii

Cunoașteți deja sentimentul – copii cresc incredibil de repede în plus anotimpurile se îmbină în ritm rapid și tot timpul este nevoie să cumpărați piese vestimentare noi. Micile domnișoare cochete sau mici domnișori cool care doresc să fie mereu la modă vor fi încântați dacă vor primi îmbrăcăminte și încălțăminte nouă, astfel îi puteți îmbrăca modern și în același timp să le oferiți bucurie. Îmbrăcăminte de primăvară și vară sau pantofi noi pe care îi pot folosi în următoarele luni vor fi un cadou foarte potrivit. Folosiți vouchere reducere în magazinele online Epantofi.ro, Aboutyou.roAnswear.ro și multe altele pe care le veți găsi în categoria noastră  Reduceri de Ziua Copilului și economisiți.

 

 

 

Pe portalul nostru veți găsi la ora actuală campania Reduceri de Ziua Copilului plină cu vouchere de reducere și coduri reducere avantajoase. Cumpărați copilașilor voștri cadouri frumoase la cele mai convenabile prețuri chiar din confortul locuinței.