Cumpărați de pe Pilulka.ro și veți primi banii înapoi

medicamente online

Iritație în gât, dureri de cap sau nas înfundat sunt primele semne ale răcelii. Știți cum să acționați făra a fi nevoie să ieșiți afară? Nu știți cum? Atunci citiți blogul nostru și veți afla mai multe detalii.

 

Iarna a sosit și împreună cu ea și perioada răcelilor. Cu toții cunoaștem diminețiile când nu reușim să ne ridicăm din pat cu atât  mai mult să ieșim afară. În cazul în care și trusa voastră de medicamente de acasă este goală avem pentru voi o soluție simplă, datorită căreia veți și economisi ceva. Ați încercat să comandați medicamente online?

 

De ce tocmai Pilulka.ro?

O soluție pentru probleme voastre de sănătate poate fi tocmai o farmacie online, cunoașteți Pilulka.ro? Funcționează ca o farmacie clasică unde veți găsi o cantitate mare de medicamente fără rețetă, suplimente alimentare, vitaminte și minerale, ceaiuri, alimente, dar și cosmetice, drogherie, chiar și aparatură medicală. Puteți alege produsele în funcție de categorii sau puteți folosi chenarul de căutare, unde puteți scrie denumirea produsului sau problema cu care vă confruntați. Este simplu și rapid!

Datorită farmaciei online Pilulka.ro puteți și economisi! Pentru fiecare achiziție veți primi banii înapoi sub formă de credite pe care le puteți folosi la următoarea comandă. Cum trebuie să procedați? Este suficient să vă înregistrați în Clubul Pilulka și cumpărăturile voastre vor deveni mai avantajoase. Spre exemplu pentru primul comentariu sau review postat pe site veți primi în mod automat primele 10 credite (50 credite = 10 lei). În dreapta fiecărui produs este scris câte credite puteți obține.


 

club piluka ro I Kuplio.ro

 

Pontul nostru: Puteți economisi și altfel, prin intermediul voucherului de reducere Pilulka. Folosiți voucher sau cod de reducere Pilulka și veți economisi chiar și câțiva lei. Cupoanele de reducere le veți găsi spre exemplu și pe portalul de vouchere Kuplio.ro.


 Livrare direct la domiciliu

Aveți copii mici pe care nu-i puteți lăsa singuri acasă sau poate sunteți bolnav, imobilizat la pat sau pur și simplu nu aveți timp? Beneficiați de serviciile firmelor de curierat rapid DPD sau Fan Courier care vă vor livra produsele în cel mai scurt timp direct acasă. Puteți alege și opțiunea de ridicare personală din punctele de livrare Coletăria.ro cele mai apropriate.

Un alt avantaj este Transport gratuit. Comandați produse de minim 100 lei și veți beneficia de livrare gratuită. Să ne facem cumpărăturile pe Pilulka.ro este acum o joacă și nu veți mai dori să vă opriți.