Cumpărați de Black Friday și economisiți la cumpărături

black friday

Atenție mai este foarte puțin timp până se dă startul la cea mai mare campanie de reduceri Black Friday 2018 în România, care aduce mega discounturi și promoții la tot. Știți când începe?

 

Ce este Black Friday?

Sărbătoarea tuturor pasionaților de cumpărături Black Friday (sau în limba română Vinerea Neagră 2018) revine din nou după un an în România și aduce cu sine top reduceri la sute de produse. La această campanie internațională participă sute de magazine online și nu lipsesc nici cele mai populare. Doriți să aflați mai multe detalii?

 

black friday 2018 kuplio

Îndrăgita campanie de reduceri își are originile din trecut și este perioada în care majoritatea magazinelor online din întreaga lume oferă mega reduceri și promoții la aproape toate produsele. În mod traditional începe în prima zi după Ziua Recunoștinței, acesta fiind și momentul ideal pentru cumpărarea cadourilor pentru Crăciun.

În acest an începe pe data de  16. noiembrie, dar ar trebui să fiți pe fază mult mai devreme. Fiecare magazin online își impune proprile reguli și de aceea se poate întâmpla ca în unele magazine promoțiile Black Friday să dureze doar 24 de ore și în altele chiar și până la câteva zile. Atenție până și numărul și cantitatea produselor aflate la promoție este limitată de aceea nu ar trebui să lăsați cumpărăturile pe ultima sută de metri.

Nu reușiți să urmăriți toate ofertele magazinelor online? Noi o facem pentru voi. Vizitați categoria noastră specială Black Friday, unde veți găsi toate reducerile adunate într-un singur loc. Vă așteaptă aici magazine populare precum Epantofi, Emag, Elefant, Fashion Days, myProtein, Answear, Notino, Orsay, Vivre, Astratex, Bibloo, Noriel, Libris și multe altele.