Costume de baie pentru femei plinuțe – cum să le alegem?

femeie in costum de baie

Formele mai plinuțe nu sunt un obstacol pentru a vă simți încrezătoare pe plajă în costume de baie confortabile și frumoase. Știți cum să le alegeți?

Fiecare dintre noi are o siluetă diferită, care se potrivește unui costum de baie într-o croială și dimensiune diferită. Idealul de frumusețe s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Și o dată cu ea, de asemenea, o gamă de costume de baie, fără a le exclude pe cele pentru femei plus size.

Dacă faceți parte din această categorie, alegeți unul dintre aceste modele. Vi se vor potrivi ca o mănușă și veți arăta grozav pe plajă.

Magazinul de îmbrăcăminte About You vă oferă diferite croiuri de costume de baie pentru fiecare silueta. De asemenea, puteți cumpăra întregul sortiment de costume de baie ca parte a ofertei reduse.

Costume de baie pentru forme mai pline

 

Ați putea crede că doar costumele de baie întregi sunt potrivite pentru siluete mai pline. Nu este deloc așa. Multe modele se potrivesc unor astfel de figuri. Care sunt acestea?

femeia se bronzeaza

 

Costum de baie din două piese plus size

 

Multe femei mai plinuțe nu optează pentru această variantă de teamă că vor arăta mai multe decât și-ar dori.
Dar nu trebuie să renunți la ele. Dacă vă plac, rămâneți la alegerea acestor puncte:

- sutien în formă de „T” - un sutien cusut în formă de „T” îți modelează cel mai bine decolteul,

- bretele mai largi - amintiți-vă că bretele mai largi nu numai că vă vor susține mai bine costumul de baie, dar vor fi și mai confortabile pentru dvs.

- chiloți de diferite croieli - chiloții cu talie înaltă sunt cei mai populari. Dar pantalonii scurți de înot sau o fustă de înot cu bikini îți vă vor acoperi și burtica. În plus, vă vor oferi o senzație de confort.

 

Costum de baie întregi pentru femei plinuțe

 

Un mare avantaj al costumelor de baie dintr-o bucată este că strâng și în același timp modelează frumos talia, șoldurile și talia. Aceste modele sunt în mare parte colorate și modelate cu benzi negre pe laterale, ceea ce îngustează optic figura.

O alternativă la centurile negre este volanul, deoarece acopera eficient ceea ce vrei să ascunzi. Aici, însă, aveți grijă să nu fie prea mult volan pe costumul de baie. Ar putea provoca efectul opus.

 

femie plinuta in costum de baie

 

Popularele tankini

 

Știți ce sunt tankini? Este un fel de alternativă între un costum de baie dintr-o bucată și un bikini. Acest costum de baie din două piese este format dintr-un top alungit și chiloți sau pantaloni scurți clasici.

Aceste costume de baie sunt ideale nu numai pentru femeile care doresc să acopere părțile problematice, ci și pentru femeile după naștere.

tankini femei

Vă plac tankinii? Atunci când le alegeți, vă puteți baza cu ușurință pe oferta avantajoasă a magazinului online Answear.

Rochii de baie

 

Poate cel mai confortabil model disponibil în secțiunea de costume de baie pentru femei cu forme mai pline. Chiar dacă acoperă o parte relativ mare a corpului, vă veți simți în continuare confortabil și atractiv în ele.


Le puteți găsi în multe culori, croiuri și modele. Așa că dacă vă hotărăți pentru acest tip de costum de baie, cu siguranță veți găsi unul care vi se potrivește ca o mănușă. De asemenea, este adevărat că le puteți purta în timpul sarcinii sau după naștere.

femeie in rochie plaja

Vara este în plină desfășurare. Încă nu știi unde îți vei petrece vacanța de vară anul acesta? Inspirați-vă din articolul nostru.

Dar culoarea costumului de baie?
 

Culorile și combinațiile de culori joacă, de asemenea, un rol important în alegerea costumelor de baie pentru forme feminine mai pline. Și în cazul costumelor de baie, culoarea neagră slăbește.

Dar nici de costumele de baie colorate nu trebuie să vă fie frică. Alegeți culori și modele mai deschise. Combinațiile contrastante de culori și modele nu sunt potrivite, deoarece ar putea atrage atenția asupra zonelor cu probleme. De asemenea, este mai bine dacă costumele de baie pentru femei plus size să fie fără bretele și dungi, ceea ce ar extinde și mai mult silueta.

femeia inoata

Ce tip de costume de baie vă place cel mai mult? Oricare ar fi, sperăm că articolul nostru v-a ajutat să decideți ce costum de baie să purtați vara aceasta. Este important să vă simți confortabil, pentru că atunci frumusețea voastră iradiază de două ori.

__bulb
Cazare ieftină – cum puteți găsi la preț mai avantajos

O vacanță pe bani puțini dă roade mai ales dacă reușiți să găsiți cazare frumoasă și ieftină într-un mediu plăcut. Știți cum să obțineți o cazare ieftină? Am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.