Cadouri de Crăciun originale, care vor impresiona

cadouri craciun

Știm că uneori e extrem de greu să inventăm cadoul adecvat, care cu certitudine ar face bucurie celui care îl primește. Dacă nu mai aveți inspirație, puteți să luați câte o idee din articolul nostru. Cu siguranță vă va ajuta.

Luna decembrie pentru majoritatea dintre noi este cea mai frumoasă perioadă din an. În afară de îndotoririle de serviciu căutăm pomul de Crăciun și alergăm după cadorui pentru care nu ne rămâne prea mult timp.  Dorim să facem bucurie celor dragi cu ceva frumos și original, de aceea amânăm cumpărăturile până în ultimul moment și astfel ne trezim înainte de Ajun într-un centru comercial, la cumpărături.  Dacă nu dispuneți de timp pentru achiziționarea cadourilor, e foarte probabil că veți cumpăra ceva inutil. Pentru a evita astfel de situații, folosiți ghidul nostru de cumpărături cu trimitere către magazinele online preferate. Puteți să comandați cadourile de acum pentru a avea siguranța că vor fi livrate în timp util.

 

Pentru cel care adoră inovațiile tehnologiei

 

Dacă persoana pentru care doriți să cumpărați cadoul adoră tehnologia, aveți numai de câștigat. Îi place să petreacă timpul în mod activ? Cumpărați o cameră GoPro, care îl va putea însoți la toate activitățile, fie scufundările sau săritura cu parapanta. Dacă e pasionat de fotografie sau filmare, cu sigurnață se va bucura de un obiectiv sau dronă. Îi plac jocurile online? Atunci o tastatură, cască sau mouse vor fi cadoul perfect. Toate aceste cadouri pot fi găsite pe Flanco.ro sau Pcgarage.ro. Garantăm că va fi încântat.  

tehnologie gaming

 

Pentru cei care preferă mișcarea

 

Dacă aveți acasă un partener activ, care nu își poate imagina viața fără mișcare, aveți câteva variante care îi vor face Crăciunul fericit. Pe Hervis.ro sau Sportvision.ro puteți cumpăra echipamente sportive. De la teniși pentru alergat până la cască pentru ciclism găsiți cele mai bogate oferte. Dacă vă interesează îmbrăcăminte sport de calitate și în același timp stilată, vizitați 4fstore.ro sau Sportpartner.ro. Cu siguranță veți găsi ceea ce căutați. O ultimă variantă pentru iubitorii de sport este Myprotein.ro, unde găsiți suplimente pentru sportivi de calitate superioară.

 

Pentru cei care vor să arate bine

 

În cazul în care cunoașteți mărimile partenerului, atât la haine cât și la încălțăminte, ar fi o alegere bună chiar și un articol vestimentar. De asemenea majoritatea bărbaților îndrăgesc ceasurile – puteți cumpăra un ceas clasic sau smart cu diferite funcții. Vizitați magazinul Vivantis.ro și puteți alege din ofertă varianta de ceasuri sau brățări care credeți că i se potrivește cel  mai bine. Sau vizitați Aboutyou.ro și optați pentru o cămașă, pulover sau pantaloni. Mulți bărbați pun accent pe alegerea pantofilor sport. Dacă partenerul dumneavoastră face parte din această categorie, pe Sneakerstudio.ro sau Footshop.ro găsiți ceea ce trebuie.  

Adevărul este, că de piese vestimentare noi se bucură și femeile. Alegeți variantele care nu necesită probă.  O variantă bună ar fi puloverele sau rochiile tricotate.  Dacă nu v-am convins, alegeți mănuși din piele sau de ce nu, halat de baie. Pe Answear.ro  găsiți variante foarte bune la prețuri accesibile. De asemenea puteți opta pentru bijuterii în ambalaj cu motive de Crăciun. Le găsiți pe Vivantis.ro sau Aboutyou.ro. Conform statisticilor, majoritatea femeilor își doresc sub pomul de Crăciun bijuterii.

articole fashion

 

Pentru cei care petrec timpul liber citind

 

Dacă cel pentru care cumpărați cadoul citește mult, cadoul ideal va fi o carte. Ofertele bogate sunt prezente pe Cărturești.ro sau Libris.ro. O variantă foarte bună este și un voucher cadou în librăria preferată și lăsați alegerea cărții în seama celui drag.  

 

Pentru cei care adoră produse cosmetice de calitate  

 

La prima vedere alegerea uni parfum bun este destul de complicată. Dacă nu vreți să riscați, alegeți parfumul clasic, care deja se regăsește în colecția celui în cauză. O altă variantă ar fi parfumul nou apărut de la firma preferată. De asemenea puteți opta pentru un parfum cu ingrediente asemănătoare. Ingredientele de bază se resimt deja după căteva minute, în timp ce altele apar în peisaj doar după 20 de minute respectiv o oră.  Pe Parfimo.ro și Notino.ro găsiți  parfumuri de la firme renumite, la prețuri atrăgătoare. Doriți un cadou care să fie ambalat frumos și elegant? La mare căutare sunt seturile de cosmetică decorativă ambalate cu mare stil.

seturi cadou

 

Pentru cei ai căror casă arată ca din revistă

 

Cine nu și-ar dori să primescă sub pomul de Crăciun un articol decorativ care nu este doar util dar și frumos? O variantă la mare căutare este un difuzor pentru uleiuri esențiale. Acesta nu este doar foarte util și benefic dar și arată foarte bine pe noptieră sau măsuța din living.  Pe Vivre.ro găsiți o gamă variată de difuzoare, de la cele la prețuri accesibile până la cele de calitate superioară și design original. Sau accesați Somproduct.ro sau Chilipirul-zilei.ro și surprindeți pe cineva drag cu un astfel de cadou.  Vaze, lumănări, perne decorative, ornamente de interior – sunt doar câteva din variantele care le aveți la un click distanță.  

decoratiuni interor

Căutați cadoul de Crăciun pentru bărbați citiți următorul nostru articol, unde găsiți inspirație pentru cadouri minunate.   

Cadouri de Crăciun în ultimul moment

 

Poate în acest an nu ați avut timp să umblați prin magazine sau să vă ocupați din timp de cadourile de Crăciun. Nu vă faceți griji.  Avem câteva ponturi inspiraționale, care pot fi bifate și în ziua de Crăciun. În afară de asta, nu e nevoie să vă deplasați, totul se rezolvă din intimitatea casei dumneavastră.  

__check

abonament la revista preferată

Este un cadou de care se va bucura pe tot parcursul anului. Acest cadou poate fi rezolvat și în data de 24.12. Printați voucherul cadou și puteți să-l puneți într-un plic cu iz de sărbătoare.

__check

cafea pentru tot anul

Astăzi putem să comanda orice. Unele firme oferă prețuri avantajoase, dacă ne facem abonament pentru unele servicii sau produse. Pentru iubitorii de cafea un abonament de cafea pentru tot parcursul anului va fi un cadou cât o mie de cuvinte. Când vor bea cafea, întotdeauna se vor gândi la dumneavoastră.

__check

curs online

Nu cumpărați lucruri inutile. Mai bine investiți în cadouri benefice. Un curs online poate oferi noi cunoștințe și experiențe. Datorită unui astfel de curs, poate aplica pentru un job mai bun. Pentru iubitorii tehnologiei, cel mai adecvat curs ar fi cel din domeniul IT.

__check

e-book

Nu aveți la dispoziție timpul necesar pentru a comanda o carte? Puteți dărui cărți în format electronic. Astfel de cărți pot fi purtate peste tot.

Nu știți care ar fi cel mai potrivit cadou pentru partenera, mama sau sora dumneavoastră? Inspirați-vă din articolul nostru unde găsiți ponturi pentru cadouri de Crăciun pentru femei..

Alte idei cadouri de Crăciun:

 

► Oferiți celor dragi vitamine și suplimente alimentare. Aici găsiți totul pentru sănătate.

► Dacă aveți în familie copii, ar fi minunat să găsiți jucării și articole pentru copii la prețuri accesibile

► Cine nu s-ar bucura de articole noi pentru casă? Dăruiți celor dragi piese de mobilier

► Îmbrăcăminte, poșete, pantofi, accesorii – vizitați magazinele online în secțiunea Modă

► În final găsiți oferte atrăgătoare în categoria Electronice și electrocasnice