Încă nu ați găsit cadoul potrivit? Vă oferim câteva idei de cadouri pentru femei

cadouri pentru ea

Atunci când discutăm de perioada Crăciunului să nu uităm nici de ele, dragele noastre doamne. După ce v-am oferit ponturi de cadouri pentru bărbați acum vă oferim și câteva sfaturi grozave în privința cadourilor pentru femei.

 

Cum alegem cadoul potrivit pentru femei?

În general se spune că, găsirea unui cadou potrivit pentru femei este mult mai complicat decât în cazul bărbaților. Cum este de fapt? Cum să-i oferiți un cadou potrivit sub pomul de Crăciun? În primul rând trebuie să luați în considerare dorințele ei. Chiar dacă femeilor le plac surprizele întodeauna este mai bine să-i dăruiți ceea ce își dorește cu adevărat, chiar dacă nu va mai fii o surpriză. Ce poate fi mai trist atunci când va găsi sub pomul de Crăciun un cadou, care nu îi este deloc pe plac iar dezamăgirea i se va citi pe chip? :-)

Un alt sfat important sună cam așa: Nu vă lăsați cumpărăturile pe ultima sută de metri. Riscați că nu veți mai găsi disponibil cadoul dorit și în același timp veți fi presați de timp să cumpărați un lucru inutil. Dacă veți cumpăra din timp veți putea cumpăra online cadoul potrivit chiar și la reducere. Veți putea compara produse similare și curierul vi le va livra direct la voi acasă. Știți care magazine online oferă mega reduceri? Lăsați-vă inspirați.

Pontul nostru: Citiți și idei cadouri pentru bărbați.


1. Pentru gospodine desăvărșite

În principu există două tipuri de femei – cele care adoră gătitul și pe de altă parte cele care urăsc gătitul. Dacă aveși acasă o gospodină dedicată atunci ați câștigat. Poate îi lipsește acasă un ajutor de bază precum un robot de bucătărie, mixer, o oală de calitate sau alte accesorii utile în bucătărie. Astfe de gospodine vor fi încăntate și în cazul în care le veți face un abonament la o revistă cu rețete. În plus dacă veți folosi voucher Emag la cumpărături, bucuria va fi și mai mare.

 

electrocasnice bucatarie emag

 

2. Pentru pasioantele de cărți

Soția voastră este pasionată de citit? Atunci este de ajuns să-i alegeți una pe plac și aveți deja cadoul potrivit. Preferă romane de dragoste, detective sau cărți pline de fantezie? Puteți alege clasicele cărți tipărite sau puteți încerca e-book-uri sau audiobook-uri din librăria online Libris.ro. În pachet îi puteți pune și o cană, ceai gustos și o ciocolată pentru a svura din plin cititul. Și la asfel de cumpărături puteți economisi. Cum? Profitați de Libris reduceri și deja aveți cadoul potrivit.  

 

carti libris

 

3. Pentru femei sportive

Dacă aveți acasă o femeie pasionată de sport aveți mai multe variante de cadouri. Femeilor pasionate de alergat le veți face pe plac cu un echipament funcțonal potrivit sau o pereche de pantofi sport de calitate. Sau poate o convingeți să încerce și un alt sport și îi veți cumpăra o trotinetă sau o prechce de role sau poate un snowboard pentru sporturile de iarnă. Dacă vă aflați în căutarea altor idei cu siguranță veți găsi în multe magazine online. În cazul în care doriți să economisiți profitați de Hervis reduceri pe care le veți găsi la noi.  

 

 

4. Pentru adeptele modei

Ce femeie nu și-ar dori să se facă plăcută? Nici nu există una. Fiecare femeie va fi încântată dacă își va găsi sub pomul de Crăciun o piesă vestimentară frumoasă. Dacă nu sunteți siguri ce să alegeți pe cont propriu, uitați-vă peste ofertele magazinelor online și alegeți-i parteneri voastre sau surorii voastre îmbrăcăminte precum rochii, fuste, pantaloni, cămăși sau veste. Și în acest caz puteți profita de Bonprix reduceri și portofelul vostru o să vă fie recunoscător.

 

moda bonprix

 

5. Pentru pasionatele de aventură

Dacă partenera voastră nu rezistă să stea mult acasă și caută acțiunea și aventură cu siguranță veți găsi și pentru ea ceva potrivit. Uitați-vă spre exemplu pe Booking.com și lăsați-vă inspirați de ofertele pentru concediu sau excursie de weekend. Ar fi bine să vă cumpărați un cadoul la fel și pentru dumneavoastră. Ce este mai plăcut decât să petreceți aceste momente împreună.

Un mic sfat la final:  Dacă într-adevăr nu știți ce ar putea să o facă fericită pe partenera voastră atunci puteți cumpăra o bijuterie de pe Vivantis sau un parfum de pe Notino.