Vă aflați în căutarea cadoului potrivit? Iată câteva idei de cadouri pentru bărbați

cadouri pentru el

Să fim cinstiți să găsim un cadou pentru bărbați potrivit poate fii uneori destul de dificil. Doriți să-i atrageți atenția cu ceva deosebit fără a cheltui prea mulți bani? Avem pentru voi câteva idei ce anume îi puteți dărui sub pomul de Crăciun și în același timp să și economisiți.

 

Cum găsim cele mai bune cadouri pentru bărbați?

Chiar dacă se spune că este mult mai ușor să găsești un cadou pentru bărbat decât un cadou pentru femeie, nu trebuie să fie tot timpul așa. Și bărbați pot fii uneori dificili și vremurile când primeau cadou o pereche de șosete sau pijamale sub pomul de Crăciun sunt demult apuse. Cu siguranță vă doriți un cadou original pentru el, care în același timp să-l și încânte.

Gândiți-vă ce îi place cel mai mult. Ce hobby-uri are sau preferințe? Se va bucura de un cadou de lux sau mai degrabă o mică atenție eventual o scurtă escapadă? Atunci când veți știi răspunsul la aceste întrebări, atunci găsirea unui cadou potrivit nu ar mai trebui să fie o problemă. Și noi vă oferim câteva sfaturi, cu care nu veți da greș.
 

 Pont 1: Alegeți-i un ceas modern

Un cadou atemporal la propriu care vă încânta orice bărbat. Puteți alege diferite tipuri de ceasuri de la cele clasice, sport, elegante, de lux până la smartwatch-uri. Foarte potrivite sunt și seturile cadou care conțin o brățară, ochelari moderni, un stilou de lux sau portofel. Ceasuri bărbătești veți găsi cu o reducere de până la – 85% până la sfârșitul anului în magazinul online Watchshop.ro. Nu ezitați și aplicați voucher Watchshop și economisiți nu numai timp ci și bani.

 

 

Pont 2: Un parfum cu un miros deosebit

Este un cadou care îl va face fericit pe partenerul vostru dar și pe dumneavoastră. Ce poate fii mai plăcut ca atunci când bărbatul vostru miroase a parfumul pe care tocmai l-ați ales chiar pentru el cu mult drag? Puteți alege din oferta mărci precum Hugo Boss, Bentley, Cartier, Estée Lauder, Ferrari, Jil Sander și altele, folosiți voucher Notino la parfumuri și cosmetice și cumpărați mai avantajos. Puteți alege să împachetați cadoul direct în coșul de cumpărături.

 

parfumuri notino

 

 

Pont 3: Lăsați-l să se joace

Nu degeaba se spune că bărbații sunt niște copii mai mari. Le place să se joace și să desopere noi tehnologii. Oferiți-I o bucurie partenerului vostru sub pomul de Crăciun și alegeți-I din oferta de jucării. Dacă soțul vostru este un fan al automobilelor cu siguranță îl va încânta o mașină, motocicletă sau elicopter cu telecomandă. Sau poate îi veți dărui o bucurie algând o dronă cu videocamera HD incorporată.  Dacă veți profita de Emag reduceri bucuria voastră va fi una și mai mare.

 

drone

 

Pont 4: Oferiți-i o experiență de neuitat

Există bărbați care preferă mai degrabă cadourile nematieriale. Pariaț pe experiențe și aventuri de neuitat. Soțul vostru este un mare fan al fotbalului? Dăruiți-i o excurise la un meci de fotbal al unei dintre marile echipe din lume precum Chelsea, Arsenal, Real Madrid, Neapol, Juventus, Bayern, Atletico, AS Roma, Dortmund, Inter Milano și altele. Pentru pasionații de cultură puteți alege diferite spectacole de teatru sau muzicaluri. Pasionații de adrenalină vor aprecia o cursă într-un Ferrari, rafting, zboruri sau paintball.

Posibilități cum să-i faceți o surpriză sub pomul de Crăciun sunt foarte multe. Deci ce spuneți v-am fost de ajutor în alegerea cadoului de Crăciun potrivit pentru soțul vostru?