Black Friday s-a întors! Acestea sunt cele mai bune oferte

black friday

Campania îndrăgită de reduceri cu denumirea de Black Friday s-a întors! Ce reduceri aduce și unde se merită cu adevărat să cumpărați? Citiți pe KUPLIO.ro și veți afla mai multe.

 

Atenție, atenție, peste câteva zile începe cea mai mare campanie de cumpărături din acest an. În România ajunge Black Friday. Prețurile în magazinele voastre favorite vor fi mult mai mici și acesta este momentul oportun să vă faceți cumpărăturile de Crăciun!

 

Black Friday atacă


Black Friday este ziua (resp. zilele) când magazinele online oferă cele mai mari reduceri din an. Reducerile din multe magazine online pot ajunge până la – 80% acestea presupun cele mai avantajoase cumpărături. Prin cumpărăturile efectuate în aceste zile, nu numai că veți economisi, ci și în cele din urmă vă puteți permite ceva, ce în condiții obișnuite nu v-ați permite. Unde a apărut această campanie de shopping îndrăgită și cum a ajuns la noi?

Rădăcinile Black Friday  se extind până în îndepărtata Philadelphia și în realitate nici nu prea au multe în comun cu cumpărăturile. Titlul a fost în esență inventat de mass-media, care a denumit așa perioada de după Ziua Recunoștinței din cauza confuziilor, care a avut loc pe străzi. Cetățenii, care au plecat în goană după cumpărături avantajoase în mall-uri, au fost implicați în ambuteiajele precum și accidente în trafic. Comercianții nu au fost foarte încântați încă de la bun început, că sunt asociați cu această denumire nu foarte pozitivă și au încercat să-i schimbe denumirea în Big Friday, dar nu prea a prins, deși popularitatea sa crește an de an.

Și în acest an s-au înscris în campanie zeci de magazine online favorite, doriți să știți, care sunt? Lista completă o veți găsi pe pagina Kuplio.ro deja în zilele următoare, noi până atunci vă oferim o mică parte a ceea ce vă așteaptă și ce nu trebuie să ratați.

 

ELECTRONICE

 

O categorie de magazine online foarte îndrăgită, pe care nu ar trebui să o omiteți de Black Friday sunt tocmai magazinele de electronice, cu electrocasnice mari și mici, telefoane mobile. Pe listă cu siguranță se regăsesc magazinele online precum Flanco, Itgalaxy, Evomag, sau Pc Garage.

 

Black Friday Pc Garage  | KUPLIO.ro

 Pontul nostru: La cumpărături desigur nu trebuie să omiteți nici alte reduceri, care pot fi combinate simultan, astfel cumpărăturile voastre vor fi și mai avantajoase. Vă poate ajuta și portalul Kuplio.ro, unde veți găsi toate la un loc.

 

MOBLIER ȘI LOCUINȚĂ

 

Black Friday este o perioadă avantajoasă chiar și la cumpărarea mobilei sau a diferitelor decorațiuni sau accesorii de casă. Pe listă veți găsi de exemplu 4Home, Somproduct, Design & After, Drimus și multe altele.

 

Decoratiuni de Craciun 4Home  | KUPLIO.ro

 

MODĂ ȘI COSMETICE

 

Ce merită fără îndoială să cumpărați, este tocmai îmbrăcăminte și încălțăminte. Oferta este într-adevăr bogată și depinde numai de preferințele voastre. Aici veți găsi branduri cunoscute ca Answear, Bonprix, Deichmann, Aoro.ro, Bibloo, Zoot și multe altele.

 

Black Friday Fashiondays  | KUPLIO.ro

 

BIJUTERII ȘI CEASURI

Veți găsi reduceri mari și în magazine online precum Bijuteria Stil, Brasty sau Watchshop unde veți găsi bijuterii de calitate din aur sau argint, care vor încânta pe oricine le va primi sub brad.

Bijuterii aur  | KUPLIO.ro


 

Cyber Monday

Dacă considerați, că labirintul reducerilor de după Black Friday a luat sfârșit, atunci greșiți. După Black Friday vine în forță popularul Cyber Monday, care aduce cu el o mulțime de reduceri pe care nu trebuie să le ratați. Această denumire la fel ca și Black Friday provine din America și reprezintă ziua de luni, de după Black Friday – deci alte reduceri grozave! Profitați de șansa grozavă de a cumpăra avantajos și nu veți regreta.