Back to School - dar numai după cumpărături avantajoase!

promotii back to school

Sfârșitul verii și începutul lunii septembrie înseamnă un singur lucru - nu vor lipsi cumpărăturile avantajoase. Datorită cupoanelor noastre Back to School, puteți face cumpărături începând cu 15.8. până la 11.9. totul pentru școală, dar și pentru timpul liber.

Vă reamintim că noul an școlar deja bate la ușă. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți bucuroși că odată cu sosirea lunii septembrie vor fi multe oferte irezistibile pentru voi. Nu contează dacă sunteți elevi sau studenți la facultate. Luna aceasta puteți cumpăra tot ce este important și distractiv prin oferte avantajoase. Mai mult, la prețuri grozave.

Mobilier, electrotehnică, calculatoare și laptopuri, totul pentru hobby-uri și experiențe de vară de neuitat. Chiar merită!

Ați văzut deja oferta noastră specială din categoria Înapoi la școală?

birou si scaun studenti

Mobilier de calitate pentru studiu confortabil

 

Știați că, faptul cum stați în timp ce studiați vă afectează învățatul și rezultatele? Prin urmare, ar trebui să alegeți o masă și un scaun numai după ce le-ați încercat efectiv în magazin. Dar asta nu înseamnă că nu l-ați putea cumpăra ulterior la prețuri mult mai bune în magazine online.

Scaunul ar trebui să fie cât mai confortabil posibil pentru voi ca studenți. Când stați, ar trebui să atingeți podeaua cu toată suprafața picioarelor. Masa este adecvată dacă mâinile voastre se sprijină confortabil pe ea. De asemenea, dacă oferă suficient spațiu pentru a stoca cărți, articole de papetărie, un laptop sau chiar o imprimantă.

birou si lampa

Cum ar trebui să stați corect la masă?

 

- spatele drept - într-o ușoară îndoire înainte spre masă,
- coatele așezate pe masă - pentru scriere corectă în caiet și pe computer,
- genunchii în unghi drept - acest lucru va preveni durerea de genunchi. Adăugați un covoraș pentru picioare pe scaun și veți contribui la o mai bună circulație a sângelui.

Alegeți un birou, un scaun sau diverse accesorii de înaltă calitate. Chiar și așezarea poate contribui la o concentrare mai bună și la o învățare mai ușoară.

Electronice pentru job și timpul liber

 

Ce accesorii nu ar trebui să lipsească din echipamentul tău? Sfatul nostru sunt căștile de calitate. Le folosești tot timpul! Nu doar pentru a asculta muzică, în timpul călătoriilor, sport sau relaxare, ci și pentru a asculta podcasturi și, bineînțeles, pentru educație.

casti wireless

Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea căștilor? Contactați experții și cumpărați la prețuri avantajoase.

Puteți alege dintre 2 tipuri de căști:

1

wireless

2

cu fir

În prezent, căștile sunt disponibile în diferite combinații de culori și modele. Când le cumpărați, ar trebui să acordați atenție mai multor parametri:

1

aspect

2

calitatea reproducerii

3

construcția lor

femeia asculta muzica

Tehnologia computerelor de înaltă calitate este baza

 

În calitate de student, cu siguranță vei fi de acord cu noi că un laptop este probabil cel mai important articol din echipamentul pentru școală. Puteți căuta cu ușurință informații cu ajutorul acestuia, puteți scrie teze finale, puteți crea o ieșire grafică sau puteți salva materiale de la cursuri. Este un ajutor de care cu greu vă puteți lipsi.

Laptop-uri pentru studenți, computere performante, dar și laptopuri pentru utilizatorii și jucătorii mai pretențioși. Sunt cea mai bună modalitate de a crește eficiența și productivitatea în muncă și în învățare. Cumpără-le și mai ieftin!

laptop pentru studenti

 

Lapotop pentru un elev de liceu

 

Dacă sunteți elev de liceu, folosiți un laptop nu atât de des precum studenții. Chiar dacă este un echipamentul secundar, este nevoie de un computer puternic. Vă va ajuta să găsiți rapid informații pentru a învăța sau a face temele.

În acest caz, vă recomandăm să alegeți un laptop cu o diagonală minimă de 10-12 inchi. Cu un ecran mai mic, riscați deteriorarea ochilor când vizualizați site-uri web.

Sfatul nostru: Fiecare student, inclusiv dvs. poate folosi un cooler. Pe lângă răcire, previne și înfundarea orificiilor de răcire. Alegeți dintr-o varietate de modele la prețuri cu adevărat fantastice.

studenta cu laptop

Un laptop pentru un student de facultate

 

Sunteți student la facultate? Cu siguranță vei aprecia un laptop cu o autonomie mare a bateriei. În timpul utilizării pe tot parcursul zilei, aveți nevoie de o rezoluție de înaltă calitate și o mulțime de funcții.

Este ideal să ajungeți la unul dintre aceste 2 tipuri:

- un laptop obișnuit (de birou, student) – performanța medie a acestuia este suficientă și este o soluție universală,

- laptop de lucru - veți fi mulțumit de performanța sa ridicată, procesarea de înaltă calitate și durata de viață a bateriei chiar și în timpul muncii mai solicitante.

Puteți folosi o ofertă exclusivă pentru a cumpăra computere și produse birotică. Pentru că prin utilizarea cupoanelor pentru laptopuri sau accesorii, le poți cumpăra oricând mai ieftin.

studentul foloseste laptop

Totul pentru hobby-ul vostru

 

Timpul liber este o parte de neînlocuit a zilelor voastre. Este extrem de important pentru dvs. să luați o pauză de la responsabilitățile voastre obișnuite și să acumulați o energie nouă.

Este hobby-ul vostru sportul? Când faceți această relaxare mentală dimineața, va fi un început de zi cu succes.
 

Unde poți găsi haine funcționale, gustări sănătoase și tot ce ai nevoie pentru mișcare? Utilizați acest link pentru a face cumpărături înainte de a fi prea târziu.

 

alergat sport

 

Experiențe de vară de neuitat

 

Nu ați avut timp să experimentezi multe în prima jumătate a vacanței? Este timpul să schimbați asta. La urma urmei, experiențele de vară sunt cele mai importante în timpul verii.

Acumulați noi experiente de vară în pantofi confortabili. Cumpărați cu mai puțin, cumpărați cele mai bune modele de adidași la prețuri avantajoase.

Puteți călători, puteți campa cu prietenii, puteți încerca activități sportive de adrenalină sau puteți merge la concertele trupelor voastre de muzică preferate. Există într-adevăr multe opțiuni.

Ca și student, fără îndoială vreți să economisiți cât mai mult posibil. Cum faceți asta în cazul cazării? Urmați instrucțiunile din articolul nostru!

calatorii barbat

Prin cumpărături avantajoase, întoarcerea la școală nu trebuie să fie plictisitoare și neinteresantă. Profitați de oferte unice și economisiți. Va fi un sfârșit de vacanță plăcut după o vară minunată.