Aveți acasă un școlar? Cumpărați rechizite mai avantajos

back to school

Doriți să economisiți cât mai mult la cumpărarea rechizitelor școlare? Iată ce pregătim pentru voi! Vă promitem că, veți fi mulțumiți nu doar voi, ci și portofelul vostru.

 

Back to School

Dragi părinți pregătiți-vă portofelul. În curând sosește luna Septembrie care aduce cu ea începerea unui an școlar nou. Lista cu lucrurile necesare pentru școală cu siguranță ați primit-o deja de la școală, dar ați reușit să vă uitați peste ea? Dacă doriți să și economisiți la cumpărături acum este momentul potrivit.

 
Să fim sinceri – a avea acasă un școlar nu este destul de ușor mai ales din punct de vedere financiar. Anul școlar îl vor întâmpina cu portofele mai goale mai ales acei părinți ai căror copii se așează în băncile școlii pentru prima dată. Haideți să vedem împreună cam ce are nevoie un școlar de clasa I-a și vă dezvăluim cum să economisiți la cumpărături.

 

Litere alfabet I Kuplio.ro

 

Lista cu rechizite școlare

Probabil cel mai scump va fi ghiozdanul sau rucsacul care poate ajunge în jur de 100 de RON chiar și mai mult. La această sumă se mai adaugă prețul penarului, caietelor și a planșelor pentru caiete sau desene, creioane cerate, acuarele, creioane coloarte, riglă și să nu uităm nici de încălțăminte de schimb, un sac și un trening pentru ora de sport.

Nu, nu trebuie să vă speriați multe magazine online se pregătesc intens pentru începerea noului an școlar. Din data de 15 august o să dăm startul unei noi categorii speciale Back to School, unde veți găsi coduri de reducere avantajoase și reduceri de până la – 30% datorită cărora cumpărăturile voastre vor fi mult mai accesibile. Aici veți găsi o listă cu magazine online, unde se merită să cumpărați rechizite pentru școală pentru cei mai mici, rechizite practice pentru liceeni, dar și pentru studenți care nu trebui să coste o avere. Haideți să ne uităm împreună la ceea ce nu ar trebui să-i lipsească cu desăvărșire școlarului vostru.   


 Ghiozdanul

În momentul de față găsim pe piață ghiozdane de diferite mărimi și modele. Atunci când vom alege ghiozdanul trebuie să luăm în considerare calitatea lui, să fie practic și nu în ultimul rând să fie și ergonomic. Dar alegerea se poate face și pe baza faptului că, școlarul vostru va merge zilnic pe jos la școală sau dacă ghiozdanul are suficiente compartimente.
 

 Penarul

Ar trebui să cumpărați copilului vostru un penar în care să se orientezee foarte ușor și rapid. Penarul ar trebui să conțină un stilou de calitate (și unul de rezervă), creioane colorate, o gumă de șters, ascuțitoare și o foarfecă cu protecții.

 

Scoala I Kuplio.ro

 

✓Coperte și mape pentru caiete

Pentru o mai bună orientare printre caiete o soluție ideală sunt tocmai coperțile transparente și un alt accesoriu important este și mapa cu elastic, astfel caietele sunt protejate de eventualele accidente neașteptate.    


 Încălțăminte de schimb

Nu este nimic neobișnuit faptul că, școlarii în timpul pauzelor aleargă și inventează. De aceea alegeți încălțăminte de schimb comodă o alegere bună sunt și clasicii teniși cu talpă din spumă sau sandale. Dar șlapii nu sunt recomandați. 


 Echipament și sac pentru sport

Trening, pentru fete colanți, pantaloni scurți, tricou cu mâneca scurtă sau lungă, un hanorac, șosete și teniși. Această ar fi lista completă cu lucrurile necesare copilului vostru pentru sport. Atunci când veți cumpăra țineți cont și de materialul sacului pentru sport – ar trebui să fie cât mai aierisit.


Lucrurile necesare pentru ora de lucru manual

Lucrurile necesare pentru ora de lucru manual nu sunt tocmai cele mai ieftine. Ar trebui să cumpărăm echipament de protecție pentru a evita murdărirea cu vopsele, un pahar rezistent pentru apă, o cârpă pentru ștergerea pensulelor, acuarele, creioane colorate sau plastilină. Un rol important îl joacă și desenele, hârtia colorată, lipiciul și fața de masă cu protecție. Sacul unde vor ține toate aceste lucruri ar trebui să fie unul lavabil și rezistent la apă.

 

  Produse de igienă

Șervețele din hârtie, hârtie iginică, săpun, prosop, toate aceste lucruri ar trebui să facă parte din pachetul cu produse de igienă.