Am testat pentru voi 3 farmacii online cunoscute. Iată rezultatul

farmacii online

Obișnuiți să cumpărați medicamente online? Sau încă mai stați pe gânduri și nu știți de unde să le procurați cel mai avantajos? Am comparat pentru voi trei farmacii online.

 

Ne simplifică viața, ne ajută să economisim din timp și chiar bani. Dar cumpărarea medicamentelor de pe internet pentru mulți înseamnă încă un mister. De aceea am pregătit pentru voi marea comparare a trei farmacii online cunoscute. 

 

 

Farmacia online Dona a devenit o farmacie online foarte populară cu o pagină web transparentă unde veți găsi tot ce aveți nevoie. Aici veți găsi categorii interesante precum:  

 Sănătate –  această rubrică oferă informații importante despre Boli și afecțiuni mai departe puteți citi despre Stil de viață, Îngrijirea Copilului, Dietă și nutriție, Prim ajutor, etc.


 Frumusețe -  aici veți găsi sfaturi importante cum să ne îngrijim în mod corect tenul, pielea sau părul.


 Cluburi de suport – vă oferă soluții pentru diferitele probleme pe care le întâmpinăm. Este de ajuns să facți click pe subiectul care vă intersează.

Cumpărăturile în Farmacia Dona pot fi făcute mai ușor cu ajutorul filtrelor de căutate. Cel mai util este cel de căutare a produselor. Interesante sunt și Ofertele Lunii care ascund multe produse la preț redus. Atunci când vă faceți cumpărăturile online nu uitați să urmăriți oferte Dona și portofelul o să vă fie recunoscător.  

 

 

 

 

Cea de-a treia farmacie online Farmacia Silva oferă pe  pagina sa produse organizate foarte ingenios pe categorii de produse astfel încât clientul să poată găsi cât mai rapid și ușor produsele dorite. După ce faceți click pe fiecare categorie se vor deschide alte subcategorii unde vă puteți uita peste produsele de care aveți nevoie. Există inclusiv o categorie cu Oferte Promoționale unde veți găsi produse la prețuri reduse.  

De real ajutor sunt și filtrele care facilitează căutarea precum Catalogul de produse, Disponibilitate, Condiție, Producător, Preț.

Întrucât vara este actuală tema bronzului frumos și sănătos pe Farmacia Silva veți găsi și o astfel de categorie separată denumită Solare. În această categorie veți găsi produse pentru protecție solară înainte și după expunerea la soare. Aici veți găsi și un blog cu sfaturi utile privind sănătatea. Și aici puteți găsi reduceri interesante. Mai ales dacă folosiți voucher Farmacia Silva cu siguranță veți și economisi ceva.  
 

 

 

Cunoscuta rețea de farmacii Sensiblu este interesantă pentru faptul că, oferă peste 400 de magazine fizice. În cazul în care preferați să vă ridicați comanda personal atunci vă puteți baza și pe sfaturile farmaciștilor calificați care vă pot oferi informații suplimentare despre produse și vă pot oferi sfaturi în domeniu direct în farmacie. Un alt avantaj oferit  mai ales pentru doamne este faptul că puteți primi sfaturi privind tratamentele și problemele deramtologice direct în farmacie. Este de ajuns doar să veniți în oricare farmacie Sensiblu.

Nici pe voi nu vă încântă atunci când găsiți Stoc 0 sau Momentan nu avem pe stoc un anumit produs? Pe site-ul Sensiblu cu un singur click puteți verifica disponibilitatea produselor căutate. După ce introduceți produsul căutat sistemul vă va genera în mod automat în care farmacie se află produsul respectiv și la ce preț. Nu ezitaț să urmăriți oferte Sensiblu și cumpărați mai avantajos.