6 idei de cadouri de Valentine’s Day pentru amândoi

cadouri ziua indragostitilor

Ziua Îndrăgostiților o sărbătoare populară dar și controversată în același timp se apropie din nou. Dacă doriți să-i dăruiți jumătății voastre ceva util, neobișnuit și în același timp să vă aducă și vouă bucurie, iată câteva sfaturi excelente pentru dvs. Datorită acestor cadouri, vă veți bucura de timpul petrecut împreună (nu numai) acasă și vă veți consolida relația.

 

Îmbrăcăminte pentru clipe de relaxare

Deoarece majoritatea dintre noi trebuie să rămână acasă în această perioadă, merită să ne facem confortabili. În plus, dacă veți creea o serie de ținute asortate cu partenerul vostru, veți fi un cuplu de invidiat. Pijamale confortabile din bumbac, lenjerie intimă confortabilă, șosete cu motive vesele sau halate de baie călduroase vor fi alegerea potrivită pentru o dimineață de weekend în pat. În timpul zilei, îmbrăcați-vă cu haine de casă elegante. Înlocuiți pantalonii de trening vechi și scâmoșiți cu alții noi, doamnele pot alege și o pereche de colanți. Alegeți treninguri, hanorace sau tricouri și creați cele mai cool ținute de casă pentru amândoi.

                                              

 

Ceva frumos pentru locuința voastră

În afară de îmbrăcăminte confortabilă pentru voi până și apartamentul sau casa dvs. merită ,,haine“ noi. Acum petreceți mai mult timp acasă decât în mod obișnuit, ceea ce reprezintă oportunitatea ideală pentru a vă angaja să faceți mici schimbări. Nu, nu trebuie să reconstruiți sau să aruncați imediat întregul mobilier din dormitor. Uneori nu trebuie decât să rearanjați mobilierul din cameră, să înlocuiți perdelele sau să cumpărați câteva decorațiuni noi. De asemenea, jucați-vă cu culorile, modelele și materialele. Poate veți găsi în dulap accesorii și  țesături nefolosite în prezent atfel veți scăpa mai ieftin sau vă puteți crea singuri handmade.

     

                                 

 

Ajutoare de uz casnic 

Fiecare minut economisit înseamnă mai mult timp petrecut cu partenerul. În loc să spălați vasele cu mâna după o cină copioasă, puteți umple mașina de spălat vase și în acel timp puteți urmări împreună un film. Vă place să coaceți pâine și produse de patiserie? Luați în considerare cumpărarea unei mașini de făcut pâine acasă, dacă încă nu aveți una. Nu vă place să dați cu aspiratorul? Atunci pur și simplu porniți aspiratorul robot și va face totul în locul dvs. Anul acesta, în loc să cumpărăm cadouri clasice de Valentine’s Day, dăm undă verde tuturor gadgeturilor practice care vor face viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută.

                           

» Pontul nostru: Puteți cumpăra cadouri de Valentine's day pentru el și cadouri de Valentine's day pentru ea acum mai ieftin. Vizitați secțiunea noastră de Reduceri Valentine's Day, unde veți găsi reduceri de până la -30% la cumpărărturi din magazinele voastre online preferate.

 

Parfumuri pentru el și ea

Confortul de acasă în papuci și pantaloni de trening nu înseamnă că tu și jumătatea ta nu trebuie să miroșiți bine unul pentru celălalt. Răsfățați-vă cu un sentiment de unicitate, chiar dacă nu ieșiți din casă toată ziua. Un parfum este deja un cadou tradițional de Ziua Îndrăgostiților, dar îl puteți considera și un pic neobișnuit: alegeți un parfum unisex pe care îl puteți folosi amândoi, un set cadou deosebit. Dacă nu știți cum să alegeți parfumul potrivit pentru jumătatea voastră, pariați pe un voucher cadou într-unul din magazinele sale de parfumuri preferate. Puteți crea un voucher cadou pe care îl predați simbolic partenerului dvs. Apelați la creativitatea voastră, folosiți poze de Valentine’s Day și nu uitați să scrieți câteva cuvinte din inimă.

                                        

 

Teambuilding în pereche

Lumea parcă a încetinit și acum are mai mult timp liber. De ce să nu vă bucurați de el din plin? În pereche, vă puteți angaja într-o activitate nouă sau vă puteți îndrepta către cele obișnuite. Cumpărați-vă un audiobook captivant pe care îl puteți asculta împreună sau un CD cu artistul preferat. De ce nu, răsfățați-vă cu un pic de distracție cu unul dintre jocurile de societate preferate. Pentru cei care preferă lumea online și posibilitățile sale nelimitate, vă recomandăm jocuri PC, la care pot participa doi sau mai mulți jucători. Doriți să încercați ceva mai neconvențional? Încercați să pictați împreună un tablou pe pânză sau de ce nu să învățați să cântați la chitară sau la un alt instrument muzical. Predarea online este acum foarte populară – căutați un profesor privat sau vizionați videoclipuri online pentru auto-studiu.

 

                                     

 

Rezoluții de Valentine’s Day

Perioada de după Crăciun plină cu mese dezechilibrate, lipsa de mișcare și lumina zilei determină mulți oameni să simtă pierderea de energie. Vestea bună este că fiecare zi a anului poate fi un moment potrivit  pentru a face o schimbare. Fie că doriți să faceți mișcare regulată, mergeți la plimbări lungi, alergați sau schimbați meniul - asigurați-vă că veți vorbi cu jumătatea voastră., cu care veți deveni parteneri de sport inseparabili. Încurajarea reciprocă va fi ceea ce vă va conduce către un obiectiv comun. Răsfățați-vă, de exemplu, cu proteine ​​și suplimente nutritive, echipamente sportive sau îmbrăcăminte pentru exerciții fizice și alergat ca o motivație și în același timp ca o recompensă. Cine a spus că un cadou de Valentine’s Day trebuie să fie unul obișnuit?