4 motive pentru care ar trebui să rezervăm cazare prin Booking.com

rezervare booking

Vă pregătiți de concediu sau călătorie în interes de serviciu? Atunci o să vă încânte ofertele de cazare interesante. Cunoașteți pagina Booking.com?

 

Vă aflați în căutarea unei cazări potrivite pentru excursie, concediu sau călătorie în interes de serviciu? O variantă ar putea fi și utlizarea sistemului online pentru rezervare Booking.com. Acum chiar și cu reducere.
 

Ce este Booking.com?

Dacă încă nu v-ați familiarizat cu Booking.com, atunci ar trebui să știți că este un serviciu prin intermediul căruia puteți rezerva cazare  online în întreaga lume. Puteți efectua rezervarea prin intermediul paginii de web sau prin intermediul aplicației care este accesibilă în peste 40 de limbi inclusiv în limba română.

Societatea Booking.com a fost înființată în anul 1996 în Amsterdam. Dintr-un start up mic, pas cu pas, a devenit una din cele mai mari societăți online pentru rezervarea cazării online în întreaga lume, care în peste 70 de țări din întreaga lume angajează peste 15 000 de persoane.

Serviciul Booking.com a apărut în Europa, dar a ajuns până și în USA. Statisticile arată că, peste 50% din unități de cazare din Europa sunt rezervate tocmai prin intermediul acestui serviciu. Prin intermediul Booking.com în fiecare zi sunt rezervate peste 1 550 000 de camere.


Cum funcționează?

Prinicipul este unul simplu. Introduceți destinația unde doriți să ajungeți, introduceți data sejurului, numărul de persoane și numărul de camere și Booking.com vă oferă variante de cazare conform datelor introduse de dumneavoastră.
 

De ce să folosim Booking.com?

Se utlizează foarte simplu. Alegeți-vă destinația, data și imediat o să vi se afișeze variantele de cazare disponibile. În plus pagina este accesibilă și în limba română.

O mulțime de posibilități de cazare. Pe Booking.com veți găsi cazare de mai multe tipuri  - de la case primitoare, la cele de tip familial Bed&Breadfast, apartamente de oraș stilate, până la hoteluri de lux de 5 stele. Din oferta nu lipsesc nici casele din pom, până la urmă veți găsi chiar și iglu :) Prin intermediul paginii puteți rezerva chiar și cazare pentru deplasările în interes de serviciu.

 Evaluarea clienților. Unitățile de cazare pot fi evaluate de către clienții care le-au trecut pragul. Puteți citi recenziile, care cu siguranță vă vor fi utile, atunci când nu știți care unitate de cazare să alegeți.

 Posibilitatea de a obține reduceri. Posibilitatea de a obține reducere la cazare vă este oferită nu numai de Booking.com însuși (mai ales prin intermediul așa ziselor reduceri secrete) dar reducerile de top le puteți obține și prin intermediul portalului de vouchere, unde veți găsi oferte Booking avantajoase.
 

Are și dezavantaje?

Da. Pe internet veți găsi și recenziile clienților care au fost nemulțimiți de serviciul Booking.com. Problema constă în faptul că, Booking.com se ocupă doar de rezervarea cazării, dar nu se ocupă și de rezolvarea eventualelor probleme apărute la cazarea însuși. Înainte a e efectua o rezervare studiați cu atenție experiențele altor clienți, puteți de asemenea să utilizați și alte pagini de rezervare online. Astfel puteți evita o eventuală dezamăgire.