Wizz Air coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Wizz Air - Aprilie 2024

__photo
Ofertă
Reducere
Wizz Air

Promoții pentru bilete de avion pe Wizz Air

Pe Wizzair.com/ro veți găsi acum bilete de avion la prețuri avantajoase.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Wizz Air

Oferte zboruri ieftine pe Wizz Air

Pe Wizz Air veți găsi acum o selecție a destinaților cu zboruri ieftine.

Detalii reducere


wizzair online
1

Oferte bilete de avion Wizz Air

Wizz Air este o companie aeriană maghiară , deținută de Wizz Air Holdings Plc și axată pe zboruri în Europa. În martie 2017 Wizz Air era cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est , opera cu o flotă de 63 aeronave Airbus A320 si 16 Airbus A321 de la 28 baze, pe 500 de rute care asigurau legătura între 141 de destinații  din 42 de țări transportând 23,8 milioane pasageri. Compania a intrat pe piața din România în iulie 2006 și a stabilit prima bază operațională în București, în iunie 2007, pe Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu, și a doua la Cluj, în mai 2008. Cea de-a treia bază a fost deschisă la Timișoara, în februarie 2009. Wizz Air este o companie de transport aerian orientată spre valoare și axată pe inovare în toate aspectele călătoriilor pasagerilor. Wizz Air utilizează tehnologii de ultimă oră pentru a face din experiența Wizz Air o experiență remarcabilă în privința serviciilor și a raportului calitate-preț.

2

Descoperă noi destinații

Oferă servicii simple: călătorii fără bilet imprimat, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor și timpului, posibilitatea de a călători pe scaune de piele de tip single și furnizarea de servicii de catering la cerere, contra cost. Urmăriți Wizz Air ro oferte și wizzair reduceri 2021 spre o mulțime de destinații și oferiți un concediu de vis întregii voastre familii. Explorați oportunitățile de călătorie cu Wizz Air. Puteți alege planificatorul de călătorie, unde vă puteți planifica în siguranță viitoarele călătorii. Completați doare datele necesare precum orașul de plecare, categoria, data, durata, prețul și apăsați căutați și cele mai bune oferte pot fi ale voastre.

wizzair reduceri

În oferta Wizz air veți găsi și opțiunea de căutare zboruri unde este necesar să completați doar orașul de plecare și destinația și Bologna, Bruxelles sau Roma vă așteaptă. Dar oferta Wizz cuprinde și multe alte destinații Belgia, Cehia, Lituania, Polonia, Ungaria, Austria, Portugalia, Spania, etc. Mai mult decât atât, în cazul în care veți urmări Wizz Air oferte bilete sau profitați de cea mai bună wizzair reducere sau voucher Wizz Air cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil.

3

Oferte bilete de avion ieftine Wizz Air

În oferta Wizz veți găsi și informații importante în privința efectuării unei rezervări, copii și bebeluși, plăți, check-in și îmbarcare, modificarea rezervării, rezervări de grup, mobile. În oferte Wizz Serviciile Wizz cuprind și Opțiuni pentru confort, Wizz Discount Club, Blocarea tarifului, Privilege Pass, Wizz Priority, Wizz Flex, Garanție pentru ajungerea la timp la destinație, Wizz pentru familii. Pe pagina Wizz veți găsi și informații utile privind bagajul, dispozitive electronice la bordul aeronavei, alocarea locurilor, asistența specială, documente de călătorie, servicii la bord, călătorii cu bebeluși și copii, informații despre anulare. 

wizz air promotii

Nu ezitați să urmăriți cele mai bune oferte Wizz și este de ajuns doar să vă alegeți destinația, pregătiți bagajul și un concediu de vis vă așteaptă. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în oferta Wizz sunt promoții Wizz Air la zborurile care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați oferta Wizz completă pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. Oferte Wizz sunt multe depinde doar de voi unde doriți să ajungeți.

4

Reduceri Wizzair

Reduceri
Black friday
Oferte 1+1
5

Evaluare Wizzair

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x