Viada reduceri și Black Friday

3 coduri și cupoane de reducere verificate Viada - Iulie 2024

__photo
-60%
Reducere
Viada

Reduceri Viada de vară până la - 60% la îmbrăcăminte pentru femei

În magazinul online Viada veți găsi reduceri de Summer Sale de până la - 60% la îmbrăcăminte pentru femei selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-50%
Reducere
Viada

Reduceri Viada de până la - 50% la îmbrăcăminte pentru femei

În magazinul online Viada veți găsi reduceri de până la - 50% la îmbrăcăminte pentru femei selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Viada

Transport gratuit la cumpărături de peste 500 Ron

În magazinul online Viada la comenzi de peste 500 Ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


reduceri viada
1

Viada oferte – eleganță și rafinament

Povestea companiei  s-a născut odată cu dezvoltarea interesului româncelor pentru haine de calitate. La început a fost o mică afacere de familie în care au fost investite valori şi principii, iar în anul 2000 compania s-a lansat în producţia de îmbrăcăminte, în adevăratul sens al cuvântului și vine în întâmpinarea clienților săi cu numeroase Viada reduceri .

 

2

Primăvara pentru femei cu stil

Coco Chanel spunea, că moda se schimbă, dar stilul este nemuritor. Ideal este ca hainele sa pună în lumină personalitatea și frumusețea autentică a femeii. Astfel, cei de la Viada, au ales să realizeze doar produse care evidențiază calităţile, din instinct feminin. Acest brand românesc de îmbrăcăminte este creat special pentru femeia elegantă care îşi alege ţinuta cu o încredere desăvârşită. Unul dintre atuurile feminităţii este capacitatea de a găsi hainele care reușesc să pună cel mai bine trupul în valoare. Bucurați-vă de reduceri Viada !

viada reduceri
viada costume reduceri
3

Viada online

Există ţinute frumoase şi există ţinute care ne fac mai frumoase. Cu devotament, profesionalism şi ambiţie,  face parte din a doua categorie, cea care atrage cu sinceritate remarci precum: Arăţi minunat astăzi! Ai fost în vacanţă? Ai fost avansată? Ce sală de fitness frecventezi? Femeia Viada este cea care ştie să profite din plin de toate trucurile de stil pentru a arăta minunat. Este cea care cunoaşte foarte bine cum poate influenţa tot ce este în jur în favoarea ei, apelând la inteligenţă şi rafinament. Este învingătoarea finuţă, care la sfârşitul zilei îşi aşează cu mândrie hainele înapoi pe umeraş, ştiind că le-a făcut să joace un rol perfect. Așadar, vă pregătiți pentru un eveniment și sunteți în căutarea ținutei perfecte? Ați prefera o rochie clasică, bijuterii din aur alb și pantofi cu toc înalt sau o combinație mai excentrică, multicoloră cu ușoară transparență care trădează liniile fine ale siluetei? Rezolvarea e chiar aici: rochii Viada reduceri!

 

4

Viada Black Friday

Lumea fascinantă a modei ne întâmpină cu numeroase provocări. Fiecare sezon vine cu modele, texturi și culori la care trebuie să apelăm, dacă ne dorim să fim în trend. De aceea garderoba trebuie reînnoită atât cu piese statment care sunt mereu actuale, dar și cu o fustă, sacou ori salopetă acum intrate pe marele podium al celor mai actuale tendințe în materie de modă. Cum?  Reduceri la haine! Dacă ne cumpărăm piese vestimentare la reducere, nu înseamnă că acestea sunt demodate. Înseamnă doar că în loc de o fustă putem cumpăra două sau de ce nu, chiar trei. Dacă ne place una galbenă, după aceea observăm una verde, sub care se ascunde și una portocalie, decizia devine foarte complicată, dar nu vă speriați. Aici în magazin black Friday face totul posibil!

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Viada

4.9

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 36 de clienți
36 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 36x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x