Catena coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Catena - Aprilie 2024

__photo
-50%
Reducere
Catena

Reduceri de până la - 50% la produse îngrijire pe Catena.ro

În magazinul online Catena veți găsi acum reduceri de până la –50% la produse de îngrijire selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


catena reduceri
1

Catena- Viață sănătoasă și armonioasă

Brandul Catena a fost creat în 1999, odată cu preluarea, de către Fildas Trading, a pachetului  majoritar de acțiuni al companiei Argeșfarm. Pornind de la 30 de unități, Catena a reușit să ajungă, inca din 2012, cea mai mare și mai apreciată rețea de farmacii din România. În cei 20 ani de existenta, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, și ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 720 de unități deschise la nivel național ci și ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 720 de unități deschise la nivel național. Farmacia online Caten oferă un portofoliu larg de produse farmaceutice sortate pe categorii:

  • Boli și afecțiuni
  • Nutriție sănătoasă și slăbit
  • Analize și investigații
  • Mama și copilul
  • Remedii naturiste
  • Cuplu și contraceptive
  • Make-up
  • Cosmetice

2

Ofertă Catena – la cea mai variată gamă de produse farmaceutice

În sortimentul farmaciei Catena ofertă vețti găsi o gamă variată de produse farmaceutice  variate cu diferite  oferte precum :Foramen, KiloSlim Gold, Bioderma, Dormax toate la reduceri avantajoase. Vitaminele și mineralele sunt o parte importantă a alimentației tale. Acestea sunt implicate în multe funcții importante ale organismului, așa că, obținerea cantității zilnice recomandate reprezintă cheia pentru menținerea în formă și sănătate.Cu siguranță Catena promoții aduce multe surprize plăcute pentru sănătatea voastră cu cele mai de calitate produse precum:Naturalis ,calciu, magneziu, zinc și vitamina D, Naturalis Multivitamine și minerale, Naturalis HepatoSuport , Naturalis Vitamina C, Linex-Forte Probiotice,  Faringotusin sirop, Celadrin,  Baby Drink, Revidox, Synocrom Forte,  Movial Plus , Lyprinol toate la prețuri avantajoae pentru toată familia.


 

catena online
3

Catena promoții la produse cosmetice

Frumusețea este definită ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o deține. Când spunem că ceva este frumos, recomandăm celorlalți că ar trebui să se bucure de această frumusețe.Descoperă produse cosmetice de cea mai bună calitate la promoții Catena cu un sortiment variat de produse cosmetice: Rilastil Daily Care -gel de curățare, Rilastil Daily Care -cremă exfoliantă, Rilastil Daily Care – tonic reechilibrant, Rilastil Aqua Masca facială, Rilastil Hydrotenseur -cremă antirad, produse de la Gerovital , șampoane, tratamente, crème și alte produse de la mărci cu renume la cele mai bune prețuri pentru îngrijirea personală.

 

Dacă doriți să vizitați farmaciile Catena  fizic le puteți face fără griji. Veți găsi cu siguranță una în apropierea dumneavoastră. Vizitați cu încredere CatenaTimișoara, Catena Brasov, Catena Cluj, Catena Sibiu, Catena București. Veți avea cu siguranță parte de o experiență plăcută și vă veți întoarce cu cumpărăturile dorite sau chiar mai mult. Fie că vă faceți cumpărăturile online sau vizitați personal farmaciile Catena  nu veți regreta.

4

Reduceri Catena

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Catena

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x