Farmec coduri reducere și coduri discount

5 coduri de reducere și cupoane verificate Farmec - Martie 2024

__photo
-25%
Reducere
Farmec

Reducere Farmec - 25% la cosmetice Gerovital H3 Derma+

În magazinul online Farmec.ro veți găsi – 25% reducere la cosmetice Gerovital H3 Derma+ selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Reducere
Farmec

Reducere Farmec - 25% la Gerovital Tratament Expert și Argan Plus

În magazinul online Farmec.ro veți găsi – 25% reducere la cosmetice Gerovital Tratament Expert și Argan Plus selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Reducere
Farmec

Reducere Farmec - 25% la Gerovital H3 Evolution

În magazinul online Farmec.ro veți găsi – 25% reducere la cosmetice Gerovital H3 Evolution selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Lichidare de stoc
Farmec

Lichidare de stoc de până la - 25% reducere la cosmetice pe Farmec .ro

În magazinul online Farmec.ro veți găsi acum lichidare de stoc de până la –25% reducere la cosmeticele Farmec selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Farmec

Transport gratuit la cumpărături de peste 149 Ron

În magazinul online Farmec.ro ro la cumpărături de peste 149 Ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


farmec promotii
1

Brand 100 % românesc

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea brandului are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. Istoria modernă a companiei începe în 1967, când  devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, brandul produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare. Magazinul online  comercializează produse cosmetice pentru toate tipurile de ten din ingrediente de înaltă performanță. În plus aplicați cod discount Farmec și cumpărați mai convenabil la Farmec promoții.

2

Îngrijirea tenului în fiecare zi

Magazinul online oferă o cantitate mare de produse de îngrijire pentru întreaga familie precum creme de față, mâini și corp, șampoane de păr, geluri de duș, deodorante etc unde în acest caz puteți profita de Farmec oferte și veți economisi cumpărând avantajos. În subcategorii puteți găsi cu ușurință:

 • Dezinfectanți
 • Ten
 • Machiaj
 • Cadouri
 • Păr
 • Corp
 • Bărbați
 • Top 10
 • Promoții
 • Produse noi
 • Game
 • Locuință

farmec reduceri cosmetice

Puteți filtra în mod clar totul pe categorii precum tip produs, ten, vârstă, gamă și acțiune. Și dacă sunteți unul dintre cunoscători, nu uitați să verificați secțiunea de Produse noi pentru a viziona ultimele noutăți. Aveți grijă de pielea dv zi după zi și alegeți pentru selecția noastră de produse precum Gerovital Luxury, Gerovital H3 Equilibrium, Gerovital H3 Acid hialuronic, Aslavital etc. Cu siguranță nu puteți omite nici secțiunea de Farmec reduceri sau oferte cu voucher Farmec.

3

Cumpărați avantajos produse cosmetice de calitate

Puteți alege produse cosmetice nu numai pentru dumneavoastră , ci și pentru cei dragi. Cu promoții Farmec cu siguranță nu veți da greș niciodată. Nu uitați nici de livrare gratuită dacă cumprărați produse de peste 89 de lei. Profitați, de promoție Farmec chiar merită! In cazul in care nu sunteți mulțumit de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui să-l suportați este taxa de transport pentru returnarea coletului. 

farmec reduceri cosmetice

Pentru reduceri suplimentare, vă recomandăm, de asemenea să vă înscrieți la newsletter. Nu ratați cod promoțional Farmec precum: săptămânal aveți 9 produse la reducere, crearea unui cont este un avantaj, pentru clienții fideli reduceri avantajoase, promoție în fiecare zi de miercuri și răspunsuri oferite de specialist.

4

Black Friday Farmec

 Black Friday este un eveniment la mare căutare mai ales în mediul online. La doar câteva distanțe click puteți cumpăra cosmetice pentru îngrijirea tenului, corpului și produse de curățenie la prețuri nemaiîntălnite. Urmăriți cod reducere Farmec, cumpărăturile voastre vor fi și mai avantajoase.

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Farmec

4.9

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 31 de clienți
31 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 29x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x