Cristallini coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Cristallini - Aprilie 2024

__photo
-50%
Lichidare de stoc
Cristallini

Lichidare de stoc de până la - 50% reducere la rochii pe Cristallini.ro

Reducerea de - 50% se aplică la rochiile selectate, aflate la promoție în magazinul online Cristallini.ro.

Detalii reducere


cristalini reduceri
1

Magazin Cristallini

Cristallini a luat naștere în anul 2009 și foarte rapid a devenit unul dintre cele mai mari branduri de lux din România. Astăzi acest brand este prezent în cele mai luxoase magazine din lume, în orașele: Doha, Dubai, Abu Dhabi, Arabia Saudita, Kuweit, Italia, Elvetia, Singapore, China. Femeile din întreaga lume s-au îndrăgostit de rochii Cristallini reduceri, cu ajutorul cărora dețin toate armele necesare unei femei extravagante, elegante și seducătoare!

2

Rafinament în Cristallini magazin

Acest brand folosește țesături din colecțiile haute couture ale producătorilor renumiți din Franța și Italia, precum dantela Chantilly de Callais, mătase naturală, tafta, tul polyamida, aplicații 3D, pene de lebădă, struț și elemente Swarovski. Tehnicile de design sunt renovate în fiecare an și astfel produsele devin perfecte. Tehnica adoptată de echipa de creație Cristallini nu este una tradițională. Fiecare produs prinde viață și conturează linia corpului, punând în evidență  frumusețea și unicitatea fiecărei femei.

 

cristalini magazin
cristalini online
3

Ținute impecabile

Femeile de toate vârstele își pot alege ținutele croite din țesături fine și exclusive, care pot fi purtate la birou, la cocktail, la spectacol sau la evenimentele marcante din viața fiecărei femei. Cu reduceri Cristallini, fiecare femeie va ieși din acest magazin mai încrezătoare, mai elegantă și mai atrăgătoare. Dacă nu aveți timpul necesar pentru a vă deplasa la magazin, puteți vizita Cristallini online, pe care trebuie să fiți atunci când sunteți în căutarea unui articol vestimentar de calitate. Printre colecțiile comercializate, aici găsiți rochii din catifea, paiete cusute manual sau broderii 3D, fuste și bluze din catifea cu pene de struț, pantaloni din lână merino, sacouri uni și paltoane din cașmir.

4

Black Friday Cristallini

La Cristallini shopping-ul se transformă într-o experiență captivantă și relaxantă, datorită ofertei adecvate pentru un look impecabil. Femeile iubesc distincția și rafinamentul, explorează cele mai noi tendințe în materie de modă și sunt fericite, când pot beneficia de Cristallini reduceri. Aici doza de inspirație stilistică nu lipsește niciodată! Așadar ce contează mai mult? Stilul, culoarea sau prețul? Nu mai pierdeți vremea să vă gândiți! În dressing-ul unei femei tot timpul se va găsi loc pentru o nouă piesă vestimentară. Sunteți de acord? De aceea, bucurați-vă de cât mai multe ținute minunate pe Cristallini online!

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Cristallini

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x