Brillbird Black Friday

2 coduri și cupoane de reducere verificate Brillbird - Mai 2024

__photo
-30%
Reducere
Brillbird

Reduceri Brillbird de până la - 30% la geluri de unghii

În magazinul online Brillbird veți găsi reduceri de până la – 30 % la geluri de unghii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Brillbird

Transport gratuit la cumpărături de peste 300 ron

În magazinul online Brillbird beneficiați de transport gratuit la cumpărături de minim 300 ron. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


1

Brillbird - oferă unghiilor dvs. tot ceea ce merită!

Brillbird este un magazin online cu o gamă largă de produse pentru unghiile dumneavoastră, care pune la bătaie prețuri foarte bune, transport rapid și ieftin, ajutor online, reaprovizionare săptămânală și, bineînțeles, lux! În ofertă veți găsi uleiuri pentru unghii, lacuri și geluri pentru manichiură, soluții pentru unghii, pedichiură și consumabile pentru manichiură și pedichiură. Profitați de reduceri și folosiți cuponul de reducere avantajos pentru produsele pentru unghiile naturale sau pentru unghiile false. Nu ratați cele mai mari reduceri la cele mai bune produse. Dacă vă pasă de unghiile dumneavostră și vă plac modelele și culorile originale, vă aflații în magazinul online potrivit și, în plus, puteți folosi în prezent o varietate de cupoane de reducere avantajoase și codul de reducere Brillbird în categoriile clare unde se află produsele dorite:

  • Gel Nail system
  • Gel & Lac system
  • Nail art
  • Alte categorii
  • Acrylic Nail system

black friday brillbird
2

2. Îngrijți unghiile așa cum merită

În categoria Nail Art veți găsi totul de la ștrasuri decorative, pigment, cristale zodiac, sclipici, ștampile nail art, autocolante până la vopsele nail art. Dacă sunteți în căutarea unor articole specifice, cum ar fi lacurile cu gel, alegeți din această zonă de produse și nu ratați reducerile la lacuri, fie că este vorba de lacuri cu sclipici, geluri, baze și kituri de bază pentru , care se aplică ușor pe unghiile naturale și este potrivit și pentru extensii ale unghiilor sau kituri pentru  manichiură franțuzească.

 

black friday brillbird

Profitați de reduceri și folosiți cuponul de reducere avantajos pentru unghiile naturale, și anume produse de manichiură japoneză cu tehnica sa unică care creează un gel de acoperire care previne deteriorarea mecanică a unghiilor, precum și pentru uleiuri naturale cu vitamine, lacuri de tratament, geluri hidratante, grunduri, lacuri, dizolvanți pentru lac de unghii. Iubiți precizia și aspectul discret al unei manichiuri franțuzești? Reducerile pentru manichiura franțuzească sunt aici: întăritori, adezivi, dizolvanți de ojă, șabloane, lampe UV/LED...

3

Unghii acrilice, unghii cu gel și diverse accesorii

Brillbird are, de asemenea, o gamă largă de produse pentru unghiile acrilice. Și, bineînțeles, cupoane de reducere pe care le puteți aplica cumpărând aceste produse. Prafuri acrilice, kituri, soluții și recipiente pentru pregătirea prafurilor acrilice stilouri pentru decorare, vopsele acrilice 3D... Sau preferați unghiile cu gel, gelurile UV bază și acoperire? În plus, Brillbird oferă totul, de la accesorii, pile și buffere, tampoane, pensule, tipsuri pentru unghii și diverse accesorii și șabloane. Decorațiunile pentru unghii sunt, de asemenea, la mare căutare, așa că eshop-ul aprovizionează în mod unic și rapid chiar și saloanele de manichiură și pedichiură. Aici veți găsi autocolante, autocolante cu apă, folii de transfer, elemente de decorare, ștampile, lămpi UV și LED, aparate de șlefuire, aspiratoare de praf, aparate de parafină, lămpi de masă, și alte accesorii necesare.

black friday brillbird
4

Black Friday Brillbird

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

Brillbird black Friday reduceri pot fi folosite pentru întreaga gamă a magazinului online, care vă oferă varietate, originalitate, calitate și cantitate la prețuri imbatabile! Magazinul online Brillbird oferă o gamă largă de produse pentru unghiile dumneavoastră. În ofertă veți găsi uleiuri pentru unghii, lacuri și geluri pentru manichiură, soluții pentru unghii, pedichiură și consumabile pentru manichiură și pedichiură. Achiziționați fără reținere kiturile de bază UV pentru unghii cu gel care conțin numai produse profesionale și de înaltă calitate, datorită reducerilor! De asemenea, în magazin puteți găsi reduceri la lacuri, dizolvanți de lacuri de unghii, geluri UV sau pudre acrilice. Deci, nu ratați aceste super oferte de Black Friday. Cumpărați și decorațiuni pentru unghii, ștampile, autocolante și profitați de cuponul de reducere și de codul de reducere brillbird atunci când faceți cumpărături.

 

5

Evaluare Brillbird

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x