Bikexpert coduri și cupoane de reducere

3 coduri și cupoane de reducere verificate Bikexpert - Iulie 2024

__photo
-15%
Reducere
Bikexpert

Reduceri Bikexpert de până la - 15% la biciclete pentru copii

În magazinul online Bikexpert veți găsi reduceri de până la - 15% biciclete pentru copii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Bikexpert

Reduceri Bikexpert de până la - 20% la accesorii biciclete

În magazinul online Bikexpert veți găsi reduceri de până la - 20% accesorii biciclete selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Bikexpert

Transport gratuit la cumpărături de peste 250 ron

În magazinul online Bikexpert la comenzi de peste 250 ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


bikexpert voucher
1

Magazin Bikexpert

Se întâmpla în anul 2002. Pe piața bicicletelor din România a luat naștere Bikexpert, care rapid a devenit un standard de calitate atât prin produsele oferite cât și prin calitatea serviciilor prestate. Echipa Bikexpert este mereu atentă la nevoile clienților, de aceea le pune la dispoziție posibilitatea de a folosi cod voucher Bikexpert cu ajutorul căruia, prețurile devin mai accesibile. Bikexpert are o ambiție bine definită: să fie mereu printre cei mai buni.

2

Oferta Bikexpert

În cadrul acestei familii, s-a format BikeXpert Racing Team . Aceasta este o echipă de Mountain Bike din care fac parte sportivi profesioniști, master și amatori. Misiunea lor este de a face performanță și de a promova ciclismul ca modalitate sănătoasă de petrecere a timpului liber. Mai presus de orice, acesta este un grup de prieteni cu principii de viață comune, dornici să promoveze ciclismul, să sprijine începătorii în dragostea pentru ciclism. Dacă vă doriți să vă alăturați acestei familii minunate, aveți nevoie de un singur lucru: bicicletă. Bikexpert vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă foarte variată de produse: Mountain Bike, Ciclocross, Trekking, biciclete de oraș, biciclete pentru copii, biciclete electrice, pliabile, precum și BMX-Street-Dirt. Acum, cu voucher Bikexpert puteți achiziționa bicicleta mult visată la un preț imbatabil. Nu mai stați pe gânduri, turele cu bicicleta vor deveni o plăcere de neegalat.

bikexpert online
bikexpert magazin
3

La drum cu Bikexpert

La Bikexpert calitatea produselor și a serviciilor vine la pachet cu multe alte beneficii, cum ar fi transportul gratuit. Exact! Pentru comenzile cu valoarea de peste 250 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzile care au valoare mai mică sau egală cu 250 lei, transportul are o valoare fixă de 20 lei. Livrarea se face prin curierul rapid „FAN Courier”. De asemenea BikeXpert vă pune la dispoziție diferite modalități de plată: numerar la livrare,
transfer bancar  și online cu cardul. Dacă vă doriți o bicicletă de calitate superioară, dar nu dispuneți de resurse financiare, există posibilitatea de a o achita fără dobândă chiar și în 12 rate.

 

4

Inspirație și motivație

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

Începând cu anul 2016, sportivii Bikexpert concurează și sub culorile Clubului Sportiv Dinamo iar din 2019 sub denumirea de Dinamo-BikeXpert-Superbet, Din anul 2018 Bikexpert se mândrește cu prima și singura echipă UCI de Mountain Bike din România. În prezent echipa numără 70 de membrii dintre care 11 profesioniști care participă la sute de competiții, atât în țară cât și peste granițe. Din echipă fac parte: Ede Molnar (multiple titluri de Campion Național), Alexandru Stancu (multiple titluri de Campion Național), Gerhard Moldansy (unul dintre cei mai talentați tineri cicliști români, cu rezultate excelente la Mountain Bike, ciclocros și șosea, locul 3 la Campionatul Național) și mulți alții. Hai să o luăm din loc. Cum? Pe bicicletă.

 

 

5

Evaluare Bikexpert

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x