Vă doriți un păr puternic și sănătos? Atunci urmați aceste sfaturi

par sanatos

Știați că spălarea frecventă a părului și folosirea unui șampon sau balsam nepotrivit vă poate afecta și slăbi părul? Vă oferim câteva sfaturi utile datorită cărora părul vostru își va recăpăta vitalitatea. În plus, dacă profitați de Aoro promoții, bucuria voastră va fi una dublă.

 

Părul = Oglinda frumuseții

Se spune că cea mai frumoasă coafură este părul natural și sănătos. Dacă faceți parte din categoria acelor persoane norocoase a căror păr nu necesită îngrijiri speciale, atunci felicitări. Cu toate acestea, vă îngrijorează căderea sau deterioararea lui frecventă, atunci acest articol este exact ce căutați. Să aruncăm o privire la ceea ce spun profesioniști:


✓ Șamponul

Spălarea frecventă a părului cu șampon este una dintre cele mai frecvente cauze ale părului uscat. Nu ar trebui să vă spălați părul zilnic. Un șampon ales în mod corect reușeste să ofere cantitatea necesară de volum, înlăturând grăsimea și mătreața, dar și în acest caz se aplică bine cunoscuta regula ce este mult strică. Șampoanele conțin agenți puternici de curățare care elimină grăsimea naturală, dar pe de altă parte susțin formarea unui exces de sebum. Rezultatul este acela că, părul spălat foarte des va deveni mai gras.


Chiar dacă vă spălați părul de o viață, este foarte probabil că o faceți în mod greșit. Spălarea părului este una dintre părțile cele mai importante ale unei igiene adecvate și a devenit deja o rutină obligatorie. Ar trebui să vă spălați părul cu grijă. Folosiți-vă de buricele degetelor și cu siguranță ar trebui să evitați apa fierbinte. Temperatura ridicată a apei deteriorează rădăcinile, care devin mai slalbe și provoacă căderea excesivă a părului.

 

✓ Balsamul și masca

Părul foarte uscat și deteriorat? Începeți utilizarea balsamului. Atunci când alegeți balsamul, concentrați-vă asupra produselor care nu conțin alcool - acesta usucă și mai mult părul. Părul uscat și deteriorat merită o îngrijire sporită, deci folosiți din când în când o mască potrivită. Lăsați-o să acționeze chiar și peste noapte.

 

Masca de par cu ulei de cocos I Kuplio.ro

Pontul nostru: Cunoașteți masca de păr L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Coconut? Produsul este destinat părului normal și uscat. Masca hidratează și regenerează părul pe întreaga sa lungime și îi readuce aspectul natural și sănătos. În plus, dacă profitați de Aoro promotii până și portofelul vostru o să vă fie recunoscător. 

 

 

 

✓ Foarfeca nu ar trebui să fie un dușman

Nu, foarfeca nu este un dușman. Oferiți-i părului vostru regenerare și tăiți-i un pic din vârfuri. Nu trebuie să suferiți o schimbare radicală și unul sau doi cențimetri pot face minuni.

 

Taierea varfurilor I Kuplio.ro

 

✓ Mare grijă cu uscătorul de păr

Uscătoarele de păr, plăcile de întins părul precum și ondulatoarele, într-adevăr fac o capodoperă din podoaba voastră capilară, dar din păcate usucă părul în exces. Cele mai nocive sunt ondulatoarele care nu doar trag părul, ci îl și usucă. Dacă nu puteți renunța la aranjarea părului cu ajutorul agenților termici, cel puțin încercați să reglați temperatura acestora. Fixați întotdeauna o temperatură mai mică, atunci când folosiți placa de întins părul sau ondulatorul și uscați-l folosind un aer mai rece.

 

✓ Masajul scalpului, de ce nu?

Ați încercat vreodată să vă faceți masaj al scalpul? Nu? Atunci nu mai stați pe gânduri și cel puțin o dată pe săptămână oferiți-i scalpului vostru acest mic rasfăț. Puteți să-l masați cu o perie moale, dar la fel de bine puteți folosi și buricele degetelor. Preț de câteva minute, puteți contribui la eliminarea excesului de piele și la stimularea creșterii podoabei voastre capilare.