Vă aflați în căutarea scaunului auto potrivit? Acestea sunt 4 opțiuni de top

scaun auto copii

Vă aflați în căutarea unui scaun auto potrivit pentru copilul vostru? Am pregătit pentru voi o listă cu cele mai bune scaune auto pentru diferite categorii de vârstă. În plus puteți beneficia de mega reduceri la cumpărături.

 

Odată cu sosirea unui copil în familie automat începe și grija pentru siguranța lui. De aceea un scaun auto confortabil este o prioritate pentru fiecare părinte. Dar factorii externi, care ne influențează în alegerea scaunului auto potrivit ne înregunează și mai mult decizia.



Ce trebuie să luăm în considerare?

Cumpărarea unui scaun auto mai ales pentru prima oară pare a fi un lucru complicat. Este de ajuns să ne interesăm mai în detaliu și astfel ne dăm seama că nu este mare filozofie. Este suficient să clarificăm din start ceea ce ne interesează de fapt.

 

    Siguranță în primul rând

 

Prima și cea mai importantă informație este aceea, dacă scaunul auto îndeplinește cele mai noi norme de siguranță și dacă a fost testat suficient. În acest caz este vorba de Eticheta portocalie de omologare ECE R44/04.

   
Greutate, resp. categoria de vârstă

Al doilea criteriu pe care trebuie să-l luăm în considerare este dimensiunea scaunului auto. Aceasta se alege în funcție de înălțimea și vârsta copilului. În total sunt 5 și la ora actuală sunt regelmentate de norma menționată mai sus ECE R44/04. Conform acestei norme scaunele auto se împart în aceste grupe de bază:

0/0+ (0-10-13 kg)

I (9-18 kg)

I/II (9-25 kg)

II/III (15-36 kg)

III înălțător auto


Prețul

La fel cum procedăm și în cazul altor produse și în acest caz se aplică regula câte firme, atâtea prețuri. Pentru oricare familie cumpărarea unui scaun auto este o cheltuială destul de mare. Dar dacă călătoriți pe distanțe mai mari este o investiție obligatorie. Dacă vă aflați în căutare de soluții cum să economisiți la cumpărarea unui scaun auto nou, atunci nu ezitați să folosiți voucher Emag, unde veți găsi cele mai bune scaune auto ale anului 2018.

 

Acestea sunt cele mai bune scaune auto ale anului 2018


Categoria 0-13 kg

Firma Cybex este un brand de renume printre producătorii de scaune auto. Cel mai nou model ATON – Cybex ATON 5 este un scaun auto de calitate și confortabil care datorită construcției sale crește odată cu copilul. Un lucru interesant este L.P.S. System protecție lineară laterală ajustabilă individual în caz de impact lateral, insert reductor pentru poziția confortabilă a nou-născutului, tetieră ajustabilă în 8 poziții cu sistem integrat de reglare a centurilor, copertină retractabilă cu protecție UPF50+.

 

scaun auto copii 1I Kuplio.ro

 

Categoria 9-18 kg

Marca Römer este foarte cunscută. Modelul King II LS este o alegere bună, dacă vă aflați în căutarea unui scaun poziționat în direcția de mers. Scaunul auto Britax Romer King II LS are caracteristici precum o lumină unică și un indicator auditiv care te ajută sa iti pozitionezi copilul la tensiunea corectă. O centură cu o singura tragere de ajustare și o protecție avansată laterală și frontală. Părți laterale căptușite cu material moale, pernițe toracice pentru a reduce mișcarea către înainte.

 

 

Categoria 9-36 kg

Putem cumpăra la prețul unui scaun auto, două scaune auto? Cu Cybex Pallas M-Fix este posibil. Acest model întrunește cele mai bune caracteristici din gama Solution cu câteva îmbunătățiri practice. În primul rând oferă posibilitatea de a fi utlizat pe o perioadă mai lungă de timp (de la vârsta de 1 an până la 12 ani). Atunci cand este utilizat pentru Grupa I, scaunul auto beneficiază de pernă frontală reglabilă, care activează ca un airbag frontal, reducând riscul de rănire gravă a zonei gâtului copilului in caz de impact frontal. Pentru copii cu vârsta de aproximativ 3 ani și peste, scaunul auto poate fi transformat în mod facil în scaunul Solution M-fix. Poate fi utilizat de asemenea în masini fără ISOFIX.

 

 

Categoria 15-36 kg

Cântărește doar 4 kg dar oferă multe. Maxi-Cosi Rodi XP FIX este echipat cu sistemul de protectie laterală “Side Protection System”, care protejează foarte bine copilul în caz de impact lateral. Instalarea cu sistem ISOFIX asigură stabilitate optimă, chiar și atunci când copilul nu se află în scaun.

 

scaun auto 4 I Kuplio.ro