Uitați de dietele drastice, acestea sunt 5 ponturi pentru a slăbi eficient

diete de slabit

Fiecare persoană măcar o dată în viață a încercat sau chiar a ținut o dietă, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Știți cum să procedați astfel încât kilogramele pierdute să nu le puneți la loc?

 

Slăbitul este ca alergatul pe un traseu lung

Slăbitul rapid de obicei nu are un rezultat foarte bun. Chiar dacă slăbiți de multe ori se întâmplă să apară efectul yo-yo și să puneți kilogramele pierdute la loc. Câteodată și mai multe decât ați avut înainte înainte de a ține dieta. Dacă doriți să slăbiți eficient, ar trebui să vă schimbați stitlul de viață. Cum procedăm? Vă oferim 5 ponturi care vă pot fi de real ajutor.


1. Luați mese regulate

Nu este recomandat să ne înfometăm. Dacă corpul resimte foamea atunci în mod normal „arzi” glucoza pe care o ai stocată si nu arzi grăsime. Și nu cred că vă doriți acest lucru. Planificați-vă câte 5-6 porții mai mici de mâncare pe zi.  Astfel nu se vor forma rezerve de grăsime ci din contra coprul începe să consume din ele. 


2. Uitați de dulcuri

Atunci când doriți să slăbiți uitați de gustări dulci, sucuri dar și de prăjituri sau făină albă. Chiar și fructele cu un conținut ridicat de zahăr ar trebui să le scoateți de pe listă. Cum sunt spre exemplu bananele. În afară de dulcuri scoateți din lista voastră și semipreparatele, mâncăruri prăjite, lapte, ouă și carne de porc. Înlocuiți-le cu o cantitate mai mare de legume și nuci.
 

3. Dimineața amidon, seara proteine

În alimentație este importantă nu doar regularitatea dar și conținutul acesteia. Încercați să împărțiți mâncarea pe timpul zilei, astfel încât maximul de zahăruri să le consumați dimineața și pe timpul zilei, atunci când aveți nevoie de energie. Iar seara apelați la proteine, care nu sunt o sursă mare de grăsime.


4. Respectați consumul de lichide

În decursul unei zile ar trebui să consumați cel puțin 2 litri de lichide. Evitați băuturile carbogazoase și dulci și alcoolul. Ar tebui să limitați și consumul de cafea. Atunci când doriți să slăbiți este recomandat să consumați apă plată, eventual apă cu lămâie, sau ceai din plante sau fructe fără zahăr.

 

5. Faceți mișcare

Pe timpul zilei ar trebui să vă mișcați cât mai mult. Mai ales dacă aveți un serviciu sedentar. Nu trebuie să fie o activitate dificilă. La început sunt suficiente plimbările cu un tempo mai rapid, înotul sau alergatul ușor. Dacă vă place sportul, pentru slăbit sunt cele mai indicate exercițiile cardio precum spinning, alergat sau patinat.
 

Practicați sport cu stil

Nu, nu trebuie să practicați sport în trening-ul și teniși vechi :-) Bucuria de a practica sport va fi și mai mare dacă veți și arăta foarte bine. Îmbrăcămintea sport de calitate vă garantează că o să vă simți confortabil atunci când veți practica sport. Vă protejează de intemperii, absoarbe foarte bine transpirația, nu limitează mișcările și vă oferă posibilitatea să vă concentrați maxim pe execuția voastră. Importantă este și alegerea încălțămintei sport de calitate. Alegeți în funcție de scopul unde o veți folosi, conformați-vă suprafeței și atunci când este nevoie schimbați-o.

 

hervis echipament sport I Kuplio.ro

 

Nu-i așa că,  nu doriți să investiți exagerat de mult în astfel de echipamente pentu sport? Nici nu trebuie. În ziua de astăzi puteți cumpăra îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă la preț avantajos. Profitați de Hervis reduceri și veți vedea că, o astfel de investiție va fi una rentabilă pentru voi.

 

Un mic sfat la final

Ați reușit să puneți în aplicare toate sfaturile noastre? Atunci aveți grijă să nu reveniți la vechile obiceiuri. Aceste vă pot aduce înapoi și kilogramele pierdute