TOP 5 jucării interactive pentru copii

jucarii copii

Vă aflați în căutarea unei jucării interactive pentru copilul vostru? Am ales pentru voi 5 jucării cu ajutorul cărora sprijiniți dezvoltarea lui la orice vârstă. În plus dacă profitați de Noriel reduceri cu siguranță veți și economisi.

 

Trendurile pe piața jucăriilor se schimbă minim la fel de repede precum crește piticul vostru. Nu trebuie să vă fie teamă că veți rata o etapă importantă din dezvoltarea lui. Am ales pentru voi cinci cele mai bune jucării interactive și educative prin intermediul cărora sprijiniți dezvoltarea lui la orice vârstă.



1. Forme geometice colorate Montessori

Jucăriile din lemn se bucură de popularitate de câteva generații și încă sunt foarte la modă. Datorită popularelor jucării Montessori copii învață în mod firesc culorile, formele și își exersează motoricitatea fină și coordonarea mâinilor și ochilor. În plus își îmbunătățesc gândirea analitică. Încă de la vârsta de aproximativ doi ani prin intermediul acestor jucării, copii se întâlnesc pentru prima data cu calcule.

Conceptul de educație prin metoda Montessori este tot mai popular și la noi. Include jucării resp. cărți care trezesc curiozitatea firească a copiilor și îi motivează să cerceteze și să descopere. Sunt ideale atât pentru cei mai mici copii cât și pentru școlari.

jucarii Montessori I Kuplio.ro

»Pontul nostru: Doriți să economisiți la cumpărarea jucăriilor Montessori? Atunci cu siguranță ar trebui să vizitați magazinul online Noriel unde veți găsi și astfel de jucării. Dacă doriți să economisiți la cumpărături nu ezitați să folosiți vouchere și coduri,datorită cărora cumpărăturile voastre vor deveni mai avantajoase.. Profitați de reduceri Noriel și cumpărați mai ieftin!

 


2. Învață literele

Pentru copii de la 3 ani acesta este un joc grozav pentru micii poznași prin intermediul căruia ei învață să recunoască literele și să citească. Literele ar trebui să ajute copii să se concentreze mai ușor, să dezvolte gândirea logică și atenția. Scopul jocului este recunoașterea literelor, citirea cuvintelor și învățarea succesiunii literelor în alfabet prin intermediul planșei cu literele.

joc invata literele I Kuplio.ro

 

3. Set medical

Eastcolight - Set medical este un set educativ cu ajutorul căruia copilul vostru va descoperi lucruri interesante despre corpul lui, despre importanța unui stil de viață sănătos. Dacă cel mic visează să devină doctor acesta este primul pas spre a descoperi tainele medicinei.

set medical I Kuplio.ro

 

Jocul este în limba engleză. Astfel puteți exersa și o limbă străină cu copilul vostru.

 

4. Laboratorul de chimie

Arătaț-I școlarului vostru farmecul orei de chimie. Lăsați-l să facă experimente în propriul laborator. Cu setul Laboratorul de Chimie puteți testa până la 21 diferite experimente. Setul conține toate accesoriile necesare, recipiente, accesorii pentru protecția copiilor. Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate puteți efectua în siguranță primele voastre experimente și explozii. Să treziți interesul copiilor pentru științele naturii nu a fost niciodată mai ușor.

joc laboratorul de chimie I Kuplio.ro

 

5. Joc de constructie magnetic Geomag Panels

Pentru o bună dezvoltare a imaginației, creativității și capacității de concentrare jocurile de construcție magnetic Geomag sunt alegerea potrivită. În același timp copilul vostru se poate relaxa prin joc construind diverse forme  pâna la o intelegere mai bună a geometriei în spatiu sau reproducerea diferitelor constructii reale. 

 

joc magnetic Geomag I Kuplio.ro

Setul conține tije magnetice, sfere, elemente pătrate, elemente tringhiulare, panouri pentagonale.