Tehnologie smart acasă - economisește timp, bani, energie

banner c10 smart reduceri

Te-ai gândit să-ți transformi casa într-o casă inteligentă? Știi ce tehnologie inteligentă nu ar trebui să-ți lipsească în fiecare zi? Profită de prețurile avantajoase și cumpără acum.

Dezvoltarea noilor tehnologii avansează în mod constant, iar timpurile moderne ne arată ce este posibil și fără ajutorul nostru. Funcțiile inteligente și inovative fac parte din aparatele electrocasnice, mașini, jocuri, ceasuri și multe altele. Ele nu sunt doar o tendință, rolul lor este în primul rând de a ne spori confortul atunci când folosim tehnologia în viața de zi cu zi și de a ne economisi banii.

Ce tehnologie inteligentă îți va fi utilă sau pentru cei dragi ție? În acest articol, am adunat câteva sfaturi interesante pentru tine. Nu uita să dai click pe categoria casă și locuință, electrice, jocuri online, sănătate sau auto-moto și alege din zeci de produse excelente la prețuri fantastice.

Vrei să afli din ce poți alege? Răsfoiește Reduceri smart și începe cumpărăturile.

ceas-smart-mana

 

Casa inteligentă

 

Casa inteligentă este un gadget inteligent tot mai popular la care apelează un număr mare de gospodării pentru a-și ușura viața de zi cu zi. Nu ai auzit încă de Smart Home? Vino, vom arunca o privire asupra motivelor pentru care se bucură de popularitate.

Caracteristica de bază a unei case inteligente este faptul că diferite dispozitive din casă sunt capabile să comunice între ele. Toate  le poți controla cu ajutorul smartphone-ului, tabletei sau computerului fără a fi lângă ele.

Pentru majoritatea oamenilor, primul pas către o casă inteligentă este, de obicei, iluminatul inteligent. Acesta este controlat de un smartphone, de un comutator inteligent sau de un întrerupător fără fir. Dincolo de acesta, există zeci de alte produse care simplifică funcționarea casei, cum ar fi o mașină de spălat inteligentă, un frigider, un aspirator, un cuptor cu microunde, precum și un termostat sau un seif.

 

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la instalarea complicată la niciunul dintre aceste electrocasnice. Toate dispozitivele funcționează fără fir prin Wi-Fi, internet sau Bluetooth. Așadar, nu va trebui să faci nicio investiție suplimentară, dimpotrivă, vor economisi prin economiile la energie.

 

smart-home-plante-tv

Nu știi ce produs inteligent să cumperi primul? Alege din magazinul online Somproduct.

Tehnologia inteligentă te poate ajuta și în ceea ce privește securitatea și siguranța locuinței. Despre ce produse este vorba? În primul rând, nu trebuie să lipsească o cameră inteligentă de exterior. Datorită acesteia, vei avea sub control orice mișcare nedorită în apropierea casei și a proprietății. Dacă se întâmplă ceva, vei avea la dispoziție imagini video.

În zilele noastre, nu este neobișnuit să amplasezi o cameră inteligentă nici în interior. Aceasta monitorizează ceea ce se întâmplă în casă sau apartament și, pe lângă faptul că supraveghează zona, o poți folosi și pentru a verifica animalele de companie pe care le lași acasă în timpul zilei.

camere-exterior

 

Știai că există o încuietoare de ușă inteligentă? Cumpără o asemenea încuietoare pentru ușa de la intrare și poți uita de căutarea nesfârșită a cheilor. Pur și simplu deblochezi ușa cu ajutorul funcției Bluetooth activate prin intermediul smartphone-ului, tabletei sau a ceasului inteligent.

Pentru a securiza și mai mult casa cu funcții inteligente, recomandăm să cumperi o sonerie wireless, o alarmă sau diverși detectori și senzori. O gamă largă la prețuri avantajoase vei găsi în magazinul online TechStar.

 

incuietoare -smart-telefon

Vrei să asiguri casa cu încuietori inteligente? Răsfoiește magazinul online Case Smart și alegeți dintr-o gamă largă.

Electronice inteligente pentru întreaga casă

 

Imaginează-ți că îți pregătești dimineața, din pat, o ceașcă de cafea delicioasă. Acest lucru poate deveni cu ușurință o realitate. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru un aparat de cafea inteligent. Prin simpla apăsare a unui buton din aplicație, poți prepara cafeaua de la distanță, cu un proces automatizat.
 

În  magazinul online Philips puteți găsi aparate automate de cafea, precum și alte ajutoare electrice inteligente.

Îți dorești o bucătărie echipată cu mai multe produse inteligente? Posibilitățile sunt aproape nelimitate. Un cuptor cu microunde inteligent, un frigider și un grătar sunt elementele de bază. Nu putem uita de robinetele inteligente, care vor spori confortul.

În toată casa, vei aprecia, fără îndoială, întrerupătoarele inteligente pentru a controla iluminatul, jaluzelele și muzica. De asemenea, le  poți folosi pentru a controla mai multe aparate în același timp. Iar cu ajutorul prizelor inteligente, poți monitoriza consumul de energie direct de pe smartphone.

Dacă ar fi să cumperi un singur produs din categoria smart tech, recomandăm cu siguranță un aspirator robot. Acesta va avea grijă de podele curate fără nici cel mai mic efort. Întreaga familie va aprecia cu siguranță această curățenie obținută fără nici un efort.

robot-smart

 

Cumpărarea unui aspirator robot la un preț accesibil nu este deloc dificilă. Trebuie doar să verificați oferta magazinului online RobotWorld.
 

Ce zici de  grădina inteligentă? În zilele noastre, chiar și acest lucru este posibil. Dacă te numeri printre acei care călătoresc des sau pur și simplu nu te pricepi să îngrijești plantele, ghivecele inteligente sunt ceea ce ai nevoie. O casă cu multe plante verzi și multe flori va fi  ceva normal.

La fel ca în interior, în grădină, nu ar trebui să lipsească o mașină de tuns iarba robot. Aceasta poate face față foarte ușor și relativ repede unui teren plat. Un aspirator de frunze va fi de ajutor, de asemenea, la amenajarea peisajului fără prea mult efort manual.

În cele din urmă, probabil că ai ghicit deja, udarea grădinii poate fi mai ușoară cu ajutorul udării automate. Fie că ești acasă sau în vacanță,de la această achiziție  poți uita de udarea îndelungată prin grădină.

 

stropitor-automat-plante

Dezvoltatorii de electronice inteligente s-au gândit și la animalele de companie. De aceea, astăzi poți cumpăra diferite tipuri de produse automatizate și pentru animale. Cele mai populare sunt bolurile inteligente de distribuire a hranei sau lesele de dresaj.

Dorești să cumperi primul ghiveci inteligent pentru casa ta? Alege din oferta magazinului online  4Home.

Tehnologie inteligentă la prețuri accesibile pentru fiecare zi

 

Funcțiile inteligente nu se regăsesc doar în produsele pentru casă, ci și în produsele de agrement și divertisment. Ne referim, de exemplu, la ceasuri inteligente, brățări de fitness sau căști wireless. Toate trei au un lucru în comun - fac ceva pentru tine și îți fac viața mai ușoară. Deții vreun model?

Ceasurile inteligente sunt văzute acum ca un accesoriu esențial pentru un telefon mobil. Pe lângă faptul că înlocuiesc parțial telefonul cu funcțiile, acestea înregistrează diverse valori, cum ar fi ritmul cardiac, calitatea somnului, caloriile arse, numărul de pași și așa mai departe. Brățările de fitness nu pot înlocui telefonul mobil, ele sunt concepute pentru a înregistra rezultatele activităților fizice ale pasionaților de sport.

Și, în cele din urmă, există căști fără fir pe care le poți folosi în fiecare zi pentru a asculta muzică, dar și pentru a învăța. Sunt o idee excelentă de cadou, la fel ca și dronele, dintre care unele au funcții inteligente.

 

telefon-casti

 

Din curiozitate, ai auzit de adidașii de la o firmă americană celebră care se leagă singuri? Este posibil cu ajutorul unei aplicații controlate de utilizator.

Se pare că funcțiile inteligente vor fi incluse chiar și în produse la care nu ne-am fi gândit. Ceea ce este sigur, însă, este că acestea ne vor ușura treptat viața în multe alte domenii.

Vrei căști wireless noi pentru tine sau pentru cineva din familie? Răsfoiște magzinul online Huawei și cumpără la prețuri accesibile.
 

Inteligența și autoturismele

 

Dezvoltarea funcțiilor inteligente nu ocolește companiile de autoturisme. Acestea se străduiesc în mod constant să creeze inovații care să le facă viața mai ușoară automobiliștilor.

De exemplu, știai că există un sistem care poate debloca sau bloca mașina de la distanță? De asemenea, îi puteți vedea locația, citirea tahografului și  nivelul combustibilului cu ajutorul unei aplicații pe care o instalați pe telefonul mobil.

Acest sistem poate fi instalat pe toate tipurile de mașini, astfel încât, practic, toate autoturismele devin inteligente.

 

masina-sport-alba

 

Mai mulți producători auto dezvoltă aplicații pentru clienții lor. Rolul acestora este de a le oferi acestora acces rapid la informații despre mașina lor. Ai descărcat aplicația companiei auto? Fă-o chiar astăzi.  În aplicația instalată pe telefon, vei putea modifica unele dintre setările mașinii și vei putea vedea tot felul de informații interesante într-un singur loc.


Te-ai gândiți să cumperi  mașină electrică? Află care sunt principalele avantaje și dezavantaje.

 

Poate că nu este ușor să faci primul pas spre o casă inteligentă, dar suntem siguri că vei începe să iubești rapid această simplificare a rutinei tale zilnice. Profită de Reduceri smart și achiziționează chiar acum ajutoare perfecțe pentru o  casă inteligentă și pentru petrecerea timpului liber.

 c10-nologo-banner