Simbolistica bijuteriilor: Ce reprezintă bijuteriile pe care le purtăm?

bijuterii simbol

Reprezintă bijuteriile accesoriul vostru de zi cu zi? Sau le purtați doar la ocazii speciale? Oricum ar fi, ar trebui să știți că, bijuteriile pe care le purtați dezvăluie multe lucruri despre personalitatea voastră.

 

De fapt de ce purtăm bijuterii?

Istoria purtării bijuteriilor își are originile undeva cu 75 000 da ani în urmă. Primele bijuterii purtate de predecesorii noștri au fost dinți animalelor, coastele sau penele. Rolul lor principal era probabil să atragă atenția sexului opus. Și așa este și în ziua de astăzi – o persoană care poartă diverse podoabe, atrage atenția mai ușor. Interesant este faptul că, părțile corpului unde purtăm bijuteriile sunt ascoiate cu sexualitatea – colierele de exemplu atrag atenția asupra decoletului, iar cerceii atrag atenția asupra zonei erogene a urechilor.

În plus bijuteriile au fost de mult timp un simbol al bogăției și al statutului social, eventual reprezintă apartenența unei persoane la un anumit grup. Bijuteriile sunt de asemena un mijloc de exprimare și spun multe despre personalitatea noastră. Puteți alege o bijuterie fină sau una expresivă, colorată sau simplă, ieftină sau scumpă. Fiecare simbol al bijuteriei are un sens propiru care transmite un mesaj lumii – fără a lua în considerare dacă trimiteți aceste mesaje în mod intenționat sau nu.


Mărimea bijuterilor contează

Dacă vă place să purtați bijuterii expresive sau cercei foarte mari, coliere sau brățări groase, atunci cu siguranță sunteți o persoană activă, sociabilă și temperamentală. Personalitatea voastră veselă atrage ca un magnet și tot timpul se întâmplă ceva în jurul vostru.

 

Clasicul elegant

Poate faceți parte din categoria femeilor care preferă bijuterile simple și elegante. Clasicul se regăsește și în ținutele voastre sau în mobilierul vostru din locuință. Sunteți o persoană liniștită și echilibrată și mai degrabă  veți prefera să petreceți timpul liber într-un cerc restrâns de prieteni, decât într-un club de noapte. Aveți o gândire tradițională și sunteți o familistă convinsă.

 

Bijuterii clasice | KUPLIO.ro

Pontul nostru: Alegeți-vă o bijuterie care să vă reprezinte și nu uitați să profitați de reduceri și puteți cumpăra bijuterii online (590). Pe portalul nostru veți găsi spre exemplu cod de reducere Vivantis sau voucher Bijuteria Stil datorită căruia cu siguranță veți și economisi ceva.

 


Cele mai frumoase bijuterii 

Cea ce purtați alegeți cu mare grijă. Astfel încât să fiți mulțumite de alegerea făcută din prima. Atunci când cumpărați o bijuterie, atunci aceasta ar trebui să întrunească toate așteptările voastre.


Treceți foarte grăbită prin viață. Vă stabiliți obiective dificile și aveți așteptări că ele se vor îndeplini. Sunteți plină de încredere și mulți apelează la dumneavoastră cu rugămintea de-ai ajuta sau de a le oferi un sfat.



 Natura ascunsă în bijuterii

Dacă faceți parte din categoria femeilor care poartă bijuterii din diferite pietricele, semințe și fructe sau din materiale reciclate, atunci cu siguranță iubiți natura. Vă place să petreceți timpul liber în natură și știți în permanență ce se întâmplă în jurul vostru. Vă plac culorile naturii precum maro, bej, verde sau albastru.

 

Bijuteriile simbolul naturii | KUPLIO.ro

 

Important este să se asorteze

Purtați bijuteriile astfel încât să se asorteze? Vă alegeți spre exemplu un set format din colier și cercei de aur. Sau mai degrabă preferați o brățară de argint care să se asorteze cu pantofii. Atunci sunteți o persoană elegantă, responsabilă și organizată. Sunteți o gazdă excelentă, o persoană comunicativă și oamenii vă caută foarte des cu rugămintea de a le oferi un sfat.