Rochii de zi pentru nuntă – ce se poartă vara?

femei rochii nunta

Nunțile în timpul verii au devenit din ce în ce mai populare. Nu numai fiecare cuplu de proaspăt căsătoriți, ci și invitații prezenți vor să aibă fotografii de neuitat. Pe de altă parte, nu vor să înghețe de frig sau să răcească.

Moda este foarte diferită în toate industriile. Vitrinele magazinelor sunt completate mereu cu cele mai noi colecții. Deci oamenii preferă întotdeauna altceva - nou. La fel se întâmplă și în cazul evenimentelor festive.

Sunteți invitați la o nuntă și nu știți cum să vă îmbrăcați? Aruncați o privire la prezentarea generală a celor mai „in” rochii formale.

Căutați o rochie unică care să iasă în evidență din mulțime? Economisiți cu oferta noastră avantajoasă de coduri de reducere:

 

Lungimea este importantă

 

Rochiile de zi pentru nuntă nu trebuie sa fie foarte scurte. Cele mai potrivite sunt cele care ajung deasupra genunchilor sau chiar sub ei. Cu toate acestea, cel mai mult veți capta atenția în rochii lungi din satin. Sunt ușoare și subțiri, așa că puteți evita în mod jucăuș problema transpirației în exces.

Rochiile cu sclipici sunt la fel de moderne și de actualitate. Dar puteți excela și cu paiete. Acestea nu mai sunt doar o chestiune de iarnă. Veți străluci literalmente printre invitați și astfel veți atrage toate privirile. La cumărarea unei astfel de rochii puteți aplica aboutyou reducere cu siguranță nu veți regreta.

 

rochie cu paiete

 

Franjuri, care au fost populari în urmă cu câțiva ani, sosesc din nou în prim plan. Acest stil  cowboy vă va garanta că vă veți simți cochetă la eveniment și vă veți distra mai mult decât într-o rochie obișnuită.

De asemenea, se poartă decupaje moderne pe toate părțile rochiei. Moda contemporană se concentrează pe decupaje în îmbrăcăminte. Arată sexy. Dacă aveți o un abdomen plat încercați să alegeți o rochie care este decupată chiar în talie.

Doriți să vă puneți în valoare picioarele lungi? Purtați o rochie cu crăpătură care se extinde de la gleznă până la coapsă.

Nu există limite ale creativității! Fiți originală și alegeți o rochie unică la cel mai bun preț din oferta noastră bogată.

De asemenea, volumul va ieși în evidență

 

Imaginați-vă acea păpușă de pe un tortul de nuntă. Are fustă imensă vaporoasă și arată ca o prințesă. Când mergeți la o nuntă ca invitat, ar fi bine să alegi o rochie formală vaporoasă de vară. Totuși, pariați mai mult pe tonurile de culoare. Totuși nu vreți să umbriți mireasa cu  o nuanță de alb. La cumpărături puteți aplica spre exemplu și un voucher about you.

 

Diferite tipuri de nunți și rochii

 

În prezent, nuntile nu se mai țin doar în biserici. Cuplurile iau și un exemplu din filmele romantice. Se căsătoresc la apus, în grădina casei lor sau pe plaja de la mare. Pentru fiecare dintre aceste evenimente ceremoniale este necesară îmbrăcăminte adecvată .

Dacă ați fost invitat la o nuntă în grădină, căutați modele florale. Vei excela mai ales în culorile aprinse. Un bun exemplu este rochia galbenă din organza creponată. 

rochie femeie

Credeți că în acest fel veți ieși din zona de confort și din tendințele modei? Nu este adevărat. Nu veți mai vedea rochii fara diferite modele la evenimentele festive. In plus, vă veți simți romantică și mai elegantă într-o rochie inflorată.

Alegeți astfel de îmbrăcăminte lejeră și pentru plajă. O decizie bună este și o rochie maxi cu bretele, eventual cu un umăr la vedere. Vântul se va juca cu ele, ceea ce vă va oferi o senzație plăcută, proaspată, la temperaturi neplăcut de ridicate.

Alegerea unei rochii de nuntă este cu adevarat dificilă și în unele cazuri foarte costisitoare. De aceea v-am pregătit și o listă cu cele mai avantajoase oferte pe care le găsiți în categoria modă. În plus dacă aplicați coduri reduceri about you la cumpărături cu siguranță veți economisi considerabil.

V-a fost de ajutor acest articol? Puteți găsi mai multă inspirație cum să vă îmbrăcați și în articolul nostru.