Rochie tip sacou, o alternativă sexy la costum: Adaugă și tu în garderoba ta

femeie-rochie-tip-sacou

Garderoba office pe lângă costumul de damă include în zilele noastre și rochie tip sacou. Dar aceasta este la fel de potrivită și pentru ținutele casual. Află cum să o porți și de unde o poți cumpăra.

Rochii tip sacou nu sunt o tendință complet nouă. Ele sunt populare de câțiva ani, mai ales în rândul femeilor care preferă costumele, rochiile și sacourile. Cu toate acestea, ele sunt ușor de combinat și pentru ocazii casual, ceea ce le face să fie o piesă versatilă în garderobei fiecărei femei.

Vrei o rochie nouă? În e-shop-ul ZOOT poți găsi nu numai rochii tip sacou, ci și alte croiuri interesante, la prețuri avantajoase.

femeie-rochie-tip-sacou-maro

 

Ce este o rochie tip sacou?

 

Denumite și rochii tip sacou sau rochii blazer, sacourile sunt o alegere elegantă, practică și rapidă de îmbrăcat. Acestea combină într-o singură piesă vestimentară un sacou și o fustă din același material, de aceeași culoare. Rochii blazer sunt extrem de confortabile și avantajează silueta unei femei. Croiul îngust accentuează în special talia și decolteul, în timp ce lungimea lor scurtă atrage atenția asupra picioarelor.

Este clar pentru toată lumea că designerii, atunci când le-au creat, s-au inspirat din clasicul sacou și palton. La prima vedere, sunt asemănătoare cu acestea, în principal datorită materialului folosit și aspectului lor în general. Închiderea cu un singur rând de nasturi sau cu două rânduri de nasturi poate fi, de asemenea, considerată ca fiind același element.

Rochii blazer sunt disponibile în diferite lungimi, culori sau chiar modele. Cele atemporale sunt, bineînțeles, de culoare neagră, dar și cele în nuanțe de maro sau alb clasic sunt considerate extrem de la modă.

Și tu îți creezi ținutele în funcție de ceea ce este IN în prezent? Nu uita că și rochiile din denim sunt foarte populare în acest moment.

 

femeie-rochie-tip-sacou-roz

 

Rochii tip sacou pentru toate ocaziile

 

Te întrebi unde anume poți purta o rochie tip sacou? Deja de la prima vedere, acestea sunt potrivite pentru mediile de lucru, conferințe și întâlniri de afaceri. Încearcă să o schimbi cu costumul tău preferat și vei vedea cu ochii tăi că te vei simți perfect, impresionând în același timp cu stilul tău.

Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru un look perfect. Ai nevoie doar de pantofi cu toc sau mocasini, o poșetă și câteva bijuterii minimaliste. Rămâi la regula, mai puțin înseamnă mai mult.

Ți-ar plăcea să le porți în timpul toamnei și în timpul iernii? Cumpără o rochie blazer cu mânecă lungă. Schimbă pantofii cu cizme înalte și vei obține o ținută de lucru la modă.
 

Poți purta o rochie tip sacou în mai multe moduri. Cumpără chiar astăzi de pe Zonia.

 

Cu puțină creativitate, poți combina rochia blazer și o poți folosi pentru o zi casual. Dar o poți purta și la o petrecere, o nuntă sau o întâlnire. Vei arăta extrem de feminină, de bun gust și misterioasă în același timp.

Bineînțeles, depinde de eveniment, dar poți fi un pic mai îndrăzneață cu ținutele casual. De exemplu, când vine vorba de culorile rochiilor blazer. În timp ce pentru ținutele office optezi pe culori neutre, pentru ținutele casual alege culori  mai îndrăznețe, precum roz, albastru marin sau galben.

Același lucru este valabil și pentru bijuterii, alege unele mai mari și mai îndrăznețe. Atunci când alegi pantofii, gândește-te la confortul tău. Alege pantofii cu toc sau sandale cu toc.

În ofertele din magazinele online vei găsi adesea rochii tip sacou cu diferite aplicații sau decupaje. Pentru ocazii casual, nu ezita să apelezi la ele.

Vrei să faci rochie tip sacou și mai deosebită? Poartă pe dedesubt o cămașă albă simplă cu guler. Dacă scoți ușor gulerul peste rochia tip sacou, vei arăta foarte chic. Poți purta o astfel de ținută oriunde.

 

femeie-ochelari-ochie-neagra

 

Cu siguranță nu vei regreta că ai cumpărat rochii blazer. Poartă-le pe tot parcursul anului, fie că le porți la serviciu sau în timpul liber. În plus, dacă profiți de ofertele excelente la îmbrăcăminte pentru femei de pe site-ul nostru, vei economisi o sumă considerabilă atunci când cumperi haine.