Pregătiți decorațiuni originale pentru Paște din timp

decoratiuni paste

Vine primăvara și odată cu ea și Sărbătorile Pascale. O perioadă frumoasă plină de culoare, când totul înflorește și vin pe lume mieii și puișori. Aceste simboluri ale Paștelui le puteți aduce și în casele voastre cu propriile decorațiuni realizate manual. Ele sunt foarte simple până și copii le pot pregăti.

 

Ornament de Paște

Pentru acest ornament de Paște veți avea nevoie de un balon, lână și lipic. Pentru început umflăm balonul și îl legăm bine. Mai apoi luăm o tăviță pentru lipici și desigur lâna. Înmuiem lâna în lipici și începem să o rulăm împrejurul balonului după ce terminăm de rulat întregul ghem de lână o legăm bine pentru a nu se desprinde de balon. Apoi  lăsăm la uscat peste noapte. După ce s-a uscat bine spargem balonul, luăm o foarfecă și facem o gaură în decorațiunea din lână. Putem introduce iarbă, iepurași, puișori, fluturași în interior.

 

Sursa: homemadebyelena

 

Flori din hârtie

16 idei de flori din hârtie, tot ce aveți nevoie, înafară de multă răbdare și îndemânare, sunt câteva bucăți de hârtie colorată, o pereche de foarfece, lipici. Luați o bucată de hârtie colorată, o tăiați cu foarfeca 10 X 10 cm o împăturiți de 2 ori astfel încât să obțineți un triunghi, mai apoi luați un creion, și desenați un semicerc în colț, luați foarfeca și tăiați după formă desenată, desfaceți hârtia și veți obține o floare, mai apoi dați drumul la fantezie folosindu-vă de foarfece și lipici creați cele mai frumoase flori.

 

Sursa: EMMA DIY Idei Creative

 

Iepurași din șervețele pentru masa de Paște

Luați un servețel de masă preferabil într-o singură culoare, desfaceți-l după cum este pliat doar o singură dată, îndoiți-l în jumătate, apoi pliați latura superioară, ambele părți până obțineți un romb, pliați laturile de jos, întoarceți șervețelul și îndoiți colțul inferior, întoarceți din nou și obțineți un mic pachețel, apoi îl legați folosind un șnur, aranjați-i urechiușele și este gata!

 

Sursa: Iuli.eu retete culinare

 

Ouă de Paște Emoji

Anul acesta puteți alege să vopsiți ouăle de Paște într-un mod mai inedit, puteți alege fețele Emoji care sunt foarte la modă acum. Puneți ouăle în vopsea de culoare galbenă, mai apoi lăsați vopseaua să se usuce foarte bine, luați un marker negru, unul roșu și unul alb pentru a desena  trăsăturile emoji-ului dorit.

 

Sursa: Cocos Christina

Sperăm că v-am inspirat măcar un pic iar pentru Paștele din acest an o să vă pregătiți singuri decorațiunile originale. Nu doar că veți economisi bani dar și timp pe care l-ați fi petrecut căutând prin magazine. Atunci când veți începe să creați aceste decorațiuni încercați să implicați și copii sau alți membrii din familie și bucurați-vă împreună de sărbători. Fantezia nu are limite, așadar curaj.

Și totuși dacă pentru crearea decorațiunilor nu aveți timp, chef sau talent, le puteți cumpăra din diferite magazine specializate de pe portalul nostru. Folosiți cupoane de reducere și obțineți decorațiuni de Paște frumoase la prețuri avantajoase.