Ponturi pentru cele mai bune jocuri de societate

jocuri de societate

Bucurați-vă de o doză de distracție alături de copii sau prieteni! În prezent, jocurile de societate câștigă popularitate și trebuie să recunoaștem că merită. De aceea am decis să vă oferim câteva sfaturi privind câteva jocuri populare care merită încercate. Vă veți întoarce în copilărie pentru o perioadă și veți descoperi latura voastră jucăușă și creativitatea.

 

Twister orbește

Twister este deja un joc popular mai ales în rândul jucătorilor mai tineri. Este potrivit pentru copii de la 8 ani și adulți. În timpul jocului vă puteți întinde toți mușchii corpului și vă puteți bucura de multă distracție. Principiul este să vă deplasați în cercurile de pe pad în funcție de discul rotativ. Versiunea Twister orbește distracția mută distracția la un alt nivel, deoarece se joacă cu ochii legați. Îndrăzniți?

Puteți cumpăra acest joc avantajos de exemplu în magazinul online Noriel.ro.

Sursă: noriel.ro

 

Monopoly verisune actualizată

Cine nu cunoaște jocul Monopoly? Descoperiți-vă spiritul de afaceri, cumpărați și vindeți imobiliare, faceți comerț, negociați și deveniți regele Monopolyului. Versiunea actualizată în noul ambalaj vă oferă figurine noi, cum ar fi un pinguin, pisică, rață sau tiranosaur. Jocul este potrivit pentru copii de la 8 ani și pentru adulți și poate fi jucat de până la 6 jucători în același timp.

Fiți viclean nu numai în timp ce jucați Monopoly, ci și atunci când îl cumpărați. Folosiți cupoane de reducere la comandă pe Ookee.ro.

 

Sursă: ookee.ro

 

Dobble Harry Potter

Îndrăgitul joc vine acum într-o nouă versiune. Imaginile frumos prelucrate vor încânta pe toți fanii lui Harry Potter. Avantajul este că, regulile sunt foarte simple, astfel încât puteți juca imediat după despachetarea jocului. Pe fiecare dintre cele 55 de cărți în formă de cerc sunt desenate opt imagini de dimensiuni diferite. Principiul este să găsiți cât mai repede două cărți cu aceleați imagini. Jocul are 5 variante și este potrivit pentru doi până la opt jucători cu vârsta peste 6 ani.

Puteți cumpăra jocul de societatea Dobble din magazinul online Elefant.ro.

Sursă: elefant.ro

 

Joc de societate Game of Thrones: Tronul de Fier

Și la sfârșit, avem un joc special. Dacă vă place această carte legendară și serialul, ar trebui să vă cumpărați și un joc de societate. Fiecare dintre jucători luptă pentru un clan Westeros pentru a obține Tronul de Fier pentru ei înșiși. Fiți pregătiți pentru un vârtej de minciuni, trădări și intrigi care fac parte integrantă din Tronul de Fier. Pot participa între 3 și 5 jucători, vârsta recomandată este de peste 18 ani.

Vizitați magazinul online Emag.ro de unde puteți cumpăra jocul Game of Thrones.

Sursă: emag.ro

La comandarea noului joc din magazinul online preferat, nu uitați să profitați de reduceri și cupoane de reducere, datorită cărora veți economisi și cumpăra cu adevărat mai ieftin. Vă dorim multă distracție!