Planificați să cumpărați o mașină de spălat nouă? Aveți mare grijă la asta

masina de spalat noua

Alegerea mașinii de spălat nu este una foarte simplă. Concurența este mare și sortimentul variat. Haideți să ne uităm împreună cum să alegem cea mai bună mașină de spălat. Citiți pe KUPLIO.ro

 

Alegerea electrocasnicelor poate fi uneori dificilă. Trăim în perioada în care firmele concurează între ele în cât puteți economisi prin achiziționarea produsului lor, eventual ce funcții complementare mai puteți primi. Nu face excepție nici cumpărarea mașinii de spălat, care a ajuns să fie o parte indispensabilă din fiecare locuință. Știți ce trebuie să urmăriți, atunci când doriți să cumpărați o mașină de spălat? Vă sfătuim cum să vă orientați în ofertă. 

Timpurile în care bunica spăla rufele în râu sunt de mult apuse. Mașina de spălat a devenit o parte indispensabilă a fiecărei locuințe am putea spune, că face parte din echipamentul standard. Dar atunci când doriți să achiziționați o mașină de spălat, nu trebuie să lăsați nimic la voia întâmplării, ci ar trebui să dedicați mai multă atenție în alegerea ei. Haideți să vedem cum să alegem pe cea corectă.  

 

Baza constă în încărcare

Imediat în introducere ar trebui să vă decideți asupra modalității de încărcare a mașinii de spălat. Aveți la alegere două opțiuni, încărcare frontală sau verticală. Cea mai populară alegere sunt mașinile de spălat cu încărcare frontală. Avantajul lor major este fără doar și poate capacitatea cuvei, o gamă variată de modele și nu în ultimul rând și o stabilitate mai bună. În cazul în care dețineți o baie mai mică și nu aveți spațiu extra, atunci achiziționarea mașini de spălat cu încărcare verticală pare să fie mai avantajoasă. Avantajele încărcării verticale o vor aprecia și persoanele vârstnice, care nu se pot deplasa foarte ușor sau familii tinere cu copii mici și curioși.   

 

Alegerea cuvei

La alegerea mașinii de spălat cu siguranță vă puteți orienta și în alegerea cuvei. Chiar dacă la prima impresie pare că toate mașinile arată la fel, opusul este adevărul. Mai ales când este vorba de rufe fine. Atunci, când vă alegeți mașina de spălat concentrați-vă atenția la dimensiunea deschizătorilor care deservesc la trecerea apei. În acest caz este valabil cât mai mici, atât mai economice. 

Unul dintre cele mai urmărite caracteristici la cumpărarea mașinii de spălat este fără îndoială capacitatea individuală a cuvei. Este diferență dacă spălați pentru două, patru sau șase membrii ai familiei sau numai pentru dumneavoastră singur. Nu uitați cuva trebuie umplută la o capacitate de 80%. Este cantitatea ideală pentru o rotație corectă a rufelor precum și pentru spălare eficientă. 

 

Economisiți energie și bani

Un alt parametru foarte urmărit în alegerea mașinii de spălat este consumul de energie despre care ne informează clasa energetică. Pe etichetă veți găsi categorii de la A la D, la care în ziua de azi este permisă cel mai des fabricarea produselor din categoriile A și variantele sale economice, care se remarcă prin semnul +. Economisirea de energie și de fapt a banilor crește la fel ca și numărul de plusuri iar cele mai evidente economii aduc clasele care încep cu prima litera a alfabetului A+, A++ sau A+++. Toate informațiile le veți găsi pe etichetele produsului respectiv, în acest caz pe mașina de spălat. Cu siguranță o să vă orientați foarte ușor.  

 

 

Programe speciale

Oferta de mașini de spălat este într-adevăr una variată, și chiar dacă sarcina sa principală este spălarea rufelor pe mulți îi vor bucura și funcțiile bonus. Foarte popular este programul pentru alergici, datorită căruia veți lichida toate bacteriile. Mămicile cu siguranță vor aprecia și programul de Înlăturare eficientă a petelor care face față tuturor murdăriilor, chiar și fără un detergent special. În familie cu copii mici cu siguranță va fi foarte apreciat acest program. Pentru cei foarte ocupați un program foarte eficient este cel de impregnare, care este foarte apreciat și de sportivi. Funcțiile sunt într-adevăr multe, este de ajuns doar să alegeți. Mașinile de spălat din ziua de astăzi poate face mut mai multe operațiuni, în afara de spălarea obișnuită a rufelor.

Nu contează ce parametri urmați în alegerea mașinii de spălat un lucru este sigur, că nu este vorba de o investiție minoră și de acea trebuie foarte bine gândită și analizate toate alternativele. Ar trebui să vă deservească câțiva ani, deci nu trebuie sa vă grăbiți în alegerea ei. Mai mult cumpărarea mașinii de spălat poate îngreuna bugetul familiei chiar și pe câteva luni, de aceea investigați. Lichidările de stoc la electrocasnice sunt mereu bine venite :).

Sfat de la noi: Pentru toți cei cărora le plac cumpărăturile avantajoase avem o veste bună. În spate se află ascunsă o reducere grozavă pe Badabum.ro În magazinul online se desfășoară lichidări de stoc foarte mari, datorită cărora puteți cumpăra de exemplu și mașini de spălat la preț foarte avantajos. Reducerile pot ajunge până la 30 %. Deja se merită, nu?