Pășiți cu stil în noul sezon: Reduceri de până la - 40%

reduceri de toamna

Vă pare rău, că vara se apropie de final? Nu ar trebui. Avem pentru dumneavoastră cel puțin un motiv, pentru care merită să vă bucurați de această perioadă arămie – festivalul reducerilor de toamnă.

Din perioada anilor petrecuți în băncile școlii, toamna ne duce cu gândul la un nou început. Chiar dacă nu mai umblați la școală, aceste zile vă pot aduce trăiri noi. Puteți renova casa, aveți posibilitatea să vă reinventați garderoba ori să cumpărați ceva, ce v-ați dorit demult.  

Am pregătit pentru dumneavoastră o mulțime de reduceri de până la 40%. Mulțumită cupoanelor de reducere acum puteți face cumpărături avantajoase: îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, ceasuri și mobilă ori diferite accesorii locuință. Toate cupoanele de reducere găsiți în secțiunea Reduceri de toamnă. Începem în data de 20. septembrie și vom continua până pe 10. octombrie.

 

Trendul în moda anului 2021

Din nou e aici perioada în care trebuie să punem deoparte rochiile de vară și să scoatem la interval pantalonii și puloverele, iar în picioare locul sandalelor va fi ocupat de cizme. Dacă doriți să vă faceți bucurie cu o piesă la care ați visat demult sau trebuie să vă completați garderoba și să o pregătiți de noul sezon, sunteți exact acolo unde trebuie. Vă vom dezvălui ce se va purta în această toamnă și de unde puteți cumpăra aceste piese la prețuri cât mai avantajoase.

trenduri toamna

 

Culori neașteptate

Odată cu venirea toamnei, uităm de culorile pastelate și scoatem la plimbare nuanțe de bordo, negru și albastru închis. Spre surprinderea noastră, această toamnă va fi extrem de colorată. Creatorii de modă au introdus în colecțiile de toamnă/iarnă culori galben, portocaliu, roz și mov. Dacă aveți curajul, puteți combina chiar mai multe nuanțe tari, dar efectul dorit poate fi atins și prin accesoriile colorate potrivite.  În afară de nuanțele puternice, în colecțiile de toamnă un rol important joacă și culoarea maro. Copiați outfit-urile de la prezentările de modă și încercați să vă îmbrăcați din cap până în picioare în diferite nuanțe de maro. Pentru ca outfit-ul să nu fie plictisitor, combinați mai multe materiale, cum ar fi bumbacul, pielea, mătasea și de ce nu, catifea. Cele mai stilate styling-uri la prețuri fără concurență găsiți pe Aboutyou.ro, Answear.ro și Footshop.ro.

 

Blugi largi

O veste bună pentru toți iubitorii hainelor comode – una din piesele de rezistență din această toamnă sunt blugii largi. Îi puteți combina cu un cardigan mulat sau sacou scurt. Arată senzațional cu botine sau teniși. Puteți achiziționa perechea ideală de blugi pe Bonprix.ro sau Born2be.com.

 

Eco Aware 

În ultima perioadă se discută foarte mult pe tema eco aware. Dacă nu sunteți indiferenți față de mediul înconjurător și vă doriți o piesă vestimentară originală din materiale de calitate, dați click pe Freshlabels.com, unde găsiți moda eco aware la prețuri accesibile.

 

Articole vestimentare tricotate

În trecut au fost extrem de îndrăgite vestele tricotate. Știți ce se întâmplă anul acesta? Revin în modă. Puteți să le purtați peste cămăși, rochii sau doar peste lenjerie. Un mare boom retrăiesc și rochiile de toamnă tricotate. Articolele vestimentare tricotate sunt atemporale și o să vă întoarceți la ele în fiecare an. Puteți să le achiziționați de pe Orsay.com.

 

tricoturi moderne

 

Combinația pieselor vestimentare create de designeri cu cele obișnuite

Creați-vă propriul stil original, prin combinarea pieselor vestimentare scumpe cu trendul fresh. Echilibrul perfect dintre brandurile de top și cele de rând găsiți pe Bibloo.ro sau Answear.ro.

 

Lenjeria intimă perfectă

Fiecare outfit stilat începe cu lenjeria intimă perfectă. Dacă nu sunteți siguri de mărimea lenjeriei de care aveți nevoie, vizitați Astratex.ro, unde puteți afla mărimea potrivită și imediat să alegeți o piesă pentru colecția dumneavoastră. De asemenea nu uitați să introduceți în coș dresuri pe care o să le purtați la rochia sau de toamnă.

 

Spuneți da mișcării regulate

Dece toamna este perioada cea mai potrivită pentru mișcare? Fiindcă nu mai e extrem de cald și astfel putem face sport în aer liber fără risc de insolație. În afară de asta, dacă începeți să faceți mișcare acum, până la vară aveți toate șansele să fiți în formă excepțională. Ar fi bine să vă achiziționați îmbrăcăminte sport care arată atât de bine, încât o să aveți poftă să o purtați și atunci, când nu o să mergeți tocmai la sală. Așa ceva găsiți la Sportvision.ro și Footshop.ro.

 

Încălțăminte de toamnă

Întâmpinați toamna cu încălțăminte stilată, în care o să faceți față tuturor obstacolelor. Dacă aveți nevoie de câțiva centimetri în plus, cu siguranță vă va îmbucura vestea că se întorc pe podium pantofii cu platformă. Dacă preferați ceva mai comod, puteți opta pentru cizme care o să vă însoțească atât în excursie cât și la birou. În cazul în  care  adorați stilul preppy, ar fi bine să vă procurați o pereche de pantofi oxford, care arată bine atât cu blugi, cât și cu fustele plisate. Unde puteți procura pantofi noi la cele mai bune prețuri? Vizitați Ccc.eu, Aboutyou.ro sau Epantofi.ro și pășiți cu dreptul în noul sezon.

 

Moda pentru animăluțele de companie

Dumneavoastră v-ați îmbrăcat deja din cap până în picioare dar ce se întâmplă cu cățelul dumneavoastră? Îmbrăcăminte stilată pentru zilele răcoroase, cât și ceva delicios pentru burtica patrupedului găsiți pe Zooplus.ro.

 

Produse cosmetice și parfumuri

Completați sertarul cu produse cosmetice, cu măști hidratante și creme care vor proteja tenul dumneavoastră de vremea capricioasă de toamnă. De asemenea vă puteți bucura de o nouă trusă de make-up sau oje în culori excepționale. Toamna este perioada ideală pentru alegerea unui nou parfum. Mirosul fresh de vară va fi înlocuit cu un parfum nostalgic, în care se regăsește amprenta lemnului de santal și vanilie. Putei alege cele mai alese produse de cosmetice și parfumuri la prețuri mici pe Notino.ro și Bestvalue.eu.

 

parfumuri si cosmetice

 

Bijuterii

Bijuteriile alese corect au capacitatea de a aduce un plus de valoare oricărui outfit. În acest sezon se poartă bijuteriile masive. Cei mai în vogă sunt cerceii lungi în diferite culori. Nu pot lipsi nici brățările sau colierele cu pandantiv. Inelele fine au fost înlocuite cu inele extrem de mari, sau mai multe inele pe același deget. Dați un click pe Vivantis.ro, unde găsiți bijuterii minunate din aur galben, alb și roz, cât și nelipsitele bijuterii din argint. Oferta bogată este mereu prezentă pe Bijuterii-eshop.ro. Minunatele bijuterii minimaliste vă așteaptă pe Brasty.ro.

 

Ceasuri

Ceasurile în acest sezon vor fi mari și impunătoare. Vă plac ceasurile de lux, minimaliste sau sport? Pe Watchshop.ro găsiți o gamă largă de modele, care se potrivesc atât pentru evenimente speciale cât și pentru a merge la birou, ori la cafea cu prietenele.  

 

Casă și mobilă

Dați un vibe nou nu doar garderobei, dar și casei. Care e trendul în acest sezon?  

Căldura casei

Când afară se răcește, petrecem mult timp acasă și vrem să ne simțim bine. Cel mai simplu mod de a atinge acest scop este să decorăm casa așa cum ne place – covoare stilate, draperii elegante, perne moi și pături călduroase.  Accesoriile alese corect, fac din casa noastră un adevărat cămin. Dacă doriți să creați un decor unic și original, încercați combinațiile îndrăznețe dintre diferite texturi și nuanțe. Tot ce vă doriți pentru frumusețea casei dumneavoastră găsiți pe Kondela.ro sau pe Domicilio.ro.

 

Biroul de acasă

Mulți dintre noi și-au mutat biroul acasă și au fost nevoiți să-și reorganizeze spațiul. Dacă nu aveți posibilitatea să creați locul dedicat muncii într-o încăpere separată, puteți face un colț - office în camera de zi sau chiar în dormitor, delimitând-ul vizual de restul spațiului. În ultima perioadă au devenit extrem de îndrăgiți pereții despărțitori care asigură intimitatea necesară. Birouri, scaune de birou, biblioteci, rafturi și alte lucruri necesare pentru biroul de acasă găsiți pe Mobilalaguna.roColțul de lucru are nevoie și de lumina potrivită. Pentru aceasta merită să aruncați o privire pe Chilipirul-zilei.ro.

 

Asocieri inedite de culori

Culorile acestui an sunt gri și galben. Acestea funcționează minunat atât separat cât și împreună. În afară de ele sunt prezente în top culorile pământului, care sunt extrem de potrivite pentru interiorul de toamnă

 

Gândiți ecologic  

Aveți nevoie de o măsuță sau dulap nou? Renovați mobilierul vechi sau căutați prin magazinele de mobilă second hand, unde foarte des se ascund adevărate minunății. Supremația este din nou câștigată de materialele naturale, cum ar fi lemnul, ratan-ul și inul. Dacă ar trebui să alegem un singur material care este sinonim cu căminul plin de căldură, acesta cu siguranță ar fi lemnul. Piese de mobilier din lemn atât pentru casă, cât și apartament cu siguranță găsiți pe Somproduct.ro.

mobila moderna

 

Marmură

Un trend îndrăgit pentru blatul de bucătărie, duș sau chiar podea reprezintă marmura. De asemenea puteți alege și decor din marmură care în prezent este de o calitate ireproșabilă.  

 

Un colț de natură în intimitatea casei

O idee rapidă și simplă cum putem înfrumuseța casa? Puneți în camere diferite plante. Nu doar că arată bine, dar contribuie la reducerea stresului, curăță aerul și îmbunătățesc starea de spirit.

 

Ce ar trebui să facem în această toamnă?

__check

pentru un week-end închiriați o cabană în munți

__check

organizați un maraton de film

__check

gustați un vin bun

__check

gătiți chili și surprindeți familia cu prăjitură de mere și scorțișoară

__check

mergeți într-o drumeție

__check

tricotați o căciulă sau fular

__check

citiți o carte

__check

faceți o lumânare hand made