Participați la o nouă ediție National Glamour Days și bucurați-vă de reduceri avantajoase

glamour days

Doriți să vă reînnoiți garderoba dar nu vreți să cheltuiți întreg salariul? Atunci vă veți implica cu siguranță în campania National Glamour Days și vă veți bucura de 2 zile pline de cumpărături avantajoase. Meritați asta. Reducerile în magazinele implicate pot ajunge până la -30%. Urmăriți unde este cel mai avantajos să vă faceți cumpărăturile

 

Știți ce este National Glamour Days?

National Glamour Days este denumirea celei mai îndrăgite campanii promoționale care începe în data de 13 aprilie 2019 și durează 2 zile până la data de 14 aprilie 2019. În această perioadă prețurile magazinelor implicate scad semnificativ. Reduceri speciale și promoții au loc în peste 300 de magazine online și fizice. Cum funcționează?

Pentru a vă bucura de cumpărături pe deplin este necesar să obțineți mai întâi cupoanele de reducere necesare, nu-i așa? Cupoanele de reducere, dar și codurile datorită cărora veți cumpăra avantajos le puteți obține imediat prin câteva modalități simple.

1. Ediția din aprilie a revistei Glamour conține o secțiune specială de cupoane în care veți găsi tot de ce aveți nevoie.

2. Dacă nu ați reușit să achiziționați ediția din aprilie a revistei voastre preferate nu vă prierdeți speranța. Mulți se vor bucura și de aplicația mobilă National Glamour Days care conține lista completă a magazinelor implicate în campanie. Atenție, cupoanele din aplicație sunt contra cost.

3. Și tot de ce aveți nevoie (complet gratuit) veți găsi bineînțeles și pe pagina noastră Kuplio.ro

 

Unde puteți folosi reducerile?

Urmăriți lista magazinelor în care veți găsi reduceri de până la -30%.