Jolidon coduri și cupoane de reducere

5 coduri de reducere și cupoane verificate Jolidon - Iulie 2024

__photo
-30%
Reducere
Jolidon

Reduceri de până la - 30% la lenjeria intimă pe Jolidon.ro

În magazinul online Jolidon veți găsi acum reduceri de până la – 30 % la lenjeria intimă selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Jolidon

Reduceri de până la - 40% la lenjeria intimă pe Jolidon.ro

În magazinul online Jolidon veți găsi acum reduceri de până la – 40 % la lenjeria intimă selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-30%
Lichidare de stoc
Jolidon

Lichidare de stoc de până la - 30% la costume de baie pe Jolidon.ro

În magazinul online Jolidon veți găsi acum lichidare de stoc de până la – 30% reducere la costume de baie selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-70%
Lichidare de stoc
Jolidon

Lichidare de stoc până la - 70% reducere la lenjerie intimă pe Jolidon.ro

În magazinul online Jolidon veți găsi acum lichidare de stoc de până la – 70% reducere la lenjeria intimă selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Jolidon

Transport gratuit la cumpărături de peste 190 ron

În magazinul online Jolidon.ro la cumpărături de peste 190 ron transportul este gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


reduceri jolidon
1

Jolidon online - lenjerie intimă de calitate

Jolidon este un brand internațional de lenjerie și costume de baie, care îmbină calitatea produselor cu creativitatea designului, inspirându-ne din cele mai noi trenduri din industrie la nivel global. Fondat în 1993 la Cluj Napoca, România, Jolidon și-a câștigat poziția de lider incontestabil al pieței românești de lenjerie și costume de baie, devenind și unul din jucătorii importanți ai pieței internaționale. Jolidon creează produse pentru o varietate largă de consumatori, femei și bărbați de orice vârstă – femeile reprezentând publicul țintă majoritar. Designul colecțiilor Jolidon de-a lungul timpului s-a inspirat din cele mai noi trenduri din Europa.

2

Jolidon lenjerie de calitate

Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile, la gama de lenjerie intimă Jolidon. Puteți alege din următoarele categorii: Femei, Bărbați, Costume de baie, Prelude, Jolidon clandestin, Jolidon fashion, Basic. Doamnele pot opta pentru costume de baie, ținute de plajă, sutiene, chiloți, corsete, babydoll-uri, body-uri, portjartiere, jartiere, brâuri, mânuși, manșete, bolero-uri, cămăși de noapte, colanți, fuste, halate, maiouri, pijamale, pantaloni de pijama, rochii, salopete, tricouri.

jolidon reduceri

Mai mult decât atât, în cazul în care veți urmări ofertele și promoțiile Jolidon, cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Vizualizați și colecția Prelude, de unde puteți alege sutiene, corsete, body-uri, costume de baie ținute de plajă, chiloți, accesorii, îmbrăcăminte. Descoperă colecțiile La Boheme, La Traviata, Elixir D'Amour, Reve d'Ete, Delices, Caprices și în acest caz puteți profita de reduceri și promoții Jolidon și veți economisi cumpărând avantajos.

 

 

3

Colecțiile de lenjerie intimă Jolidon acum și la ofertă

Dacă sunteți o fire mai pasională, și doriți să vă surprindeți iubitul într-un mod plăcut, atunci cu siguranță veți opta, pentru lenjeria intimă Jolidon Clandestine puteți opta pentru colecțiile Jasmin, Glam Straps, Stripes Tattoo, Private Love, French Folie, cu aceste colecții nu veți da greș și în acest caz puteți beneficia de ofertele Jolidon.Sunteți o fire romantică și vă plac modelele florale, atunci lenjerie intimă Jolidon Fashion vi se potrivește cel mai bine. Din ofertă puteți alege colecții precum Morning in Paris, Tokyo Dancing, Lunch in Barcelona, Romantic Bloom, Chic Embrace, La Grande Bellezza, Sophie in Love.

 

promotii jolidon

Puteți alege culoarea roșie ori neagră sau daca sunteți o fire mai nonconformista puteți opta pentru culori mai vii turcoaz sau roz intens. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

4

Reduceri Jolidon

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou
5

Evaluare Jolidon

4.6

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 9x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x