Oferte de toamnă avantajoase - la ce vă puteți aștepta?

promotii fashion weeks

Se apropie! În perioada 11.9. - 06.10. vă puteți bucura de cumpărături de toamnă perfecte, unde vă așteaptă oferte avantajoase pe site-ul nostru. Ce veți alege la prețuri fără concurență?

Sosirea toamnei este asociată în mod obișnuit cu acele cumpărături la preț redus. Comercianții doresc să vândă ultimele până și ultimele produse, așa că le oferă la prețuri mai mici. Este o modalitate de a face loc pentru noi linii de produse și colecții. Pentru dumneavoastră, este o ocazie excelentă de a vă cumpăra tot ce aveți nevoie și de a economisi bani în același timp.

Ce merită să cumpărați toamna? Nu ar trebui să neglijați categoriile precum modă și accesorii, îmbrăcăminte, frumusețe, parfumuri, casă și mobilă sau sănătate.

Vezi toate ofertele Fashion weeks. Le-am adunat pe toate într-un singur loc, pentru a face cumpărături și mai ușor.

poseta palton

 

Încălțăminte pentru toate anotimpurile
 

Odată cu sosirea vremii mai reci, este timpul să vă faceți ordine în pantofar. Pune sandalele și șlapii de vară în fundul dulapului și înlocuiește-le cu încălțăminte mai călduroasă. Un must-have sunt botinele, de preferat din piele rezistentă. Sunt o piesă versatilă pe care o vei aprecia mai ales în timpul toamnei răcoroase.

Încălțăminte de tranziție foarte la modă sunt și cizmele din cauciuc, care devine din ce în ce mai populară. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât fiecare membru al familiei să le poată găsi pe cele potrivite. Cu ce să le purtați, vă întrebați? Pur și simplu cu orice, iar cizmele mai elegante nu ezitați să le purtați cu o rochie.

Nu putem uita că toamna aduce cu ea și zilele plăcute și mai calde. Profită de acest lucru și completează-ți ținutele cu adidași, mocasini sau oxfords.

Ce zici de culori și modele? Modelele monocrome în tradiționalele negru, burgundy, maro sau gri sunt cele mai ușor de combinat. Conform tendințelor actuale ale modei, nu trebuie să îți lipsească pantofii în culori metalice, cu animalprint sau cu diverse catarame. Atunci când alegeți materialele, puneți accentul pe piele. Acestea vă vor proteja cel mai bine picioarele de frig și de umiditate.

femeia in palton galben

Colecția magazinului online CCC este plină de oferte excelente de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Faceți cumpărături și pregătiți din timp întreaga familie pentru toamnă.

Ținute de toamnă la modă

 

Știi cum arată ținuta perfectă de toamnă? Ar trebui să îndeplinească 2 criterii principale - să nu îți fie frig sau cald, să arăți și să te simți bine. Cum reușești să obții acest lucru? Răspunsul este stratificarea ținutelor tale.

Ținuta trebuie să fie formată din 3 straturi de bază:

__check

partea de jos - o piesă de îmbrăcăminte mai ușoară, cum ar fi un maiou, un tricou, o bluză cu guler înalt, o cămașă

__check

partea de mijloc - haine puțin mai călduroase, cum ar fi un pulover, un cardigan, o vestă, o rochie tricotată

__check

partea superioară - stratul cel mai gros care protejează împotriva frigului - jachetă, trench coat, palton

Este un mod foarte practic și modern de a se îmbrăca. Puteți amesteca și asorta piesele, astfel încât nu aveți nevoie de prea multe ținute. Dar, în același timp, nu ar trebui să îți lipsească piese atemporale precum un blazer, un pulover, un hanorac, un cardigan sau rochii tip sacou. Funcționalitatea și stilul lor sunt de necontestat. Alegeți piese care arată bine atât singure, cât și în combinație cu alte haine.

Culorile se potrivesc oricărei ținute, mai ales celor de toamnă. Burgundia, maro, muștarul sau nuanțele pământii sunt binevenite în ținutele de toamnă.

femie in cardigan

Livrare rapidă, schimburi fără probleme și o selecție excelentă sunt motivele pentru a cumpăra de pe Answear. Convingeți-vă singuri și adăugați piese noi în garderoba dumneavoastră.

Accesorii de modă elegante

 

Puține lucruri completează atăt de bine o ținută prrecum accesoriile potrivite. Șaluri, eșarfe de prins în păr, gențile și bijuteriile în culori vii sunt un must have în această toamnă. Credeți că o căciulă nu vi se potrivește? Dați o șansă unei berete în această toamnă. Nu vei fi demodată nici dacă apelezi la o pălărie, dar numai dacă ținuta ta este bine asortată.

poseta bej

 

Parfumul și machiajul, ca o notă finală pentru întregul look

 

Alegerea parfumului este o chestiune individuală. Depinde de tipul de parfum pe care îl preferați, de ocazie și, nu în ultimul rând, dacă doriți parfum sau apă de toaletă. Anotimpul joacă, de asemenea, un rol important în alegere. Toamna, alegeți parfumuri mai grele, picante și senzuale.

Te gândești la un parfum nou? Cumpăra-l online de pe Notino și economisește.

Machiajul va completa, de asemenea, întregul look-ul. Te întrebi care ar putea fi machiajul tău de toamnă? Din punctul nostru de vedere, ai 2 opțiuni. Prima este un machiaj subtil de zi cu zi, cu care nu poți da greș niciodată. A doua este un machiaj mai îndrăzneț, care reflectă sezonul. În oricare dintre cazuri, folosește produse cosmetice de calitate de la branduri de încredere.

parfum machiaje

 

O locuință și mai frumoasă

 

Aveți acasă lucruri inutile sau vechi sau uzate? Aruncați-le și înlocuiți-le cu altele noi în timpul curățeniei de toamnă a casei și spațiului de locuit. Acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra mobilă mai frumoasă și mai funcțională cu bani mai puțini.

5 motive pentru a cumpăra mobilă online 

__check

Nu există ore de deschidere - puteți face cumpărături oricând doriți și cât timp doriți.

__check

Compararea rapidă a prețurilor - în loc să vă plimbați prin magazine din confortul casei dvs., puteți compara prețurile pe site-urile online.

__check

Disponibilitatea produselor - se întâmplă adesea ca ultimele produse să fie disponibile doar online, iar altele doar prin intermediul magazinului online. Așadar, cumpărând online aveți o ofertă și mai mare.

__check

Transport - atunci când cumpărați online, puteți folosi transportul direct acasă fără probleme.

__check

Evaluări și recenzii de la alți clienți - recenziile publicate de alți cumpărători vă pot ajuta să luați o decizie.

femeie in living

Chilipirul Zilei oferă produse de calitate la prețuri mici. Profitați de oferte avantajoase și cumpărați tot ce aveți nevoie pentru o casă mai frumoasă într-un singur loc.

Vrei să te simți foarte bine acasă? Amenajează-ți casa cu accesorii care îi conferă o atmosferă caldă. Vă recomandăm să adăugați flori, tablouri, lămpi, lumânări, perne sau covoare. Dacă doriți să înveseliți rapid și ușor aspectul unei încăperi, folosiți tapet cu un model interesant.

Sfatul nostru: Nu cumpărați lucruri inutile doar de dragul prețurilor mici. O listă pregătită în prealabil cu obiectele de care aveți cu adevărat nevoie vă va scuti să faceți cumpărături pripite.

masa fotoliu

 

Avem grijă de sănătate chiar și în timpul toamnei

 

Pentru mulți oameni, toamna este o perioadă deosebit de predispusă la îmbolnăviri, când vremea se schimbă de la cald la rece. Creșterea consumului de fructe și legume proaspete, petreceți mai mult timp în aer liber și practicarea de exerciții fizice, un somn de bună calitate și administrarea de vitamine pentru a vă întări imunitatea vă pot ajuta să vă mențineți sănătoși.

Aveți pielea foarte uscată în această perioadă? Produsele de calitate de la Dr Max vă vor ajuta să rezolvați această problemă.

yoga acasa
 

Profitați de ofertele imbatabile de toamnă și cumpărați tot ce aveți nevoie pentru dumneavoastră, pentru alți membri ai familiei sau pentru a vă înfrumuseța casa. Iar toamna dvs. va fi și mai frumoasă.