Nu obișnuiți să cumpărați din farmacii online? 4 motive de ce să începeți să o faceți

farmacii online

Majoritatea dintre noi folosim internetul, printre altele, pentru cumpărături online avantajoase. Dar de multe ori cumpărăm doar anumite grupuri de produse și pentru altele preferăm să vizităm magazinele fizice. Cum stă treaba cu farmaciile? Nu-i așa că nu ați încercat niciodată pe cele online? Vă vom arăta că, chiar și în acest caz, cumpărăturile online au multe avantaje!

 

De ce să cumpărăm din farmaciile online

1. Nu vă expuneți virușilor și bacteriilor

Mai ales în sezonul gripei și a răcelilor, în farmaciile fizice se adună un număr mai mare de oameni care pot transmite infecția. Acest lucru poate fi evitat doar prin a nu merge acolo. Prin urmare, dacă nu aveți nevoie de un medicament pe baza unei rețete, apelați la opțiunea de a cumpăra online.

2. Aveți timp să comparați și să alegeți produsele

Aveți o problemă minoră de sănătate sau doriți să încercați un produs cosmetic fără rețetă? Doriți să cumpărați un anumit complex de vitamine sau un medicamente cu o anumită substanță activă fără rețetă, dar nu știi care dintre cele disponibile vi se potrivește cel mai bine? În farmacia online veți găsi o serie de produse cu descrieri detaliate, pe care le puteți studia și compara între ele în liniște și din confortul locuinței dumneavoastră.

3. Fără rușine

Explicarea unei problemei de sănătate intime unui farmacist nu este un lucru prea plăcut. Poate fi și mai neplăcut dacă există alte persoane în spatele vostru care aud totul. Nu trebuie să treceți prin această stare atunci când faceți cumpărături online. Puteți vizualiza toate produsele discret pe internet și veți primi totul acasă la pachet.

4. La cumpărături online puteți economisi

Fie că profitați de o oferta specială a farmaciei, folosiți un cupon de reducere sau cod de reducere ori beneficiați de transport gratuit, există întotdeauna o modalitate de a economisi bani atunci când faceți cumpărături online. În plus, unele farmacii au propriul sistem de fidelizare online care vă răsplătește la achizițiile regulate sau oferă diverse beneficii sau cadouri la comenzi.

Pontul nostru: Aveți nevoie de comanda voastră cât mai curând posibil? Studiați cu atenție toate metodele de livrare ale farmaciei online unde faceți cumpărăturile. Unele oferă deja livrare express prin curier, ridicare personală în locațiile selectate și alte opțiuni. Scopul lor este de a livra mărfurile către client cât mai curând posibil.

Ce produse farmaceutice online puteți cumpăra

Oferta marilor farmacii online vă va surprinde cu siguranță, pentru că este cu adevărat una largă și diversă. Oferă o serie de categorii de produse, aici deja puteți face o achiziție mai mare, economisind timp și bani la transport. Pe lângă medicamente fără rețetă (de exemplu, pentru răceli, probleme digestive, dureri, remedii homeopate și altele), veți găsi, de asemenea, suplimente nutritive și vitamine, suplimente alimentare, dar și o secțiune dedicată pentru mamă și copil, îngrijire dentară și produse cosmetice. Există, de asemenea, dispozitive medicale, cum ar fi tensiometre, bandaje și patch-uri. În plus, multe farmacii își diversifică oferta prin includerea alimentelor și suplimente nutritive potrivite pentru celiaci, diabetici, sportivi și altele.

Dacă vă întrebați cum să procedați cu medicamentele cu rețetă, legislația nu permite vânzarea lor pe internet în România. Chiar și în cazul în care găsiți un astfel de medicament comercializat online, nu îl veți putea cumpăra online. Dacă veniți de la medic cu rețetă în mână, nu aveți de ales decât să vizitați o farmacie clasică.

Atenție atunci la cumpărături în farmaciile online ilegale sau neverificate sau de pe site-uri suspecte. Cumpărarea unor medicamente contrafăcute, ilegale sau neautorizate dar puse în circulație este cel mai mare risc atunci când cumpărați medicamente online. Cele mai frecvent falsificate sunt medicamente pentru scăderea în greutate, pierderea părului și insomnie, medicamente pentru disfuncția erectilă, dar și antibiotice și antidepresive. Prin urmare, verificați farmacia online înainte de a cumpăra - dacă este legală și înregistrată, trebuie să aibă un logo special pe site-ul său. Acest logo verde cu cruce are steagul țării specifice UE în care farmacia operează pe partea stângă. Pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicalei, veți găsi o listă de farmacii din România cu vânzări online, precum și mai multe informații pe acest subiect.

Dacă doriți să vă asigurați că farmacia online este verificată și, în același timp, are o gamă largă de produse și oferte avantajoase, vă recomandăm să cumpărați în magazinele online Dr Max, Donaonline.ro sau Farmacia Silva. Nu uitați să utilizați coduri de reducere, cupoane și alte promoții atfel cumpărăturile voastre online vor deveni cu adevărat avantajoase.