Nu mai trebuie să suferiți din cauza articulațiilor dureroase

articulatii dureroase

Primăvara ne ispitește încet dar sigur cu o vreme caldă și plăcută. Mulți dintre noi sunt tentați de activități turistice sau plimbari prin natură. Pe mulți îi așteaptă lucrul în grădină sau în jurul casei. Puteți să vă bucurați în totalitate de această perioadă sau vă restricționează articulațiile dureroase?

 

Of, acele articulații dureroase

Chiar dacă în urmă cu scurt timp ați avut o viață activă și nu ați fost restricționat în mișcare, azi poate fi cu totul diferit. O parte tot mai mare a populației suferă de articulații dureroase. Este o durere care nu îi vizează doar pe cei mai în vârstă sau pe sportivii profesionali. Se întâlnesc cu ea și oamenii de vârstă mijlocie sau chiar tinerii. În mișcările de zi cu zi nu solicităm un singur tip de articulații ci toată grupa mai ales articulația genunchiului, articulația coxofemurală (șoldul) și articulația scapulohumerală (umărul). Totuși cea mai întâlnită este durerea articulației genunchiului.

Articulațiile dureroase pot părea un cerc vicios fără cale de scăpare. Dacă solicitați articulațiile excesiv încep să apară probleme și durerea poate deveni insuportabilă. Nici dacă evitați mișcarea nu veți avea câștig de cauză. În acest caz cel mai bine este să alegeți calea de mijloc și să faceți totul cu măsură.

 

 

Articulațiile dureroase pot fi însă cauzate de mai mulți factori. Acești factori pot fi suprasolicitarea, creșterea rapidă sau treptată în greutate, dar și genetica poate juca un rol important. Orice durere refractară de lungă durată trebuie consultată cu medicul care va analiza cel mai bine starea dumneavoastră de sănătate și va determina tratamentul potrivit.

 

Suplimentele nutritive vă vor ajuta

Mulți dintre noi tratează articulațiile dureroase administrând suplimente nutritive sau analgezice. Pe piață există o gamă largă din care oricine își va alege produsul potrivit. Veți găsi suplimente nutritive pentru ameliorarea durerii articulațiilor sub forma de capsule, tablete, tablete efervescente, dar și în formă lichidă. Pe piață veți găsi și numeroase unguente analgezice.

Multe produse conțin o combinație a diferite tipuri de colagen care susțin funcționalitatea tuturor articulațiilor, ligamentelor și tendoanelor în organism. În plus, unele conțin substanțe active cum ar fi siciliul obținut din surse organice esențiale pentru formarea colagenului și depunerea de calciu sau vitamina C, care are efecte benefice asupra formării de colagen suplimentar. Unele suplimente nutritive conțin curcuma care contribuie la starea bună a articulațiilor și a oaselor sau extract din piper negru care are efecte antioxidante puternice.

 

Folosiți cupoane de reducere

Alegerea produsului potrivit depinde doar de dumneavoastră. Însă cu siguranță nu trebuie să vă îngrijorați de prețul acestuia. Este suficient să folosiți cupoanele de reducere și veți achiziționa produse de calitate la prețuri mai bune. Oferte cu adevărat avantajoase veți găsi și în farmacia online Pilulka.ro. Puteți economisi fără probleme. Folosiți cod de reducere Pilulka sau alte promoții disponibile și achiziționați suplimente nutritive pentru susținerea articulațiilor și cartilajelor din oferta 1 + 1 gratis sau produse la promoție cu reducere de până la 50%.

Reduceri avantajoase veți găsi însă și în Farmacia Silva online. Aveți ocazia de a participa la diferite concursuri cu ajutorul cărora veți obține prețuri avantajoase. Pe scurt, promoțiile Farmaciei Silva sunt irezistibile.

 

 

Nu uitați să faceți mișcare

Desigur că suplimentele nutritive trebuie combinate cu o mișcare corectă. Cu ajutorul câtorva exerciții simple și rapide veți reuți să eliminați parțial durerea articulațiilor sau chiar să o preveneți.

 

 

Formați-vă masa musculară pentru că o masă musculară puternică va reuși să diminueze presiunea asupra articulațiilor și va contribui la prevenirea durerii. Evitați sedentarismul care cauzează rigiditatea articulațiilor.