Mult așteptatul Black Friday a sosit! Profitați de ocazie pentru a cumpăra cadouri de Crăciun

black friday

Poate încă nu ne-am dat seama, dar încet dar sigur se apropie sfârșitul anului. Deși pregătirile de dinainte de Crăciun sunt deseori asociate cu stresul și multe responsabilități, pentru mulți dintre noi, există câteva sfaturi cum să evitați o astfel de experiență neplăcută. Pregătirea din timp este cheia. Ce vrem să spunem prin asta? Puteți alege și cumpăra din timp cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Și dacă profitați de zilele speciale de Black Friday 2020, puteți economisi semnificativ.

 

De unde provine denumirea de Black Friday?

Febra cumpărăturilor denumită Black Friday a marcat inițial începutul perioadei de lichidări de stoc. În acest fel, marile lanțuri de magazine au încercat să atragă la cumpărături cât mai multe persoane înainte de Crăciun. După modelul american această dată cade în mod obișnuit în a patra vineri din noiembrie a fiecărui an. Dar anul acesta 13 noiembrie este dată la care începe marea nebunie a cumpărăturilor în România. Majoritatea magazinelor online încep reducerile mai devreme unele promoții durează chiar și până la sfârșitul lunii. Prima zi de luni de după Black Friday este denumită Cyber ​​Monday. În această zi, magazinele își vând produsele rămase pe stoc după Black Friday.

Denumirea de Black Friday a apărut în Philadelphia și reflectă blocajele din trafic care apar după Ziua Recunoștinței. În America, unde a apărut această tradiție, deja a devenit o obișnuință îmbulzeala chiar și bătăliile pe anumite produse în marile centre comerciale. Nici n-are cum să fie altfel, dacă clienții sunt atrași de reduceri uriașe care ating pragul chiar și de până la 80-90%. Criticii acestei nebunii a cumpărăturilor o denumesc ca fiind „o sărbătoare a societății de consum”. Oricum ar fi, chiar și în zilele de Black Friday, puteți face cumpărături cu grijă și cap.

Cumpărați mai ieftin și datorită secțiunii noastre speciale Black Friday 2020, unde veți găsi cele mai bune coduri de reducere și cupoane reducere în magazinele voastre preferate.

               

                 

               

           

De ce să facem cumpărături în perioada Black Friday?

După cum am menționat deja, Crăciunul se apropie cu pași repezi. Cei mai mulți dintre noi dorim să-i răsplătim cumva pe cei dragi oferindu-le cu cel puțin un mic cadou sub brad. Dacă decideți să cumpărați cadouri online în perioada Black Friday, puteți analiza și cumpăra totul din confortul locuinței voastre. Astfel putem avea timpul dar și a banil în permanență sub control.

Pentru a evita cumpărarea articolelor inutile pe ultima sută de metri, acordați-vă mai mult timp pentru o scurtă analiza și mai apoi să vă avântați la cumpărături. Puteț să vă notați diferite ponturi de cadouri care vă pot fi de folos în orice moment al zilei. Sau lăsați-vă inspirați de consilierii la cumpărături online, care vă vor face cumpărăturile înainte de Crăciun mult mai ușoare.

Doriți câteva sfaturi pentru cadouri de Crăciun? În acest caz, următoarele bloguri vor fi potrivite pentru dvs.:

•  Vă aflați în căutarea cadoului potrivit? Iată câteva idei de cadouri pentru bărbați​

•  Încă nu ați găsit cadoul potrivit? Vă oferim câteva idei de cadouri pentru femei

•  Ce cadou să-i dăruim copilului nostru sub pomul de Crăciun?