Experimentați o vară de neuitat! Avem reduceri pentru voi de până la 40%

reduceri de vara

Ce vă imaginați când se spune vara? Să stai sub cerul liber până noaptea târziu? Plajă? Înghețată? Odată cu începutul verii, sunt asociate de asemenea reducerile de vară. Pentru a vă face vara și mai plăcută, v-am pregătit o serie de oferte avantajoase și în acest an.

Iubitorii de modă, fanii sporturilor de vară și pasionații de grătare vor găsi ceva pe placul lor. Veți găsi toate cupoanele de reducere ordonate în categoria specială Reduceri de vară.

Maratonul reducerilor de vară începe din 21 iunie și va dura pănâ pe 11. iulie.

 

Moda

Doriți să vă îmbrăcați după ultimele tendințe, dar să nu cheltuiți mult? Atunci vă aflați la locul potrivit. Dacă sunteți în căutarea unor rochii sau sandale de vară noi, atunci este momentul ideal să le cumpărați. Acum puteți cumpăra în magazinele online answear.ro, aboutyou.robonprix.ro sau dyfashion.ro la prețuri avantajoase

Începeți vara într-o pereche de încălțăminte nouă de la footshop.ro sau epantofi.ro.

moda

Și ce se va purta vara aceasta? Anul acesta, designerii au decis să includă în colecții în principal piese ușor de purtat. Colecțiile actuale au astfel potențialul de a atrage și pe cei care cred într-o abordare slow fashion și, de obicei, nu le plac tendințele modei. Acestea sunt modele atemporale pe care le veți folosi nu numai acum, ci și în următoarele sezoane.

 

Prin ochelari roz

Culoarea roz și vara merg pur și simplu împreună.  Am avut ocazia să vedem toate nuanțele de roz - de la pastel până la un ciclamen puternic. Rozul se va potrivi bine cu alb, bej, albastru deschis și gri. Cei mai îndrăzneți îl pot combina cu portocaliul.

 

Pantaloni largi

Tendința pantalonilor largi a revenit pe scenă în mod regulat de câteva sezoane. Stilul casual al pantalonilor nu numai că arată bine, dar este și extrem de confortabil. Combinați pantalonii largi cu un tricou strâns pentru a crea o ținută echilibrată.

 

Tricouri scurte

Tricouri și hanorace scurte au inundat aproape toate magazinele în acest an. Arată deosebit de bine în combinație cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă.

 

Pasteluri

Această tendință este perfectă pentru vară, deoarece excelează perfect pe pielea bronzată. Nuanțele pastelate individuale sunt foarte ușor de combinat între ele. Dacă nu îndrăzniți să vă îmbracați din cap până în picioare în pasteluri, puteți alege accesorii în aceste nuanțe. Ele însuflețesc perfect fiecare ținută monocromă.

 

Mâneci voluminoase

Mânecile largi și volanele adaugă ceva suplimentar fiecărei ținute. Se poartă pe bluze și rochii. Deoarece acesta este un element relativ distinct, restul ținutei ar trebui să fie într-un stil mai minimalist.

 

Trăiască dungile

Există o tendință asociată verii mai mult decât dungile marine? Îmbrăcați-vă în dungi și transferați-vă la gândul de a naviga pe un iaht. Dungile mai subțiri se vor potrivi posturii mai bine decât cele mai largi. Același lucru este valabil și pentru dungile verticale, care pot, de asemenea, prelungi optic postura.

 

Stilul de viață sănătos și sport

Vremea caldă încurajează  în mod direct la activități în aer liber. Cui nu-i plac sporturile de vară? Putem petrece timpul afară și să ardem în continuare calorii. Plecați în drumeții sau faceți camping anul acesta? În acest caz, veți găsi echipament de camping. În magazinul online hervis.ro puteți cumpăra corturi, saci de dormit, precum și aragazuri și mobilier de camping. Activitățile sportive de vară necesită și o ținută specială. Simțiți și voi la fel, că găsirea unui echipament funcțional care să fie elegant în același timp este uneori provocatoare? Avem vești bune pentru dvs., le-am găsit pe sportvision.ro sau sneakerindustry.ro. Nu uitați că după fiecare exercițiu trebuie să vă completați caloriile arse. Pe myprotein.ro veți găsi alimente și băuturi sănătoase sau suplimente nutritive înainte și după exerciții.

 

Grădina

Dacă anul acesta nu aveți în plan un concediu de vară, atunci faceți unul acasă. Cu ofertele noastre avantajoase, vă veți transforma grădina într-o oază de relaxare. Dacă aveți o piscină în grădină, o selecție largă de accesorii pentru piscină, pe care le puteți cumpăra de la vidaxl.ro, vă va fi cu siguranță utilă. Dacă în loc să vă bălăciți sunteți tentați să stați cu prietenii, de ce să nu vă bucurați de noul grătar? O gamă largă de grătare de grădină și accesorii pentru grătar pot fi găsite pe vidaxl.ro. Dar unde să așezăm oaspeții? Puteți găsi o gamă largă de mobilier de grădină în magazinele online bonami.ro sau chilipirul-zilei.ro. Pentru ca și copiii dvs. să se bucure din plin de vară, faceți click pe 4home.ro, unde veți găsi căsuțe de grădină, bazine gonflabile sau leagăne.

 

 

Sănătate

Ce nu ar trebui să lipsească cu siguranță în trusa de prim ajutor vara? Repelente pentru insecte, preparate pentru calmarea pielii arse, medicamente pentru indigestie sau raul de mișcare. Deoarece ne petrecem cea mai mare parte a timpului afară, ar trebui să avem și medicamente pentru alergii la îndemână. Faceți stoc în avans. Acum puteți cumpăra toate produsele necesare la reducere de pe drmax.ro. Și pentru a nu uita nici măcar de cele mai mici detalii în timpul călătoriilor voastre de vară, vizitați magazinul online lensa.ro, unde vă așteaptă ochelari de vedere sau soare eleganți.

 

Produse cosmetice

În trusa voastră cosmetică cu siguranță nu ar trebui să lipsească protecția solară și crema după soare, astfel încât să vă puteți bucura de razele soarelui fără efecte secundare nedorite. Dacă nu v-ați bronzat încă, puteți apela și la produse auto-bronzante. La temperaturi ridicate, veți aprecia cu siguranță machiajul rezistent la transfer. Bronzere, iluminatoare, machiaj rezistent la apă, parfumuri răcoritoare de vară - le puteți găsi pe notino.ro sau parfimo.ro. Iubitorii de produse cosmetice naturale se vor bucura de noutăți  pe vegis.ro. Puteți găsi o ofertă bogată de produse cosmetice decorative și de îngrijire pe vivantis.ro.

 

Călătoritul

Deși anul acesta situația este diferită față de anii precedenți, relaxarea treptată a măsurilor ne va permite să călătorim în țări selectate. Rezervați cazare pe hotels.com. Puteți găsi bilete în toate colțurile lumii. Dacă preferați autobusul în locul avionului, faceți click pe flixbus.ro și călătoriți oriunde aveți nevoie fără stres.

 

Cărți

Nu este nimic mai bun decât să stați la umbră, unde briza suflă ușor și cartea începe să vă capteze atenția. Veți fi captivat de un roman detectiv palpitant sau de o poveste biografică incredibilă? Sau vara dvs. va fi marcată de noi începuturi? În acest caz, literatura motivațională și cărțile despre dezvoltarea personală vă vor atrage cu siguranță. Faceți click pe libris.ro, cărturești.ro sau bookzone.ro și începeți cu una dintre povești.

carti

Credem că ați ales din oferta noastră. Nu uitați, temperaturile cresc, dar prețurile din magazine scad brusc.

 

Există, de asemenea, câteva fapte interesante asociate cu vara. Stiați că ... ?

  1.  Sună de necrezut, dar Turnul Eiffel crește întotdeauna puțin vara. Structura de fier din care este fabricat se extinde datorită temperaturilor mai ridicate. Drept urmare, acest monument istoric este chiar cu 17 centimetri mai mare vara.
  2. Dacă vă plac și grătarele de vară cu prietenii, este posibil să reușiți să bateți recordul stabilit în 2014 în America, anul acesta. Oficial, cel mai lung grătar a avut loc acolo. Acest maraton de grătar a durat 80 de ore.
  3. Companiile de film bat de asemenea recorduri vara. Aceasta este perioada în care se vând cele mai multe bilete la cinema.
  4. Știați că primele costume de baie pentru femei au apărut în secolul al XVIII-lea? Trebuie menționat, totuși, că acestea erau diametral opuse celor de astăzi. Era o rochie largă, cu mâneci lungi, care semăna puțin cu cămașa de noapte de astăzi.
  5. Înghețata pe băț a fost descoperită prin completă coincidență. S-a întâmplat în 1905 la San Francisco. Descoperirea este atribuită băiețelului de 11 ani, Frank Epperson. A lăsat din greșeală un pahar de suc împreună cu băţul folosit pentru amestecare pe veranda din faţa casei sale, și fiindcă noaptea a fost geroasă, sucul a înghețat. Dimineața, când Frank a vrut să scoată băţul, a ieşit cu tot cu sucul îngheţat, și așa a apărut prima îngheţată pe băţ. I-a plăcut ideea și a început să vândă această delicatesă pe băț. La acea vreme, habar nu avea că vom cumpăra înghețată și peste 100 de ani mai târziu. Popularitatea lor este dovedită și de faptul că se vând anual peste 2 trilioane de bucăți.

 

Vă dorim o vară frumoasă!