Doriți să cumpărați mai avantajos? Alegeți să vă faceți cumpărăturile cu noi

trenduri toamna

Iată că a sosit deja. Vacanța de vară s-au încheiat și toamna revine în forță și odată cu ea și timpul să facem schimbări în garderobă. Dar nu toată lumea își permite să cumpere impulsiv. Cu toate acestea, chiar și cu un buget limitat, puteți cumpăra astfel încât să vă rămână câțiva lei la sfârșitul lunii. Vă vom arăta cum să cumpărați în mod avantajos cele mai tari trenduri de toamnă și nu numai.

 

Răspunsul la întrebarea cum putem cumpăra avantajos, cu siguranță, interesează nu doar pe cei care nu au portofelul foarte plin, ci și pe toți cei cărora nu le place să cheltuiască inutil. La urma urmei, nu ar trebui să ne fie indiferent pe ce cheltuim banii câștigați. Vă oferim un pont fierbinte pe care cu siguranță îl veți aprecia. Convingeți-vă singuri.

 

Ce se poartă?

Ce ne aduce toamna 2019? Sezonul din acest an va fi într-adevăr unul colorat și va fi purtat în stilul elegant simplu.  Popularul street style se va resimți la fiecare pas și nu va lipsi nici moda confortabilă oversize.

Flori

Modelele florale vor fi în prim plan. Motivele florale fac parte din îmbrăcăminte destul de des și poate nu se vor demoda niciodată. La urma urmei, branduri de top precum Prada, Richard Quinn și Marc Jacobs sunt conștiente de acest lucru, că brandurile locale mai mici se vor inspira de la ei. Motivele florale vor domina nu numai rochiile, ci și bluzele sau fustele. Baza va fi o culoare de fundal neutră și modele florale decorative împrăștiate.

Genți mari

Gențile in miniatură în care abia încape un telefon mobil, au fost foarte la modă în primăvară și vară acestui an, încet se retrag în fundal și sunt înlocuite cu literalmente maxi-piese. Se pare că designerii au pariat în sfârșit pe ceva practic, așa că în sfârșit putem aștepta genți de mână în care încape totul, de la portofel, chei și telefon mobil până la laptop sau cumpărături mai mici. Din partea noastră cu siguranță un mare like.

Catifea reiată

Mulți au îndrăgit-o, dar s-a pierdut în timp. Este vorba de catifeaua reiată care experimentează o mare revenire. Se vor purta în special pantaloni din catifea reiată cu talie înaltă, care, împreună cu cămașă, vor crea un „look casual” confortabil.

Geci cu puf XXL

Geci masive cu puf revin pe scena modei, care nu numai că ne încălzesc, dar creează și ținuta modernă perfectă. Le puteți găsi în diferite culori și modele sau lungimi. Cumpărând o astfel de geacă nu veți da greș.

Cum putem cumpăra cât mai avantajos

Moda de toamnă este poate una dintre cele mai frumoase. Iar casele de modă știu acest lucru iar magazinele sunt de la mijlocul lunii august pregătite cu ultimele tendințe în modă, care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră. Dar cum să facem astfel încât să nu cheltuim întregul salariu deodată? Simplu. Promoția preferată Trenduri de Toamnă s-a întors și datorită acesteia puteți cumpăra în peste 500 de magazine din România cu reduceri de până la - 70%.

» Trenduri de toamnă

Și în acest an dăm startul secțiunii noastre speciale Trenduri de Toamnă, care oferă reduceri semnificative la cele mai actuale tendințe în modă de toamnă.  Aici veți găsi mega reduceri de până la - 40 % la aproape orice. Promoția începe în data de 24. septembrie și durează până pe 15. octombrie 2019. Puteți să vă bucurați de promoții în magazine precum Answear, Fashion Days, Elefant, About You, Deichmann, Epantofi.ro, Snkr Ind, Footshop, Orsay, Astratex, Zoot, C&A, H&M, Otter, Notino, Bonprix, Bibloo, Dyfashion, Neer, etc.

                

                 

                     

                             

...