Cum pregătim bufetul pentru petrecerea de Revelion acasă?

petrecere revelion

În acest an ați decis să petreceți Revelionul acasă cu prietenii? În acest caz puteți pregăti bufetul și prin intermediul voucherelor de reducere de pe portalul Kuplio.ro

 

Se aproprie Revelionul și împreună cu el și pregătirile pentru Anul Nou. Vă pregătiți de o ieșire în oraș? Sau invitați câțiva prieteni și petreceți acasă? Dacă faceți parte din a doua categorie de petrecăreți, vă sfătuim, cum puteți pregăti cel mai bine bufetul pentru petrecerea de Revelion acasă.

 

Baza constă în șampanie

Anul Nou trebuie sărbătorit cel puțin cu un mic toast. De aceea din bufetul vostru nu ar trebui să lipsească șampania. La miezul nopții majoritatea servesc șampanie, chiar dacă în mod obișnuit nu beau deloc. Nu cumpărați șampanie de slabă calitate mai bine investiți în vin spumant de calitate.

 

Sampanie de Revelion | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Ceva și pentru consumatorii de tărie

Din bufet în afară de clasica șampanie nu ar trebui să lipsească nici alcoolul tare. Majoritatea deja cunoașteți gusturile prietenilor și ar trebui să pregătiți barul cu tăriile, care le plac cel mai mult. Nu strică, dacă în bufetul vostru se vor regăsi, în afară de sticlele de vin de calitate și berea răcoroasă, și vodcă, gin sau whiskey. Pentru doamne nu uitați să pregătiți ceva mai dulce - spre exemplu Baileys.

 

Surprindeți-vă prietenii cu un cocktail

Pe meleagurile noastre poate cocktail-urile nu fac parte din categoria celor mai căutate băuturi. Dar dacă veți pregăti cocktail-uri de Revelion cu siguranță prietenii voștri vor rămâne plăcut surprinși. Nu știți cum să le mixați? Pe internet veți găsi foarte rapid o mulțime de rețete pe care le puteți pregăti singur deoarece sunt simple. Este de ajuns să scrieți în Google cele mai bune cocktail-uri de Revelion. Pentru cei care vor pleca de la voi cu mașina sau pentru cei cărora nu le place alcoolul nu omiteți să pregătiți și rețete cu cocktail fără alcool (sau pentru cunoscători și varianta - virgin).

 

Ce cantitate de alcool trebuie să cumpărați?

Dacă vă cunoașteți prietenii și ați petrecut cu ei mai multe party-uri, atunci știți să presupuneți ce cantitate de alcool o să aveți nevoie. Dacă nu, atunci luați în calcul faptul că în prima oră fiecare oaspete v-a consuma cel puțin două băuturi iar apoi următoarele ore câte o băutură pe oră. Dintr-o sticlă de 1 l de alcool tare pregătiți 22 de băuturi. Desigur, pregătirea bufetului pentru petrecerea de Revelion nu este tocmai un lucru ieftin. Dar dacă folosiți vouchere de reducere la alcool nu o să mai cheltuiți atât de  mult.

 

Și ce altceva în afară de alcool?

Pentru, ca petrecerea de Revelion să nu devină una numai cu alcool, nu uitați nici de băuturile fără alcool. Apoi puteți cumpăra câteva mici gustări – de exemplu mai multe feluri de brânzeturi, mici sandwich-uri sau sărățele. Dar nu uitați nici de lămâi sau lime, fără de care nu veți putea pregăti cocktail-urile de Revelion.