Comparator prețuri gaze ce furnizor să alegem

06.10.2022 Vlasta Gaz Partajare

Vă gândiți să vă schimbați furnizorul de gaze? Consumul vostru anual este mare și vreți să economisiți? Vă oferim o comparație a prețurilor la gaz de la companiile individuale de gaze.

 

Oficiul pentru Reglementarea Industriilor de Rețea (ÚRSO) a anunțat că prețurile gazelor vor crește cu câțiva lei în acest an. Acest lucru a fost resimțit în special de gospodăriile care folosesc gaz pentru încălzire, gătit și încălzirea apei.

Prognozele pentru anul viitor nu sunt foarte favorabile. Prin urmare, este timpul să vă gândiți dacă furnizorul dumneavoastră este alegerea potrivită și să faceți o imagine de ansamblu asupra ofertelor individuale.

Una dintre modalitățile de a economisi gazul în timpul iernii este încălzirea cu combustibil solid. Mai mult decât atât, vederea flăcărilor arzătoare este mai mult decât liniștitoare. Găsește-ți noul șemineu astăzi.

femeia si barbatul gatesc

Furnizori de gaze din România

 

În prezent, sunteți mulțumit de prețul și condițiile de la furnizorul dvs. de gaz? Recomandarea noastră este să verificați periodic ofertele tuturor ofertelor companiilor de gaze. Poate găsești unul și mai bun.

Aveți 12 companii din care să alegeți:

masa bucatarie

Nu ratați cele mai avantajoase oferte la articole pentru locuință online . 

Comparație prețuri gaze

 

Cât vă va costa să cumpărați gaz de la alți furnizori? Nu trebuie să mergi la filialele lor pentru a afla. Puteți folosi mai multe calculatoare online. De exemplu, calculatorul ANRE. Introduceți doar datele solicitate și veți vedea un comparator tarife gaze.

masa lampa scaun

Pentru a izola și mai bine locuința puteți apela la diferite materiale care vor fi de ajutor atunci când doriți să păstrați locuință cât mai călduroasă. 

Indiferent dacă folosiți gaz doar pentru încălzire sau și pentru gătit și încălzirea apei joacă, de asemenea, un rol important în prețul final al gazului. Pur și simplu, cu cât consumul de gaz este mai mare, cu atât poți economisi mai mult schimbând furnizorii.

Vă poate fi de folos și acest comparator preț gaze naturale pe orașe și localități de la Economie la Energie.

comparator gaze 

Comparația prețurilor la gaze din 5 octombrie 2022

Sursa: Comparator.economielaenergie.ro

 

 

Nu plătiți pentru schimbarea furnizorului de gaz

 

Nu există taxe de însoțire la schimbarea furnizorului de gaz. Tot ce trebuie să faceți este să reziliați mai întâi contractul cu furnizorul actual.

Atenție la durata valabilității contractului. Daca ai un contract pe perioada determinata, este mai avantajos sa astepti pana expira. Astfel, veți evita penalizările pentru rezilierea anticipată a contractului. Vă recomandăm să încheiați un contract cu un nou furnizor pe perioadă nedeterminată.

living patura

Înainte de a vă schimba furnizorul de gaz, vă recomandăm să solicitați o ofertă de la furnizorul actual. Și când decideți să schimbați, implementați-o cât mai curând posibil.

__bulb
Cum să economisiți la gaze naturale în locuință? Iată câteva sfaturi

Vă interesează cum să economisiți la gaze naturale? Le folosiți nu numai pentru gătit, ci și pentru încălzirea apei și pentru încălzirea locuinței? Încercați aceste sfaturi practice și nu plătiți inutil.