Ați primit un cățeluș? Atunci ar trebui să știți că…

catelus nou

A apărut un nou membru în familia voastră? Primele zile, chiar și primele săptămâni pot fi uneori dificile, mai ales dacă nu ați avut un cățeluș până acum. Vă oferim câteva sfaturi datorită cărora nu veți uita să-i cumpărărați lucrurile necesare. Mai ales dacă folosiți cupon Zooplus atunci veți și economisi.

 

Prima noapte cu un cățeluș în mod normal nu este una ușoară, de aceea este nevoie să ne pregătim foarte bine din timp. Cu siguranță ați analizat tot ce este necear să-i cumpărați. În următorul articol vă oferim câteva ponturi ce ar trebui să evitați în primele zile și veți afla cum puteți economisi la cumpărături.

 

Catelusi frumosi I Kuplio.ro

 

1.Stabiliți-i un loc al lui

Cățelușul pe care îl aduceți acasă în primele zile va fi derutat, dar nici nu este de mirare. O atmosferă nouă, oameni noi, miros diferit, toate aceste lucruri îi pot provoca neliniște. Tocmai de aceea ar trebui să pregătiți cățelușului vostru un colțișor dedicat doar lui. Deja știți unde îi veți crea un spațiu, unde își va petrece majoritatea timpului? O soluție ideală ar fi holul sau spațiu unde există parchetdeoarece se întreține ușor. Aveți grijă  ca locul să nu fie amenajat acolo unde există curent sau gălăgie.

Patul este accesoriu de bază în fiecare locuință unde există un cățeluș. Îi oferă în afară de un loc de dormit și senzația de siguranță și protecție. De aceea ar trebui să fie unul confortabil, iar cățelușul ar trebui să aibă spațiu suficient în el. Pentru cățeluși nu recomandăm să achiziționați paturi scumpe, este inutil. Cățelușii adoră să muște și să rupă, de aceea mai mult ca sigur, un singur pat nu îi va fi suficient. Atunci când veți cumpăra un pat pentru cățeluș gândiți-vă și la faptul, că acesta trebuie curățat periodic. De aceea alegeți doar acele paturi care pot fi curățate în mașina de spălat. 

 

Paturi caini I Kuplio.ro

» Pontul nostru: Magazinul online Zooplus oferă o mulțime de paturi confortabile pentru prietenul vostru necuvântător. Dacă doriți să economisiți la cumpărături atunci nu uitați să folosiți cupon reducere Zooplus și portofelul vostru o să vă fie recunoscător.

 

2. Hrană și boluri

Câinele are nevoie de cel puțin două boluri – pentru hrană și apă. Pe piață există un număr foarte variat de materiale și tipuri pentru uz zilnic, dar nu recomandăm cele din plastic. Dacă nu sunt manipulate corespunzător se pot resturna. Atunci când veți alege bolurile, optați pentru cele din oțel inoxidabl sau ceramică.

» Pontul nostru: Doriți să cumpărați câinelui vostru hrană, dar vă este teamă că nu-i va plăcea? În magazinul online Zooplus nu este nicio problemă. Faceți click pe categoria specială cu denumirea Promoții și optați pentru pachetele mici de hrană la prețuri promoționale.

 

3. Lese și zgârzi

Lesa și zgarda fac parte din echipamentul obligatoriu. Pentru rasele de talie mică sunt de preferat zgărzile din nailon care sunt ușoare și stabile, dar nu veți da greș nici dacă veți opta pentru cele din piele, pentru rasele de talie mai mare se folosesc mai ales cele ajustabile.

Atunci când veți alege lesa fiți foarte atenți. Ar trebui să fie una foarte rezistentă și de calitate. Cățelușii obișnuiesc în timpul plimbării se tragă de ea. Pentru rasele de talie mică sunt de preferat lesele din materiale felxibile, iar pentru rasele de talie mare puteți opta pentru lesele din metal pe care cățelușul nu le va distruge. O cale de mijloc sunt lesele din piele.


4. Igienă și îngrijire

Să nu uităm nici de produse de întreținere și îngrijire a cânilor. Animalele de companie, mai ales cele care trăiesc în interior au nevoie de igienă zilnică adecvată, iar în funcție de rasă are trebui să le cumpărăm și produse concrete precum:

  Șampon

  Piaptăn

  Foarfecă pentru ghiare

  Scutece
 


5. Jucării

Jucăriile sunt potrivite nu doar pentru distracție, ci și pentru dresajul cățelușului. Până la urmă cărui câine nu îi plac mingile? Acestea ar trebui să fie destul de mici încât să reușească să le transporte dintr-un loc în altul, dar nici chiar atât de mici încât să le înghită. Foarte îndrăgite sunt și jucăriile din cauciuc sau cele de ros  în formă de os care sunti ideale pentru curățarea dinților și a maxilarului.