Acestea sunt cele mai bune trenduri de toamnă

trenduri toamna

Și dumneavoastră aveți tendința să vă pierdeți în tendințele modei actuale, care se revarsă din prezentări de modă și reviste de profil? Ne-am uitat la moda toamna iarna 2021 și v-am pregătit cele mai purtabile articole, pe care le puteți combina extrem de simplu cu ceea ce aveți deja acasă. Care sunt acestea?

 

Rochia universală midi

Acest articol vestimentar vă poate ajuta să economisiți minutele prețioase de dimineață.  La această rochie vă încălțați cu cizme înalte și doar în câteva minute sunteți pregătită de plecare. Pe Answear.ro puteți alege din multitudinea modelelor disponibile. Acolo găsiți modele uni, cu model sau tip cămașă. Dacă doriți să scăpați optic de câteva kilograme, puteți opta pentru rochia petrecută care se potrivește aproape tuturor. În timpul zilelor mai călduroase o puteți combina cu sacou sau cardigan, iar când va fi mai rece cu un palton de lână va arăta senzațional.  

reduceri moda

Sursă: Answear .ro

 

Palton din păr sau lână de cămilă

Cu un rând sau două rânduri de nasturi, în stil teddy, cu cordon – se poartă în toate genurile.  Paltonul maro e sofisticat și arată extrem de bine atât cu outfit-uri lejere, cât și cu cele elegante. În afară de acest aspect, pare că nu se supune nici unei tendințe, de aceea vă puteți bucura de el chiar și câteva sezoane. Dați click pe Aboutyou.ro si îl puteți alege pe cel, care vi se potrivește. Când o să-l purtați cu alb sau negru, cu siguranță nimic nu veți strica. Această nuanță se potrivește perfect și cu unele culori puternice, de aceea paltonul poate fi combinat cu portocaliu, verde și albastru regal.

Sursă: Aboutyou.ro

 

Hanorac cu imprimeu

O piesă vestimentară stilată, care fără prea mare efort o să vă ascundă vârsta. Evitați combinațiile clasice cu blugi și încercați ceva mai îndrăzneț și elegant, cum ar fi fusta plisată.  La prima vedere articolele care nu se potrivesc vor crea un outfit original și fresh. Un proverb vechi spune: tot ce e contradictoriu, se atrage. Acest adevăr este valabil și în modă.  

promo moda

Sursă: Aboutyou.ro

 

Sacou colorat

Dacă ne gândim la trenduri purtabile, cu siguranță nu putem uita sacoul. Probabil din nu vă lipsește sacoul clasic bej sau negru, dar ar fi bine să vă completați garderoba de toamnă cu un model colorat, care reprezintă hitul acestui sezon. Cel mai bine arată în combinație cu un tricou simplu sau maletă. E o piesă vestimentară ideală atât pentru o ședință de lucru, cât și pentru o excursie de week-end.

promo haine

Sursă: Answear.ro

 

Blugi atemporali  

Un articol al tuturor timpurilor, care ne ține companie din anul 1873, face parte din categoria celor mai actuale trenduri de toamnă. Designeri ne sfătuiesc să ne îmbrăcăm în blugi din cap până-n picioare. Acest trend nu are o utilitate largă în viața de zi cu zi. Inspirați-vă de la doamnele și domnișoarele din Franța și purtați cu blugi o cămașă albă oversize sau un top în dungi.

blugi moderni

Sursă: Answear.ro

 

Cardigan stilat

Cardiganele au inundat toate magazinele și pare că rămân acolo pentru câteva sezoane. De ce sunt atât de îndrăgite? Sunt extrem de practice, călduroase și se potrivesc cu orice. Cum putem lăsa silueta să iasă în evidență dacă purtăm un cardigan larg? La cel lung puneți în talie în cordon sau curea și la cel scurt, introduceți partea din față în pantaloni.  

cardigan modern

Sursă: Answear.ro

Dacă doriți o nouă inspirație și v-ar face plăcere să citiți  mai multe pe tema moda de toamnă, aici găsiți un alt articol despre Trendurile de toamnă din 2021