Xlentile coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Xlentile - Iulie 2024

__photo
Gratis
Transport gratuit
Xlentile

Transport gratuit la cumpărături de peste 99 ron

În magazinul online Xlentile.ro beneficiați de transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Ron. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


xlentile reduceri
1

Xlentile – lentile de contact la preț avantajos

În magazinul online Xlentile veți găsi un sortiment larg de lentile de contact zilnice, săptămânale, lunare, torice, multifocale,  lentile de contact colorate, suporturi lentile de contact, soluții pentru lentile de contact, picături de ochi,  și alte accesorii care ne sunt utile pentru a ne proteja vederea. Sortimentul variat cuprinde lentile de contact de calitate, ale unor mărci precum Johnson and Johnson, Bausch and Lomb, CooperVision, Alcon, TopVue, Maxvue Vision. Profitați de reduceri avantajoase și puteți alege din următorele categorii de produse:

  • Lentile de contact
  • Soluții lentile de contact
  • Picături oftalmologice
  • Accesorii
  • Ochelari de soare

2

Cumpărați avantajos lentile de contact și soluții pentru întreținerea lor

Lentilele de contact de fapt înlocuiesc ochelarii de vedere și pot fii utilizate zilnic, mai ales atunci când practicați activități sport. Profitați de reducerile oferite la lentilele de contact, în ofertă veți găsi lentile de contact zilnice, săptămânale, lunare, torice, multifocale, lentile de contact colorate. Avantajos puteți cumpăra și soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact. Fiecare lentilă de contact pe care o veți curăța cu ajutorul soluțiilor de îngrijire și curățare de calitate o veți folosi mult timp comod și fără probleme. În ofertă veți găsi soluții cu multe utilizări, peroxid, fără conservanți, pentru călătorie ale unor mărci precum Gelone, AQ Pure, Renu, Solocare, etc. De asemenea în ofertă veți găsi și picături oftalmologice, hidratante, lubrefiante, fără conservanți mărci precum Gelone Drops, Avizor, Refresh, Renu, Drops, Optive, etc.

xlentile lentile de contact

Chiar dacă aveți o vedere bună puteți folosi lentile de contact colorate pentru un look diferit puteți alege culori precum albastru, verde, maro, mov, gri, negru, pentru halloween. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi vouchere Xlentile cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile si veți economisi considerabil. Profitați de reduceri și la accesorii pentru lentile precum casetele pentru depozitarea lentilelor de contact de unde puteți alege casete cu oglindă, aplicatoare pentru lentile, suport pentru lentile, etc.

3

Xlentile – promoții și la ochelari de soare

Ochelari de soare sunt un accesoriu must have în zilele noastre. Ne protejează de razele puternice ale soarelui, dar în același timp sunt un accesoriu foarte la modă. Profitați de voucherele de reducere Xlentile la ochelari de soare pentru femei și bărbați de unde puteți alege după stilul ramelor pilot, pătrată, rectangulară, rotundă, wayfarer, cat eyeStilul ramelor rectangular, aviator, wayfarer, rotunzi, pătrați, cat-eye, panthos, clubmaster. 

xlentile online

Mărci precum Carrera, Celine, Fendi, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Marc Jacobs, MAX&Co., Max Mara, Oakley, Polaroid, Ray-Ban, Tommy Hilfiger. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

4

Reduceri Xlentile

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Xlentile

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x